- 14 Aralık 2024
- 818
- 1.961
- 28
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Ay canım akıl verme şuna bunu istediği için konu açıp fotoğraf atıyor. Övgü beklediği için.[
Boy ve kilonuz çok iyi. İdeal bence. Kilolu değilsiniz. Bu durumu takıntı yapmamalısınız. Ayrıca sitede erkekler de var. Fotoğrafınızı kaldırmanızı öneririm
Neyi soruyosun sen tam olarak?şişko mu şakamısın ?
Sende geçebilirsin mesela cevap yazma olur biterAy canım akıl verme şuna bunu istediği için konu açıp fotoğraf atıyor. Övgü beklediği için.
Senin gibileri bildiğim için seni kudurtmak hoşuma gidiyo hshshshsSende geçebilirsin mesela cevap yazma olur biter
şişko dedin ya 100 kiloyum kilo vereyim mi dedim onu sordumNeyi soruyosun sen tam olarak?
Aynen sen kudurduysan sorun yok çok sevindim bu durumaSenin gibileri bildiğim için seni kudurtmak hoşuma gidiyo hshshshs
Ver bence spor yap mutlaka kalça kısmın için özellikleşişko dedin ya 100 kiloyum kilo vereyim mi dedim onu sordum
İyiki annem doğurmuş beni sizin gibi hasetler yerinden catlasın diyeAy canım akıl verme şuna bunu istediği için konu açıp fotoğraf atıyor. Övgü beklediği için.
Ben mi kudurdum hshshshdhd tipiniz hiç benlik değil hiçbir auranız yok maalesef hahshdhdAynen sen kudurduysan sorun yok çok sevindim bu duruma
tamamBer bence spor yap mutlaka kalça kısmın için özellikle
aynen komiksin şu an bile kıskandın kudurBen mi kudurdum hshshshdhd tipiniz hiç benlik değil hiçbir auranız yok maalesef hahshdhd
AushshshsjsjsjAh Safiye, here we go again
Sence bence yorum yapma gerek yok gereksiz buldum seniAushshshsjsjsj
Niye kudurayım kız suratın çok erkeksi hshshshdtamam aynen komiksin şu an bile kıskandın kudur
AynenNiye kudurayım kız suratın çok erkeksi hshshshd
yemin ederim 25 kiloydum14 yaşında 25 kilo muuuukemikli mi kemiksiz mi?
Acilen psikolojik destek almalısın çok fazla takıyorsun fiziğini. Memnun değilsen spor yaparsınKilo konusunu çok takan birisiyim bilmiyorum ne yesem kilo alıyorum pco var bende kilo almaya meyilli bir yapım var 14 yaşında 25 kilo olan ben bir anda 54 kiloya kadar ulaştım 1 sene içinde 20 kiloya yakın aldım nasıl olur onu da bilmiyorum şu anda 63 kiloyum ama kendimi kilolu buluyorum boyum uzun 170 ondan dolayı pek göstermiyorum bir ara hiçbir şey yemeyip 53 kiloya düşmüştüm tam ergenlik zamanı onda da hastanelik olmustum tabii benim kaygım ilerde doğum falan yapacağım yani haliyle kilo alacağım sizce ideal mı kilom yoksa 63 kilodan 55 falan düşsem mi hiç bilmiyorum bana fikir verin lütfen.kendi fotoğrafımı ekledim objektif eleştirmeden yorumlar yazarsanız çok sevinirim
yok canımSenin hayatta kendi fiziksel özelliğinden başka gayem yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?