• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çok üstüne gittim ağlayarak günlüğüne yazabilir hashshshshsj
Kombin facia, baş örtü bağlama şekli, turuncu elbiseyle alakasız uyumsuz desen ve renklerde baş örtüsü, hele ayakkabılar.
Sonra herkes beni kıskanıyor tripleri asgagva

İleride bu halini beğenmediğin için çok pişman olacaksın kendinde didik didik kusur arıyorsun. Genç zamanlarımda kendimle alıp veremediğim vardı diyeceksin. Anonim bir platformda güzel olduğunu söylesinler, onaylanma ihtiyacını gider diye boy boy pozlarını paylaştın internette fotoğrafların çıkıyor. Buna değdi mi yani. Burada sana güzel deseler ne kötü deseler ne
Biz niye övelim seni kocan övsün. Ondan alamadığın övgüler için bize yalvarıyorsun.

Güzel değilsin. Güzel bulmuyorum. Hiçbir şekilde güzellik anlayışıma, gözüme hitap etmiyorsun. Ayrıca çatlamıyorum😏 erkek olsam seninle de evlenmezdim.

Bunlar gerçek düşüncelerim. Şimdi git ağla köşelerde. :KK76:
agahahah komiksin

Kombin facia, baş örtü bağlama şekli, turuncu elbiseyle alakasız uyumsuz desen ve renklerde baş örtüsü, hele ayakkabılar.
Sonra herkes beni kıskanıyor tripleri asgagva
Hshshshshdh ya o kadar boş ki. Böyle bir platformda fotoğraf atıp ilgi beklemek çok komik. Yorum yapanlarda kıskanç damgası yiyor. Beğenmek zorunda mıyım arkadaş beğenmedim hshshshdhd

+boyun kısa olduğu için kafa gövdenin içine kaçmış gibi görünüyor ve bakışları Yıldız Tilbe'ye benziyor. Konu sahibi ısrarla yeni fotoğraflar yükleyip yorum istediği için ekleme ihtiyacı duydum.

*Yıldız Tilbe benzetmesi hakaret değildir çok severiz 🥰
Problem çenesi, 25 kiloydum yazmış sırf çene kemiğinin 10 kilosu var

Hshshshshdh ya o kadar boş ki. Böyle bir platformda fotoğraf atıp ilgi beklemek çok komik. Yorum yapanlarda kıskanç damgası yiyor. Beğenmek zorunda mıyım arkadaş beğenmedim hshshshdhd
Vala doğrusun. Diyoruz anlamıyor. Zorla bana yazın diyor. Ben de yazıyorum.😅

Üstümdeki bol mu değil sana öyle gelmiş bir ton süs mü şaka olmalısın
Vücut hatlarınız belli değil. Elleriniz büyük ve erkeksi mesela. Beliniz düz, bacaklarınız kollarınız kalın proporsiyon olarak kısa ve lobut gibiyse genetik olarak; zayıf gözükmemeniz, kendinizi zayıf görmemeniz normal. Ben kilo alsam da kollarım bileklerim bacaklarım ince yapılı olduğu için ben kilomu pek göstermem mesela.

Vücut hatlarınız belli değil. Elleriniz büyük ve erkeksi mesela. Beliniz düz, bacaklarınız kollarınız kalın proporsiyon olarak kısa ve lobut gibiyse genetik olarak; zayıf gözükmemeniz, kendinizi zayıf görmemeniz normal. Ben kilo alsam da kollarım bileklerim bacaklarım ince yapılı olduğu için ben kilomu pek göstermem mesela.
Öyle ölmezdi. Kuzey Kore füzesi atsaydiniz😅😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back