Çok mu fesatım?

Küstahlık algıladığınız kısım size değil alıntıladığım diğer üyeye yazılmıştı.

Küstahlığı siz yapmış olabilirsiniz diye düşünüyorum poff yaş 13 mu falan diyerek.önce kendinize ben ne yazmışım diye sorun sonra size dönüş yaparım:)

Fesat değilsin. Çok manasız birşeyden kıskançlık çıkarmışsın o kadar. Camı gözleyip ailesi ile gelince evden mi kaçacaktı? Napsın? Ailesiz gelse daha sorundu ayrıca. Bir de bu devirde 26 yaşında kız anne babasıyla ne gezmesine çıkıyor. Bnm çvremdekiler 16 yaşında bitiriyor aile ile gezmeyi

Hemen şu an mesaj at
"Hayatım şaka yaptım yaa seni özledim takılıyorum işte kızdırayım seni dedim. O kız da kardeşin sayılır zaten evinzde kaldıklarına göre. Benim sana güvenim tam ve öyle sığ görüşlü biri değilim. Kusura bakma hepsi özlemden" yaz
Karizmayı toparla acilen

simdi icin icini yiyor degil mi? keske goruselim deseydim o kizla degil benimle vakit geciriyor olurdu diye dusunuyorsun
Ben göremeden eller aldı diye düşünüyorum Bu aileyi ve bahsettiği kızı daha önce görmedim tanımıyorum. Çok ani oldu tabiki beklemiyordum. Fazla Türk dizisi izliyorum sanırım ben her an bir entrika olacak diye beklemeye programlanmışım

Komiksiniz
Ya o akran kız şişkonun teki ona mı bakacak nişanlınız, içiniz rahat olsun

Bana da tuhaf geldi ama ailecek görüştüğümüz insanlar deyince bu konuya fazla takılmadım. Beni geri aradığında oturuyoruz balkonda yemek yiyorduk annem çay koyuyor bu kız da masayı topluyor dedi. Bayağı samimiler demek ki evin kızı gibi masa kurup kaldırdığına göre ama ben tanımıyorum hiç

Tuhaf sahi. Neyse çok kurcalama . Çok önemsediği insanlar olsa sen 6 yıldır duyardın

Kilolu insanlar da güzeldir bence siz komiksiniz

Haklısınız, biraz haddi aşan bi cumle oldu ama esprinin ana fikrini anlamışsınızdır die düsünuyorum.

Ama yine de ortalama bir erkek ortalama üstü kiloda bir kadınsan kolay kolay erkilenmiyor, kabul edelim

O kızda var biraz kilo ama

Gelinimiz kilolu mu yoksa? Sert kayaya mı çarptık naptık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…