- 4 Eylül 2014
- 1.504
- 6.127
- 358
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Yok canım ne münasebet. Ben beğendim sizi. Dediğim gibi kıskanmışlar galibaerkek güzeliyim
Nasıl yani ben her zaman böyleyimO değil de şimdi dikkat ettim, maksat kilolu muyum diye kilo takıntısı ile ilgili öneri almak olsa yüzünü gizleyip kiloyu ya da vücut hatlarını belli edecek bir foto yüklemesi yeterli olurdu. ama konu sahibi şık şıkıdım makyaj yaptığı ve muhtemelen çok güzel hissettiği bir fotoğrafı yüzü açık bir şekilde yükleyip güya kilolu muyum diye soruyor asdsfsf.
yok hayırMerve doğru söyle kocana kızdın da sinir çıkarmaya mı geldin yine
Merve nerelisin güzelimNasıl yani ben her zaman böyleyim
Umarım kendisidir, başkasının fotoğrafları mı diyince hesabını gizledi önceden hesabı açıktı sanki.Sendeki bu ilgi açlığı ile napıcaz? İnsta mı kız bura? Anonim yer. Hiç mi korkmuyon bi tanıyan eden olur, şu kavgalarını görür diye?
Kendisinin değilse başı çok ağrır.Umarım kendisidir, başkasının fotoğrafları mı diyince hesabını gizledi önceden hesabı açıktı sanki.
ss almış bide zeki kadınkız sen de dönüyon dolaşiyon biz kezban, kiskanc kadinlara soru sorup duruyon
Eki Görüntüle 3553653 Eki Görüntüle 3553654 Eki Görüntüle 3553655 Eki Görüntüle 3553656
Objektif, eleştirmeden yorum yapın: sadece övgü kabul ediyorum.Kilo konusunu çok takan birisiyim bilmiyorum ne yesem kilo alıyorum pco var bende kilo almaya meyilli bir yapım var 14 yaşında 25 kilo olan ben bir anda 54 kiloya kadar ulaştım 1 sene içinde 20 kiloya yakın aldım nasıl olur onu da bilmiyorum şu anda 63 kiloyum ama kendimi kilolu buluyorum boyum uzun 170 ondan dolayı pek göstermiyorum bir ara hiçbir şey yemeyip 53 kiloya düşmüştüm tam ergenlik zamanı onda da hastanelik olmustum tabii benim kaygım ilerde doğum falan yapacağım yani haliyle kilo alacağım sizce ideal mı kilom yoksa 63 kilodan 55 falan düşsem mi hiç bilmiyorum bana fikir verin lütfen.kendi fotoğrafımı ekledim objektif eleştirmeden yorumlar yazarsanız çok sevinirim
Instagramda bu kadının bir fotoğrafını buldum, fake hesabım olmadığı için hesaba ulaşamıyorum. İsteyene özelden atarım o bu şahıs mı diye teyit ettirelim. Eğer o değilse aynı şey bize de yapılabilirdi, burada boy boy pozları paylaşılıyor çok rahatsız edici.Kendisinin değilse başı çok ağrır.
bana yazarsanız sizi şikayet edeceğim bilginizeInstagramda bu kadının bir fotoğrafını buldum, fake hesabım olmadığı için hesaba ulaşamıyorum. İsteyene özelden atarım o bu şahıs mı diye teyit ettirelim. Eğer o değilse aynı şey bize de yapılabilirdi, burada boy boy pozları paylaşılıyor çok rahatsız edici.
Başkasının fotoğrafları mı sahiden? İletişime geçip buranın linkini atsaydınız keşke. Ben olsam bilmek isterdim fotoğraflarımın kullanıldığını.Adın Merve midir bilmiyorum ama bu daha önce attığın fotoğrafları Google görsellerden arattım. Bir kuaför sayfası çıktı karşıma. Başka birisinin fotoğrafını izinsiz kullanmak paylaşmak yasaktır ve bu bir suçtur ne yaptığının farkında mısın sen????
Evet kuaför sayfasında bir gelinin fotoğraflarını paylaşmış. O kişiye ulaşmaya çalışıyorum fotoğraf tıpatıp aynıBaşkasının fotoğrafları mı sahiden? İletişime geçip buranın linkini atsaydınız keşke. Ben olsam bilmek isterdim fotoğraflarımın kullanıldığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?