Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani Sanane seni ilgilendirmez

başlatma erkeğine de fazlasına yorum yazın diye bokunu çıkarmayın
Ohhh olsun sanaa. Daha böyle konular açarsan daha da fazlası gelecek. Dinsizin hakkından imansız gelir. Sen kimsin ki burada millete ahkam kesiyorsun. Fikrinizi sordun söyledik. Yine söylüyorum aklına kazı tamam mı.

GÜZEL DEĞİLSİN!!!

güzelim çatla da patlaaaaaaaaaaaaaaaaaa

güzelim çatla da patlaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Güzelim diyorsanız ben saygı duyarım da, neden üçüncü kişilerin onayına ihtiyaç duyuyorsunuz o zaman? Bu kaçıncı konu, bilerek mi dalga konusu ve eğlenceye meze oluyorsunuz?

Merve hiçbirimiz seni kıskanmıyoruz burda yorum yapan kadınların senden güzel olduğuna eminim. Fotoğraf atıp onay bekleyen sensin. Bir sürü konu açanda sensin. Seni gördük ve baktım senden çok daha fazla güzelim. Oldu mu? “Kancık, mal” lafları senin iç çirkinliğinide ortaya koydu. Sana hakaret edecek bir kelime kullanmadım. Ama bu laflar senin karşına çıkacak. Kilon fazla evet, burnunda estetik gibi durmuyor. Göz aranda çok fazla. Gerçekçi düşüncelerim bunlar. Bu yorumlar belki aklını başına getirir.

belki defolman gerekir biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…