• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu takıntılıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kilo konusunu çok takan birisiyim bilmiyorum ne yesem kilo alıyorum pco var bende kilo almaya meyilli bir yapım var 14 yaşında 25 kilo olan ben bir anda 54 kiloya kadar ulaştım 1 sene içinde 20 kiloya yakın aldım nasıl olur onu da bilmiyorum şu anda 63 kiloyum ama kendimi kilolu buluyorum boyum uzun 170 ondan dolayı pek göstermiyorum bir ara hiçbir şey yemeyip 53 kiloya düşmüştüm tam ergenlik zamanı onda da hastanelik olmustum tabii benim kaygım ilerde doğum falan yapacağım yani haliyle kilo alacağım sizce ideal mı kilom yoksa 63 kilodan 55 falan düşsem mi hiç bilmiyorum bana fikir verin lütfen.kendi fotoğrafımı ekledim objektif eleştirmeden yorumlar yazarsanız çok sevinirim
Fotoya göre konuşuyorum:
Kilolu değilsin.
O elbise ile o şal, o ayakkabı, o çanta olmuş mu??
Yerdeki kilimler de kötü 😁
Ayrıca estetikli zannedilecek bir güzellik yok, normalsin fakat kenar mahalleli kafa yapın, bakış açın ve üslubun o kadar kötü ki son derece çirkin bir enerji yayıyorsun. Sempatik, zarif, kibar biri olsan o zaman dünya güzeli olurdun.

Fotoya göre konuşuyorum:
Kilolu değilsin.
O elbise ile o şal, o ayakkabı, o çanta olmuş mu??
Yerdeki kilimler de kötü 😁
Ayrıca estetikli zannedilecek bir güzellik yok, normalsin fakat kenar mahalleli kafa yapın, bakış açın ve üslubun o kadar kötü ki son derece çirkin bir enerji yayıyorsun. Sempatik, zarif, kibar biri olsan o zaman dünya güzeli olurdun.
o zaman sen dünya güzelisin 👎🏻

Kilonuz gayet güzel. İleride, yaş, doğum vs durumlarında kilo almaya başlarsanız o zaman diyet yaparsınız. Şimdi kilo vermeye falan çalışmayın hayatınızı yaşayın.

Hem objektif olun demişsin hem eleştirmeyin diyosun. Kilo vermen gerek bu yaşta 63 nedir yuh diyorum. Ayrıca kendine daha yakışan kıyafetler tercih etmelisin. Burun estetiğin de hiç güzel olmamış. Ay pardon estetik yoktu.

Eklentiler

• IMG_4026.webp
    IMG_4026.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 83
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X