- Konu Sahibi Pocahontas94
Biraz rahat olun sonuçta siz buluşalım mutlaka dediniz de o olmaz misafir mi gelecek dedi bir de böyle düşünün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam ben nisanliligi sorarken sen yazmissin benimde aklima o geldiFesat değil de gariplik diyelim.
Anladığım kadarıyla aile arası bi nişan değil sevgilisiniz kendi kendinize söz vermişsiniz.
Ailesi başka kızla mı görüştürüyor diye endişe etmişsiniz.
Fesat vb demeyelim de yanlış düşünüyorsunuz, nişanlınızın pek üstünde durduğu ilişkiler değildir belki o yüzden size bu zamana kadar bahsetmemiştir ama anne babasının sevip misafir etmekten hoşlandığı bir ailedir, yıllara dayalı bir dostlukları vardır, kızları 26 yaşında olabilir fakat o da nişanlınızın ailesini seviyorsa fırsattan istifade bende gelip göreyim demiş olabilir, ki 25 yaşında kızım var, bize her gelen misafirde veya her gittiğimiz ziyarette eşlik etmez ama sevdiği saydığı uzun zamandır görmediği insanlar olunca görmek ister bizle gelir, kaldı ki günlük ev ziyareti değil şehirdışından gelmiş olarak algıladım yanlış anlamadıysam.Bana da tuhaf geldi ama ailecek görüştüğümüz insanlar deyince bu konuya fazla takılmadım. Beni geri aradığında oturuyoruz balkonda yemek yiyorduk annem çay koyuyor bu kız da masayı topluyor dedi. Bayağı samimiler demek ki evin kızı gibi masa kurup kaldırdığına göre ama ben tanımıyorum hiç
O zaman belki daha mantıklı olabilir ama çocuğun geldiği günü bulmuşlar sanki bilemiyorumAyni ilde olan nisanlilar misafirler baska sehirden gelmis
Çocuğun geldiği günü bulmalarında da bir anormallik yok ki, çocuk o evin çocuğu yabancı değil, misafir de kıramayacakları aile dostlarıysa falanca gün oğlumuz gelecek siz şu gün gelin denmez, evde başka bir misafir ağırlayacaksınızdır o zaman tamam 2 misafir çakışmasın dersiniz ama kızımın şehirdışından geleceği gün yakın arkadaşımda misafirliğe gelse reddetmem şahsen.O zaman belki daha mantıklı olabilir ama çocuğun geldiği günü bulmuşlar sanki bilemiyorum
Keşke öyle bir şey olabilseydi ya kimse kimseyi kıskanmazdı hayat bayram olurduKuzenimde nişanlisinin ailesine her gelen misafir için (bekar kızı olan) böyle kuruntu yapip bozuluyordu. Helede yatiliysa o gece uyku yok. (Hemen yatağa atacakya) Nisanlisi bir süre sonra gelen misafirleri söylememeye başladı .bu seferde olay niye yalan söylüyorsuna döndü. Zavallı çocuk okadar bunalmiski kuzenime ;keske şu erkeklik organim sökülüp takılan birsey olsada çıkarip sana versemde sende rahat etsen bende rahat etsem demiş.
Eskiden kadınlar için erkek ne derse çeker zihniyeti varmış. Biz bunu aşmışız aşmayı da abartmışız. Şimdi kadınların erkeklere amiyane tabirle köpek çekmesi ideal davranış biçimini aldı. Denge kurulamıyor bir türlü. Yazılan yorumlara istinaden diyorum.Çocuğun geldiği günü bulmalarında da bir anormallik yok ki, çocuk o evin çocuğu yabancı değil, misafir de kıramayacakları aile dostlarıysa falanca gün oğlumuz gelecek siz şu gün gelin denmez, evde başka bir misafir ağırlayacaksınızdır o zaman tamam 2 misafir çakışmasın dersiniz ama kızımın şehirdışından geleceği gün yakın arkadaşımda misafirliğe gelse reddetmem şahsen.
Buradaki sorun, aslında sorun da değil konu sahibesini huzursuz eden durum diyeyim daha doğru olur, bu aile dostlarından konu sahibesinin haberi olmaması lakin çocuk hangi ara hangi laf arasında bizimde aile dostlarımız var şu kişiler desin ki, 26 yıllık evliyim babamla annemin bir sürü aile dostu vardı, eşim hala bile kim aile dostumuz kim uzaktan akrabamız bilmez.