• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kilo konusunu çok takan birisiyim bilmiyorum ne yesem kilo alıyorum pco var bende kilo almaya meyilli bir yapım var 14 yaşında 25 kilo olan ben bir anda 54 kiloya kadar ulaştım 1 sene içinde 20 kiloya yakın aldım nasıl olur onu da bilmiyorum şu anda 63 kiloyum ama kendimi kilolu buluyorum
İyiki annem doğurmuş beni sizin gibi hasetler yerinden catlasın diye 😅
Hem kendi kötü özelliklerinden bahseden konu açıyorsun hem yorumda bizim çatladığımızı iddia ediyorsun. Karar ver bizi çatlatacak kadar iyi bir vücuda mı sahipsin yoksa pcos ile mücadele eden kilo bakımından dezavantajlı bir vücuda mı?

İyiki annem doğurmuş beni sizin gibi hasetler yerinden catlasın diye 😅
Merak ediyorum da gerçekten insanların çatır çatır çatladığını mı düşünüyorsunuz? Niye çatlayalım mesela, bunu yazan Candice Swanepoel mi? Sokakta on kadından altısı siz gibi zaten. Koskoca evli barklı kadınsınız, komik oluyor artık.

Canım göz var izan var, biz de 14 yaşında olduk. Ben çok çok zayıf bir çocuktum. 14 yaşımda boyum 171 kilom 50 idi. Hocam beslenme notumu düşük verirdi çok zayıfım diye. 50 çok zayıf ise 25 kemiksizdir.
tabi sonra 54 kilo oldum bir ansa

Biraz biraz ozguvenin olsa asla burda böyle bir konu acmazdin. Sen övgü almak için konu açıyorsun ama ozguvenli bir insan bunu yapmaz.kendini gercekten seven ,güzel olduğunu düşünen bir insan İnsanlardan yorum beklemez, kendini kıskandığını düşünmez. Takıntılı misin bilmem ama farkli sorunların olduğu net. Üzücü senin adına

Biraz biraz ozguvenin olsa asla burda böyle bir konu acmazdin. Sen övgü almak için konu açıyorsun ama ozguvenli bir insan bunu yapmaz.kendini gercekten seven ,güzel olduğunu düşünen bir insan İnsanlardan yorum beklemez, kendini kıskandığını düşünmez. Takıntılı misin bilmem ama farkli sorunların olduğu net. Üzücü senin adına
Öyle bir iddiam yok olmadı da sadece fikir Almaya çalıştım hepsi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back