- 25 Ağustos 2014
- 20.729
- 49.262
- 798
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Fotoya göre konuşuyorum:Kilo konusunu çok takan birisiyim bilmiyorum ne yesem kilo alıyorum pco var bende kilo almaya meyilli bir yapım var 14 yaşında 25 kilo olan ben bir anda 54 kiloya kadar ulaştım 1 sene içinde 20 kiloya yakın aldım nasıl olur onu da bilmiyorum şu anda 63 kiloyum ama kendimi kilolu buluyorum boyum uzun 170 ondan dolayı pek göstermiyorum bir ara hiçbir şey yemeyip 53 kiloya düşmüştüm tam ergenlik zamanı onda da hastanelik olmustum tabii benim kaygım ilerde doğum falan yapacağım yani haliyle kilo alacağım sizce ideal mı kilom yoksa 63 kilodan 55 falan düşsem mi hiç bilmiyorum bana fikir verin lütfen.kendi fotoğrafımı ekledim objektif eleştirmeden yorumlar yazarsanız çok sevinirim
İnşallah ulaşırsınız ya. Bayağı konu açmış fotoğraflarla, bir dünya şey yazıldı çizildi yazık.Evet kuaför sayfasında bir gelinin fotoğraflarını paylaşmış. O kişiye ulaşmaya çalışıyorum fotoğraf tıpatıp aynı
o zaman sen dünya güzelisinFotoya göre konuşuyorum:
Kilolu değilsin.
O elbise ile o şal, o ayakkabı, o çanta olmuş mu??
Yerdeki kilimler de kötü
Ayrıca estetikli zannedilecek bir güzellik yok, normalsin fakat kenar mahalleli kafa yapın, bakış açın ve üslubun o kadar kötü ki son derece çirkin bir enerji yayıyorsun. Sempatik, zarif, kibar biri olsan o zaman dünya güzeli olurdun.
Noldu bebişim, bi telaşlandın.bana yazarsanız sizi şikayet edeceğim bilginize
bana ulaşırsan şikayet edeceğim bilgineEvet kuaför sayfasında bir gelinin fotoğraflarını paylaşmış. O kişiye ulaşmaya çalışıyorum fotoğraf tıpatıp aynı
Öyleyim, ne yalan söyleyeyimo zaman sen dünya güzelisin
Kilimler beni benden aldıLojman galiba
Umarım sensindir eğer başkasını linç ettiriyorsan inşallah farkeder. Sensen zaten sorun yok. Yüz poz daha çekil kendini at dur buralardabana ulaşırsan şikayet edeceğim bilgine
Fotodakiler sen değilsen şikayet nedir asıl sen göreceksin yivrum.bana ulaşırsan şikayet edeceğim bilgine
Fotoğrafın gerçek sahibi ile konuşayım sen o zaman gör dünya kaç bucakmış. Başkasının fotoğraflarını paylaşarak burda ilgi toplamaya çalıştın bir de.bana ulaşırsan şikayet edeceğim bilgine
mervein4658 yaz bakalım banaFotoğrafın gerçek sahibi ile konuşayım sen o zaman gör dünya kaç bucakmış. Başkasının fotoğraflarını paylaşarak burda ilgi toplamaya çalıştın bir de.
Yazıyorum şimdimervein4658 yaz bakalım bana
mervein4658 yaz bakalım bana
bence burdakiler tımarhanelik sende dahilKızın psikolojisi bozuk belli ki. Hep güzel miyim diye fotoğraf atıyor. Böyle insanla niye dalga geçtiniz anlamadım.
cevabını aldın galibaYazıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?