- 14 Aralık 2024
- 821
- 1.968
- 28
- Konu Sahibi mervekaranfil
Kız deme biz kudurmuşuz ölmüşüz kıskanclıktan hdhdhdjdSenin hayatta kendi fiziksel özelliğinden başka gayem yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız deme biz kudurmuşuz ölmüşüz kıskanclıktan hdhdhdjdSenin hayatta kendi fiziksel özelliğinden başka gayem yok mu?
Kilo konusunu çok takan birisiyim bilmiyorum ne yesem kilo alıyorum pco var bende kilo almaya meyilli bir yapım var 14 yaşında 25 kilo olan ben bir anda 54 kiloya kadar ulaştım 1 sene içinde 20 kiloya yakın aldım nasıl olur onu da bilmiyorum şu anda 63 kiloyum ama kendimi kilolu buluyorum
Hem kendi kötü özelliklerinden bahseden konu açıyorsun hem yorumda bizim çatladığımızı iddia ediyorsun. Karar ver bizi çatlatacak kadar iyi bir vücuda mı sahipsin yoksa pcos ile mücadele eden kilo bakımından dezavantajlı bir vücuda mı?İyiki annem doğurmuş beni sizin gibi hasetler yerinden catlasın diye![]()
Merak ediyorum da gerçekten insanların çatır çatır çatladığını mı düşünüyorsunuz? Niye çatlayalım mesela, bunu yazan Candice Swanepoel mi? Sokakta on kadından altısı siz gibi zaten. Koskoca evli barklı kadınsınız, komik oluyor artık.İyiki annem doğurmuş beni sizin gibi hasetler yerinden catlasın diye![]()
Ama cidden normal değil. Biz dalgaya veriyoruz hep ama tüm açtığı konular kendi üzerine.Kız deme biz kudurmuşuz ölmüşüz kıskanclıktan hdhdhdjd
ulan geri kıskandın tamam anladık uza hadi şimdiKız deme biz kudurmuşuz ölmüşüz kıskanclıktan hdhdhdjd
Ya işte övgü toplayıp aklınca egosunu tatmin etme peşinde kendini beğenen bir kadın buna ihtiyaç duymaz kiAma cidden normal değil. Biz dalgaya veriyoruz hep ama tüm açtığı konular kendi üzerine.
Ya işte övgü toplayıp aklınca egosunu tatmin etme peşinde kendini beğenen bir kadın buna ihtiyaç duymaz ki
[/QUOT yorum yazmana gerek yok mesela
Seni neden kıskanayım ushshshs 90-60-90 vücudum var suratım bebeeeek gibi seni kıskan kudur shhsdjjdulan geri kıskandın tamam anladık uza hadi şimdi
yorum yazma gereksizYa işte övgü toplayıp aklınca egosunu tatmin etme peşinde kendini beğenen bir kadın buna ihtiyaç duymaz ki
aynen ama bir eksiğin var benle kendini kıyaslıyorsun acizsin benceSeni neden kıskanayım ushshshs 90-60-90 vücudum var suratım bebeeeek gibi seni kıskan kudur shhsdjjd
Canım göz var izan var, biz de 14 yaşında olduk. Ben çok çok zayıf bir çocuktum. 14 yaşımda boyum 171 kilom 50 idi. Hocam beslenme notumu düşük verirdi çok zayıfım diye. 50 çok zayıf ise 25 kemiksizdir.yemin ederim 25 kiloydum
Hahshshshs aciz olan her yerden gözüküyor şekerim diyetisyene falan git hallet şu kilo işini yüzün içinde estetik doktoru ayarlayorum yazma gereksiz aynen ama bir eksiğin var benle kendini kıyaslıyorsun acizsin bence
tabi sonra 54 kilo oldum bir ansaCanım göz var izan var, biz de 14 yaşında olduk. Ben çok çok zayıf bir çocuktum. 14 yaşımda boyum 171 kilom 50 idi. Hocam beslenme notumu düşük verirdi çok zayıfım diye. 50 çok zayıf ise 25 kemiksizdir.
Sen bir daşsın173, 65 kg’im. S ve m beden arasi giyiyorum. Bana gore zayiflamam gerek, diyete devam ediyorum. Dolayisiyla evet siz de kilolusunuz
tamam kedi annesi hemen ayarlarımHahshshshs aciz olan her yerden gözüküyor şekerim diyetisyene falan git hallet şu kilo işini yüzün içinde estetik doktoru ayarla
Öyle bir iddiam yok olmadı da sadece fikir Almaya çalıştım hepsi buBiraz biraz ozguvenin olsa asla burda böyle bir konu acmazdin. Sen övgü almak için konu açıyorsun ama ozguvenli bir insan bunu yapmaz.kendini gercekten seven ,güzel olduğunu düşünen bir insan İnsanlardan yorum beklemez, kendini kıskandığını düşünmez. Takıntılı misin bilmem ama farkli sorunların olduğu net. Üzücü senin adına