- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 28
-
- Konu Sahibi Pocahontas94
Uyansa ne olur bu duruma ne yapılabilir kiVallahi doğru hatta daha bu hafta oldu bu son kısım üstelik. Bahsettiğim çiftte aynı üye gibi nişanlı ve birlikte yaşıyorlar. Nişanlısıyla birlikte geldiğinde anasının yanına gelince neler neler yapıyor bu kızını vermeye çalışan kadın görseniz şoke olursunuz.
evet bu kızını vermeye çalışan kadın biraz anormal, her gün çingene kavgası ederler falan baya hasta bir aile. Kızın kariyeri yok , çocuk mühendis. Sanırım hemen birine kapak atıp rahata ermeye çalışıyor. Vermeye çalıştığı çocuk zengin. Çocuk almasa çocuğun babası alayım dese onu da kabul ederler o derece yanı yeter ki vereyim moduna gırmıs.
nişanlısına acıyorum valla kızcağız gider gitmez kaynanası bunları yanına çağırıp iş yaptırıyor ınsan kullanmayı seven bırı bu kızını vermeye çalışan kadının kızına da çok guzelsın dıye gazlıyor kadına keske dunur olsaydık dıyor ev ıslerını yaptırıyor. Nişanlısı varken de nişanlısını övüyor. Kaç kez kulaklarımla duydum.
ayy fenaaaa hele nişanlısı geldiğinde kızına el kadar mını etekler gıydırıp gıydırıp yollamasına koptum gecennn ama nişanlısı uyandı sanırım mevzuya
Bilmiyorum, ben mi çok rahat ve safım anlamadım gitti, eşimle nişanlıyken evlerine bir sürü gelen giden oluyordu, kayınvalidem misafir ağırlamayı seven bir kadın, bizle yaşıt hatta eşimin de çocukluk arkadaşı olan kızları da gelirdi, aklıma hiç gelmezdi onları kıskanmak, evde yabancı kadın var eşim nasıl onlarla oturur demek, kıskanmak sevgi göstergesi sayılır oldu, seven kıskanır deniyor, hayır bence seven güvenir, kuru kuru da konuşmuyorum, 31 yıldır birlikteliğin, 26 yıllık evliliğin tecrübesine dayanarak konuşuyorum :) 17 yaşında da rahattım 48 yaşında da rahatım.Eskiden kadınlar için erkek ne derse çeker zihniyeti varmış. Biz bunu aşmışız aşmayı da abartmışız. Şimdi kadınların erkeklere amiyane tabirle köpek çekmesi ideal davranış biçimini aldı. Denge kurulamıyor bir türlü. Yazılan yorumlara istinaden diyorum.
Aynı fikirdeyim. Saadetiniz daim olsun.Bilmiyorum, ben mi çok rahat ve safım anlamadım gitti, eşimle nişanlıyken evlerine bir sürü gelen giden oluyordu, kayınvalidem misafir ağırlamayı seven bir kadın, bizle yaşıt hatta eşimin de çocukluk arkadaşı olan kızları da gelirdi, aklıma hiç gelmezdi onları kıskanmak, evde yabancı kadın var eşim nasıl onlarla oturur demek, kıskanmak sevgi göstergesi sayılır oldu, seven kıskanır deniyor, hayır bence seven güvenir, kuru kuru da konuşmuyorum, 31 yıldır birlikteliğin, 26 yıllık evliliğin tecrübesine dayanarak konuşuyorum :) 17 yaşında da rahattım 48 yaşında da rahatım.
