- 12 Haziran 2022
- 887
- -193
- 28
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
yani Sanane seni ilgilendirmezKadınlar kulübünde bir merve karanfil'in yıllık döngüsü:
güzel miyim diye konu açıp fotoğraflarını yüklemek ---> güzel olmadığını söyleyenlere hakaret ve küfürler etmek --> banlanmak ---> ban süresi boyunca ayna karşısında yeni fotoğraflar çekilip faceapp'in anasını ağlatmak ---> banı kalkasıya kadınlar kulübüne gelip yeni fotoğraflarla yeni konu açmak ---> yine güzel bulunmayıp yine hakaret ve küfür yoluna başvurmak ve "kudurun ka...k karılar" diye cono dansı yaparken banlanmak---> ban süresince ayna karşısında yeni fotoğraflar...
Ohhh olsun sanaa. Daha böyle konular açarsan daha da fazlası gelecek. Dinsizin hakkından imansız gelir. Sen kimsin ki burada millete ahkam kesiyorsun. Fikrinizi sordun söyledik. Yine söylüyorum aklına kazı tamam mı.başlatma erkeğine de fazlasına yorum yazın diye bokunu çıkarmayın
güzelim çatla da patlaaaaaaaaaaaaaaaaaaOhhh olsun sanaa. Daha böyle konular açarsan daha da fazlası gelecek. Dinsizin hakkından imansız gelir. Sen kimsin ki burada millete ahkam kesiyorsun. Fikrinizi sordun söyledik. Yine söylüyorum aklına kazı tamam mı.
GÜZEL DEĞİLSİN!!!
güzelim çatla da patlaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tayt giymekte bir şey yok ama siz yine de giymeyin olmaz çünküaynen görende tayt falan giydin sanar şaka gibisiniz
senin mi çirkefligin üstüme alınmıyorumAynalar çatladı ama güzellikten değil çirkeflikten
Güzelim diyorsanız ben saygı duyarım da, neden üçüncü kişilerin onayına ihtiyaç duyuyorsunuz o zaman? Bu kaçıncı konu, bilerek mi dalga konusu ve eğlenceye meze oluyorsunuz?güzelim çatla da patlaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tamam Merve tamam. Bugünlük ağlama yeter sana. Olmayınca akıl neylesin fikir oynasın Abdurrahman çalsın deli Bekirsenin mi çirkefligin üstüme alınmıyorum
bu deli Bekir sen oluyorsunTamam Merve tamam. Bugünlük ağlama yeter sana. Olmayınca akıl neylesin fikir oynasın Abdurrahman çalsın deli Bekir
tamamErkek güzeli
Neyiz biz boks torbası mıYine kavga perileri gelmiş ondan soruyor
ulaş banaDilerim fotolarini kullandiginiz sahis sizi bulur da mahkeme neymis bi öğrenirsiniz, instasini bulan yazsin, abla bi gerceklerle yuzlessin bakalim.
Amacına ulaştı ama kabul edelim ... Negatif enerjisini boşalttığına göre kahve içip gelen geçene gülümsüyordurNeyiz biz boks torbası mı
Yalnız ben kadınım erkek sen olduğuna göre yine kendinle celistinbu deli Bekir sen oluyorsun
belki defolman gerekir birazMerve hiçbirimiz seni kıskanmıyoruz burda yorum yapan kadınların senden güzel olduğuna eminim. Fotoğraf atıp onay bekleyen sensin. Bir sürü konu açanda sensin. Seni gördük ve baktım senden çok daha fazla güzelim. Oldu mu? “Kancık, mal” lafları senin iç çirkinliğinide ortaya koydu. Sana hakaret edecek bir kelime kullanmadım. Ama bu laflar senin karşına çıkacak. Kilon fazla evet, burnunda estetik gibi durmuyor. Göz aranda çok fazla. Gerçekçi düşüncelerim bunlar. Bu yorumlar belki aklını başına getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?