Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha bir de guya derdin kilo ama bir ton süslenip ustune çok bol bir elbiseyle nasil kilolu muyum diye fotoğraf koyuyorsun gercekten mi
Üstümdeki bol mu değil sana öyle gelmiş bir ton süs mü şaka olmalısın

kanka sen buna kilomu diyosun sen kilolu insan gormedin galiba ayrica şu fotonuda kaldir bence hic hos olmamis

Proporsiyonunuzda sıkıntı var omuzlar dar, kemikler iri, kafa büyük o yüzden iri kıyım görünüyorsunuz zaten 170 boya 63 kilo zayıf olmak için düzgün proporsiyon ve spor salonunda yaşamak lazım.
+boyun kısa olduğu için kafa gövdenin içine kaçmış gibi görünüyor ve bakışları Yıldız Tilbe'ye benziyor. Konu sahibi ısrarla yeni fotoğraflar yükleyip yorum istediği için ekleme ihtiyacı duydum.

*Yıldız Tilbe benzetmesi hakaret değildir çok severiz

benim boyum kısa falan değil

İleride bu halini beğenmediğin için çok pişman olacaksın kendinde didik didik kusur arıyorsun. Genç zamanlarımda kendimle alıp veremediğim vardı diyeceksin. Anonim bir platformda güzel olduğunu söylesinler, onaylanma ihtiyacını gider diye boy boy pozlarını paylaştın internette fotoğrafların çıkıyor. Buna değdi mi yani. Burada sana güzel deseler ne kötü deseler ne

Ee senin her eleştiriye çok net bir cevabın var kendini överek o zaman neden fikir almak istedin. Ya da çok güzelsin diye övgü mü almak istedin. Simdi herkes seni mi kıskandı. Eğer öyle düşünüyorsan bu ciddi bir problem fiziğinden önce kisilik problemlerini çözmen gerekli gibi

tamam tatlım he diyorum sana he demek sevapmış
Biz niye övelim seni kocan övsün. Ondan alamadığın övgüler için bize yalvarıyorsun.

Güzel değilsin. Güzel bulmuyorum. Hiçbir şekilde güzellik anlayışıma, gözüme hitap etmiyorsun. Ayrıca çatlamıyorum erkek olsam seninle de evlenmezdim.

Bunlar gerçek düşüncelerim. Şimdi git ağla köşelerde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…