- 19 Mayıs 2020
- 47.113
- 211.306
- 548
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Kızın psikolojisi bozuk belli ki. Hep güzel miyim diye fotoğraf atıyor. Böyle insanla niye dalga geçtiniz anlamadım.
Anladınız mı şimdi?bence burdakiler tımarhanelik sende dahil
Instagramdan konuştum sesli mesaj attı bana, kk profilini atmasını istedim kk profili attı ama hâlâ bu fotoğraf sahibinin o olduğundan emin değilim. Yüzde yüz emin olmak mümkün değil bu durumda. Ama attığı sesli mesajlarda sanane lannn sananeee, deli misiniz nesiniz yaa, yani o fotoğraftaki ben olsam ne, olmasam ne, benimle derdiniz neee dedi. Üslubun aynı buradaki gibi
Kendisiyse daha kötü. Bir gün ailesi, bi dost, akraba, birileri görür burayı nasılsa.Instagramdan konuştum sesli mesaj attı bana, kk profilini atmasını istedim kk profili attı ama hâlâ bu fotoğraf sahibinin o olduğundan emin değilim. Yüzde yüz emin olmak mümkün değil bu durumda. Ama attığı sesli mesajlarda sanane lannn sananeee, deli misiniz nesiniz yaa, yani o fotoğraftaki ben olsam ne, olmasam ne, benimle derdiniz neee dedi. Üslubun aynı buradaki gibi
Durum çok vahimKendisiyse daha kötü. Bir gün ailesi, bi dost, akraba, birileri görür burayı nasılsa.
Kardeş biz vücut kitle indeksi miyiz, ne bilelim senin ideal kilonu? Bol bir elbise giymişsin, kilon varsa da belli olmuyor ki. Fikir alma amaçlı gibi konu açmışsın ama asıl derdinin kendini övdürme olduğu anlaşılıyor hani, bil istedim. Kimseyi “Hayır canım ne fazla kilosu, taş gibisin, süpersin.” diye ikna etmekle uğraşamam ben. Ortalama bir tipsin, zorlama artık.sizce ideal mı kilom yoksa 63 kilodan 55 falan düşsem mi hiç bilmiyorum bana fikir verin lütfen.
Bunu söyleyince bile kızıyor, saldırıyor, tamamen saldırmaya programlı zaten.Bütün site senin hesabını kocanla fotoğrafını gördü eğer gerçekten sensen tabi. Bir tanıdık, yakın görürse hiç mi düşünmüyorsun ne olur diye
Aynen öyle dünya güzeli olduğunu duymak istiyor ama normal standart bir kadın işte. Öyle ovvv analar neler doğuruyor diyelim istiyor herhalde bunla tatmin olacak yazıkKardeş biz vücut kitle indeksi miyiz, ne bilelim senin ideal kilonu? Bol bir elbise giymişsin, kilon varsa da belli olmuyor ki. Fikir alma amaçlı gibi konu açmışsın ama asıl derdinin kendini övdürme olduğu anlaşılıyor hani, bil istedim. Kimseyi “Hayır canım ne fazla kilosu, taş gibisin, süpersin.” diye ikna etmekle uğraşamam ben. Ortalama bir tipsin, zorlama artık.
Ay bi de evli mi?Bunu söyleyince bile kızıyor, saldırıyor, tamamen saldırmaya programlı zaten.
İkinci evliliği. Gelinlikle, kınalıkla ne fotolar attı buraya, ne konular açtı, kaçırmış olamazsınAy bi de evli mi?
O zaman daha beter yazık.
Hafî sevgilisi olmayan bir kızcağız olsa ondan gelip burada iltifat bekliyor ilgi arıyor derim de evliyse demek kocadan da ilgi göremiyor yazık
Tamam sesin teyze gibiydi bu arada yaşlılığına veriyorum buInstagramdan konuştum sesli mesaj attı bana, kk profilini atmasını istedim kk profili attı ama hâlâ bu fotoğraf sahibinin o olduğundan emin değilim. Yüzde yüz emin olmak mümkün değil bu durumda. Ama attığı sesli mesajlarda sanane lannn sananeee, deli misiniz nesiniz yaa, yani o fotoğraftaki ben olsam ne, olmasam ne, benimle derdiniz neee dedi. Üslubun aynı buradaki gibi
Sananeİkinci evliliği. Gelinlikle, kınalıkla ne fotolar attı buraya, ne konular açtı, kaçırmış olamazsın
Güzel olsaydı emin ol bilirdi, burada kendini ispatlama çabası olmazdı. Yazık üzülüyorum bazen, çırpınıyor resmen.Aynen öyle dünya güzeli olduğunu duymak istiyor ama normal standart bir kadın işte. Öyle ovvv analar neler doğuruyor diyelim istiyor herhalde bunla tatmin olacak yazık
Teyze gibi olan şey senin profil fotondaki çanta ve ayakkabıTamam sesin teyze gibiydi bu arada yaşlılığına veriyorum bu
Hem de uzman çavuş yareni sdkdkdkAy bi de evli mi?
Ayy hemen bakmalıyım nasıl kaçırmışım bunuİkinci evliliği. Gelinlikle, kınalıkla ne fotolar attı buraya, ne konular açtı, kaçırmış olamazsın
Hepsi tamam her şeyi anlıyorum da bana gönderdiği parmak??Instagramdan konuştum sesli mesaj attı bana, kk profilini atmasını istedim kk profili attı ama hâlâ bu fotoğraf sahibinin o olduğundan emin değilim. Yüzde yüz emin olmak mümkün değil bu durumda. Ama attığı sesli mesajlarda sanane lannn sananeee, deli misiniz nesiniz yaa, yani o fotoğraftaki ben olsam ne, olmasam ne, benimle derdiniz neee dedi. Üslubun aynı buradaki gibi
Profil belli diyorsunHem de uzman çavuş yareni sdkdkdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?