Olurdum. Bence hepimiz fesatız.Arkadaşlar merhaba. Birkaç saat önce yaşadığım ve beni rahatsız etmiş olan bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Nişanlım ve ben Ankara'da birlikte yaşıyoruz. O çalışıyor ben okuyorum. Yaz gelince ben memlekete geldim ailemin yanına. 2 aydır görüşmüyorduk çünkü o işi dolayısıyla Ankara'da kalmıştı ve dün o da yıllık izin alıp buraya geldi. Ailelerimiz aynı şehirde ikamet ediyor. Dün gece geldiği ve bütün gün araba kullandığı için istersen yarın görüşmeyelim dedim. Çünkü aynı şehirde olsak da farklı ilçelerdeyiz tekrar araba kullanıp yorulmasını istemedim. Sen iyice dinlen ailenle hasret gider ben de klasikleşmiş dip köşe bayram temizliği yapacağım bir sonraki gün buluşuruz canım dedim tamam dedi konu kapandı. Bugün ara ara mesajlasiyorduk. Sonra ben temizlik molası verdim ve arayıp bir sesini duyayım dedim ama 40 dakika boyunca ulaşamadım. Sonrasında bana dönüş yaptı ve aile dostlarının başka bir şehirden ziyarete geldiğini birlikte yemek yediklerini söyledi. Kim olduklarını sordum ve babasının arkadaşı, eşi ve kızı gelmiş ziyarete. Anladığım kadarıyla yatılı misafir olarak gelmişler ve bu nedense benim nişanlımın aylar sonra evine gittiği gün oluyor. Kız nişanlım ve benimle akran. Açıkçası bu durumdan rahatsız oldum henüz biz bile yüz yüze görüşemedik. Bu durumu ben dinlensin ailesiyle özlem gidersin diye teklif ettim ama eve başka bir kadın gelip oturunca beni arasa daha iyi olmaz mıydı onlar ne yapıyorsa yapsın benimle buluşmak istemesi gerekirdi diye düşündüm. Biliyorum beklentiler üzer ama bu durum beni çok rahatsız etti. Bizim evimize benimle akran bir erkek misafir gelip kalsaydı bence o da rahatsız olurdu ama ben sana yanlış bir şey yapmıyorum deyip kestirip attı. Haklı da, ben ona güveniyor olsam bile içim hala hiç rahat değil. Tepki gösterdiğim için de fazla fesat ve kıskanç olduğumu söyledi. Sizler ne düşünüyorsunuz rahatsız olur muydunuz? Yoksa sağlıklı düşünemiyor olabilir miyim?
Uyansa ne olur bu duruma ne yapılabilir ki
Anlattığınız çirkeflikte ki insanlar üste çıkmaya kalkar,kızımın namusuna dil uzatıyor diye yaygara yapar. Burada durumu düzeltmesi gereken oğlanın annesi ama o da bir tuhafmış.Kız için üzüldümyani en azından aptal durumuna düşmez.
bir daha geldiklerinde siz ne terbiyesiz ve ahlaksızsınız diyebilir hem kvye hem kadınla kızına. Ben olsam rezil ederdim.
Bence bu konu ne kadar samimi olduklarına göre değişir. Cocuk kiza haber verebilirdi bunlar bunlar gelecek diye 40 dakika haber almadığıni hesapliyorsa iliskilerinde detaycilar ya da kız detayci ama artık çocuğun bilmesi lazım bunu Burada da yazılmış bazı insanlar akıllarınca kızı oğlanı evlendirme çabasına girebiliyor. Erkek tarafı da olabilir kız tarafından da olabilir, böyle bir şey olmayabilir. Ama konu sahibi bunu bilmediğinden bence aklında soru işareti canlanabilir.Çocuğun geldiği günü bulmalarında da bir anormallik yok ki, çocuk o evin çocuğu yabancı değil, misafir de kıramayacakları aile dostlarıysa falanca gün oğlumuz gelecek siz şu gün gelin denmez, evde başka bir misafir ağırlayacaksınızdır o zaman tamam 2 misafir çakışmasın dersiniz ama kızımın şehirdışından geleceği gün yakın arkadaşımda misafirliğe gelse reddetmem şahsen.
Buradaki sorun, aslında sorun da değil konu sahibesini huzursuz eden durum diyeyim daha doğru olur, bu aile dostlarından konu sahibesinin haberi olmaması lakin çocuk hangi ara hangi laf arasında bizimde aile dostlarımız var şu kişiler desin ki, 26 yıllık evliyim babamla annemin bir sürü aile dostu vardı, eşim hala bile kim aile dostumuz kim uzaktan akrabamız bilmez.
Sen çok haklısın.
ben sana şöyle bir şey anlatayım iki tanıdık var bunlar komşu . biri kızını diğerinin oğluna vermeye çalışıyordu (3 yıl Kızını alsın diye neler neler yaptı 24 saat hizmetçilik ) ama oğlan istemedi. Oğlan başkasıyla nişanlandı. Nişanlısı şimdi oğlanla birlikte bunlara geliyor. Nişanlısı geldiğinde bu kızını vermeye çalışan kadın Kızına garip garip kıyafetler giydirip tabak gönderme bahanesiyle oğlanla nişanlısının yanına evlerine gönderiyor. Hala daha umudunu kesmemiş yani aklını çelmeye çalışıyor. Oğlanın anası da çok fena komşusu ayak işlerini yaptığı için idare ediyor işine geliyor onunda . Nişanlı kız sadece komşu sanıyor oysa gerçek bambaşka.
