- 12 Haziran 2022
- 887
- -193
- 28
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Üstümdeki bol mu değil sana öyle gelmiş bir ton süs mü şaka olmalısınHa bir de guya derdin kilo ama bir ton süslenip ustune çok bol bir elbiseyle nasil kilolu muyum diye fotoğraf koyuyorsun gercekten mi
kanka sen buna kilomu diyosun sen kilolu insan gormedin galiba ayrica şu fotonuda kaldir bence hic hos olmamisKilo konusunu çok takan birisiyim bilmiyorum ne yesem kilo alıyorum pco var bende kilo almaya meyilli bir yapım var 14 yaşında 25 kilo olan ben bir anda 54 kiloya kadar ulaştım 1 sene içinde 20 kiloya yakın aldım nasıl olur onu da bilmiyorum şu anda 63 kiloyum ama kendimi kilolu buluyorum boyum uzun 170 ondan dolayı pek göstermiyorum bir ara hiçbir şey yemeyip 53 kiloya düşmüştüm tam ergenlik zamanı onda da hastanelik olmustum tabii benim kaygım ilerde doğum falan yapacağım yani haliyle kilo alacağım sizce ideal mı kilom yoksa 63 kilodan 55 falan düşsem mi hiç bilmiyorum bana fikir verin lütfen.kendi fotoğrafımı ekledim objektif eleştirmeden yorumlar yazarsanız çok sevinirim
Hoş olmayan nedir açıkta bir yerim mi var ?kanka sen buna kilomu diyosun sen kilolu insan gormedin galiba ayrica şu fotonuda kaldir bence hic hos olmamis
+boyun kısa olduğu için kafa gövdenin içine kaçmış gibi görünüyor ve bakışları Yıldız Tilbe'ye benziyor. Konu sahibi ısrarla yeni fotoğraflar yükleyip yorum istediği için ekleme ihtiyacı duydum.Proporsiyonunuzda sıkıntı var omuzlar dar, kemikler iri, kafa büyük o yüzden iri kıyım görünüyorsunuzzaten 170 boya 63 kilo zayıf olmak için düzgün proporsiyon ve spor salonunda yaşamak lazım.
benim boyum kısa falan değil+boyun kısa olduğu için kafa gövdenin içine kaçmış gibi görünüyor ve bakışları Yıldız Tilbe'ye benziyor. Konu sahibi ısrarla yeni fotoğraflar yükleyip yorum istediği için ekleme ihtiyacı duydum.
*Yıldız Tilbe benzetmesi hakaret değildir çok severiz
Ever zayıfsın ama kg olarak değilUlan geri kıskandın tamam anladık uza hadi şimdi
Ya bu kız bana varoş etkileşim delisi önüne gelene tüküren lama " Diloş Polaş" vibe veriyor nedenseHahshshshs aciz olan her yerden gözüküyor şekerim diyetisyene falan git hallet şu kilo işini yüzün içinde estetik doktoru ayarla
O zaman en son 5 yaşında tartıldın. Mümkün mü güzelim yaaa...tabi sonra 54 kilo oldum bir ansa
Ben çok üstüne gittim ağlayarak günlüğüne yazabilir hashshshshsjYa bu kız bana varoş etkileşim delisi önüne gelene tüküren lama " Diloş Polaş" vibe veriyor nedense
övgu bekliyosun tm anladikda yok yani kusura bakma kiloluyum diyon da cokda zayifsin yaniHoş olmayan nedir açıkta bir yerim mi var ?
tamam tatlım he diyorum sana he demek sevapmışYa bu kız bana varoş etkileşim delisi önüne gelene tüküren lama " Diloş Polaş" vibe veriyor nedense
Bana dediiiiğğğGelmiş bizimki. Hoşgeldin. Bugün kimlere "Cingan!"! diyeceksin acaba?
Biz niye övelim seni kocan övsün. Ondan alamadığın övgüler için bize yalvarıyorsun.tamam tatlım he diyorum sana he demek sevapmış
Aslında samimi duygumu sorarsan psikolojik travma yaşamışsın küçükken ihmal edilmiş ve sindirilmişsin gibi geliyor bana bir şekilde bende varım benide görün der gibisin ... İçindeki çocuğu sev lütfentamam tatlım he diyorum sana he demek sevapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?