- 14 Aralık 2024
- 863
- 2.131
- 28
- Konu Sahibi mervekaranfil
Seni biraz daha ağlatmam gerek diye yorumladımbelki defolman gerekir biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni biraz daha ağlatmam gerek diye yorumladımbelki defolman gerekir biraz
Gülümsemese güzel kadın aslındaAmacına ulaştı ama kabul edelim ... Negatif enerjisini boşalttığına göre kahve içip gelen geçene gülümsüyordur![]()
sen ağla bence hadsizSeni biraz daha ağlatmam gerek diye yorumladım
Bana kancık diyene bak hadsiz benmişim hshshshssen ağla bence hadsiz
hakkettinBana kancık diyene bak hadsiz benmişim hshshshs
İnsanların dış görüntüsüyle dalga geçen ben değilim sensinBana kancık diyene bak hadsiz benmişim hshshshs
Hakaretten cezayı yiyince sende hak edeceksin merveciğim :)hakkettin
Sen yazdıklarını unutmuşsun. Sana ilk yazdığım yoruma bak sonra benim cevabıma bakİnsanların dış görüntüsüyle dalga geçen ben değilim sensin
ay tamam canım İnandık hemenAy bu ne kilo boyle acil diyetisyene gitmelisin yuzun felan off estetikte yaptir bence
tamam tatlım mesajlarına cevap vermeyeceğim bu saatten sonraHakaretten cezayı yiyince sende hak edeceksin merveciğim :)
İsabet oluray tamam canım İnandık hemen tamam tatlım mesajlarına cevap vermeyeceğim bu saatten sonra
Kendin inanmiyorsan ne diye soruyosun kilolu muyum diye?ay tamam canım İnandık hemen tamam tatlım mesajlarına cevap vermeyeceğim bu saatten sonra
Aşk olsun yaaaa. Bütün sırrı bozdun…Siz bakmayın bu kadın düşmanlarına, gayet fıstık gibisiniz. Bu kadınlar sizi kıskanmış. Nerede görmüşler böyle güzel kadını da laf söylüyorlar anlamadım. Yazıklarım olsun![]()
Aşk olsun yaaaa. Bütün sırrı bozdun…
İsabet olur
erkek güzeliyimSiz bakmayın bu kadın düşmanlarına, gayet fıstık gibisiniz. Bu kadınlar sizi kıskanmış. Nerede görmüşler böyle güzel kadını da laf söylüyorlar anlamadım. Yazıklarım olsunKusur sayılmaz ama fotoda tek beğenmediğim şey ağzınızı öyle bükmeniz oldu. Ağzınızı öyle yapmazsanız daha da güzelsiniz.