Böyle ahlaksız insan çok canım. Dikkat et.
Amaaaan bunlar nasıl insanlar böyleVallahi doğru hatta daha bu hafta oldu bu son kısım üstelik. Bahsettiğim çiftte aynı üye gibi nişanlı ve birlikte yaşıyorlar. Nişanlısıyla birlikte geldiğinde anasının yanına gelince neler neler yapıyor bu kızını vermeye çalışan kadın görseniz şoke olursunuz.
evet bu kızını vermeye çalışan kadın biraz anormal, her gün çingene kavgası ederler falan baya hasta bir aile. Kızın kariyeri yok , çocuk mühendis. Sanırım hemen birine kapak atıp rahata ermeye çalışıyor. Vermeye çalıştığı çocuk zengin. Çocuk almasa çocuğun babası alayım dese onu da kabul ederler o derece yanı yeter ki vereyim moduna gırmıs.
nişanlısına acıyorum valla kızcağız gider gitmlez kaynanası bunları yanına çağırıp iş yaptırıyor ınsan kullanmayı seven bırı bu kızını vermeye çalışan kadının kızına da çok guzelsın dıye gazlıyor kadına keske dunur olsaydık dıyor ev ıslerını yaptırıyor. Nişanlısı varken de nişanlısını övüyor. Kaç kez kulaklarımla duydum.
ayy fenaaaa hele nişanlısı geldiğinde kızına el kadar mını etekler gıydırıp gıydırıp yollamasına koptum gecennn ama nişanlısı uyandı sanırım mevzuya
Arkadaşlar merhaba. Birkaç saat önce yaşadığım ve beni rahatsız etmiş olan bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Nişanlım ve ben Ankara'da birlikte yaşıyoruz. O çalışıyor ben okuyorum. Yaz gelince ben memlekete geldim ailemin yanına. 2 aydır görüşmüyorduk çünkü o işi dolayısıyla Ankara'da kalmıştı ve dün o da yıllık izin alıp buraya geldi. Ailelerimiz aynı şehirde ikamet ediyor. Dün gece geldiği ve bütün gün araba kullandığı için istersen yarın görüşmeyelim dedim. Çünkü aynı şehirde olsak da farklı ilçelerdeyiz tekrar araba kullanıp yorulmasını istemedim. Sen iyice dinlen ailenle hasret gider ben de klasikleşmiş dip köşe bayram temizliği yapacağım bir sonraki gün buluşuruz canım dedim tamam dedi konu kapandı. Bugün ara ara mesajlasiyorduk. Sonra ben temizlik molası verdim ve arayıp bir sesini duyayım dedim ama 40 dakika boyunca ulaşamadım. Sonrasında bana dönüş yaptı ve aile dostlarının başka bir şehirden ziyarete geldiğini birlikte yemek yediklerini söyledi. Kim olduklarını sordum ve babasının arkadaşı, eşi ve kızı gelmiş ziyarete. Anladığım kadarıyla yatılı misafir olarak gelmişler ve bu nedense benim nişanlımın aylar sonra evine gittiği gün oluyor. Kız nişanlım ve benimle akran. Açıkçası bu durumdan rahatsız oldum henüz biz bile yüz yüze görüşemedik. Bu durumu ben dinlensin ailesiyle özlem gidersin diye teklif ettim ama eve başka bir kadın gelip oturunca beni arasa daha iyi olmaz mıydı onlar ne yapıyorsa yapsın benimle buluşmak istemesi gerekirdi diye düşündüm. Biliyorum beklentiler üzer ama bu durum beni çok rahatsız etti. Bizim evimize benimle akran bir erkek misafir gelip kalsaydı bence o da rahatsız olurdu ama ben sana yanlış bir şey yapmıyorum deyip kestirip attı. Haklı da, ben ona güveniyor olsam bile içim hala hiç rahat değil. Tepki gösterdiğim için de fazla fesat ve kıskanç olduğumu söyledi. Sizler ne düşünüyorsunuz rahatsız olur muydunuz? Yoksa sağlıklı düşünemiyor olabilir miyim?
Bana da tuhaf geldi ama ailecek görüştüğümüz insanlar deyince bu konuya fazla takılmadım. Beni geri aradığında oturuyoruz balkonda yemek yiyorduk annem çay koyuyor bu kız da masayı topluyor dedi. Bayağı samimiler demek ki evin kızı gibi masa kurup kaldırdığına göre ama ben tanımıyorum hiç