Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O değil de şimdi dikkat ettim, maksat kilolu muyum diye kilo takıntısı ile ilgili öneri almak olsa yüzünü gizleyip kiloyu ya da vücut hatlarını belli edecek bir foto yüklemesi yeterli olurdu. ama konu sahibi şık şıkıdım makyaj yaptığı ve muhtemelen çok güzel hissettiği bir fotoğrafı yüzü açık bir şekilde yükleyip güya kilolu muyum diye soruyor asdsfsf.

Nasıl yani ben her zaman böyleyim

Objektif, eleştirmeden yorum yapın: sadece övgü kabul ediyorum.

Kendisinin değilse başı çok ağrır.
Instagramda bu kadının bir fotoğrafını buldum, fake hesabım olmadığı için hesaba ulaşamıyorum. İsteyene özelden atarım o bu şahıs mı diye teyit ettirelim. Eğer o değilse aynı şey bize de yapılabilirdi, burada boy boy pozları paylaşılıyor çok rahatsız edici.

bana yazarsanız sizi şikayet edeceğim bilginize

Başkasının fotoğrafları mı sahiden? İletişime geçip buranın linkini atsaydınız keşke. Ben olsam bilmek isterdim fotoğraflarımın kullanıldığını.

Başkasının fotoğrafları mı sahiden? İletişime geçip buranın linkini atsaydınız keşke. Ben olsam bilmek isterdim fotoğraflarımın kullanıldığını.
Evet kuaför sayfasında bir gelinin fotoğraflarını paylaşmış. O kişiye ulaşmaya çalışıyorum fotoğraf tıpatıp aynı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…