Çok mu fesatım?

Pocahontas94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
315
792
30
Arkadaşlar merhaba. Birkaç saat önce yaşadığım ve beni rahatsız etmiş olan bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Nişanlım ve ben Ankara'da birlikte yaşıyoruz. O çalışıyor ben okuyorum. Yaz gelince ben memlekete geldim ailemin yanına. 2 aydır görüşmüyorduk çünkü o işi dolayısıyla Ankara'da kalmıştı ve dün o da yıllık izin alıp buraya geldi. Ailelerimiz aynı şehirde ikamet ediyor. Dün gece geldiği ve bütün gün araba kullandığı için istersen yarın görüşmeyelim dedim. Çünkü aynı şehirde olsak da farklı ilçelerdeyiz tekrar araba kullanıp yorulmasını istemedim. Sen iyice dinlen ailenle hasret gider ben de klasikleşmiş dip köşe bayram temizliği yapacağım bir sonraki gün buluşuruz canım dedim tamam dedi konu kapandı. Bugün ara ara mesajlasiyorduk. Sonra ben temizlik molası verdim ve arayıp bir sesini duyayım dedim ama 40 dakika boyunca ulaşamadım. Sonrasında bana dönüş yaptı ve aile dostlarının başka bir şehirden ziyarete geldiğini birlikte yemek yediklerini söyledi. Kim olduklarını sordum ve babasının arkadaşı, eşi ve kızı gelmiş ziyarete. Anladığım kadarıyla yatılı misafir olarak gelmişler ve bu nedense benim nişanlımın aylar sonra evine gittiği gün oluyor. Kız nişanlım ve benimle akran. Açıkçası bu durumdan rahatsız oldum henüz biz bile yüz yüze görüşemedik. Bu durumu ben dinlensin ailesiyle özlem gidersin diye teklif ettim ama eve başka bir kadın gelip oturunca beni arasa daha iyi olmaz mıydı onlar ne yapıyorsa yapsın benimle buluşmak istemesi gerekirdi diye düşündüm. Biliyorum beklentiler üzer ama bu durum beni çok rahatsız etti. Bizim evimize benimle akran bir erkek misafir gelip kalsaydı bence o da rahatsız olurdu ama ben sana yanlış bir şey yapmıyorum deyip kestirip attı. Haklı da, ben ona güveniyor olsam bile içim hala hiç rahat değil. Tepki gösterdiğim için de fazla fesat ve kıskanç olduğumu söyledi. Sizler ne düşünüyorsunuz rahatsız olur muydunuz? Yoksa sağlıklı düşünemiyor olabilir miyim?

çok fesatsın

Nişanlılık evrenize bir sınav gelmiş, artık yaşayıp göreceksiniz bu sınavı aşıp aşamayacağınızı.

Pof yaş 13 filan mı?

İnceden bi tedirginlik elbette olur insanız ama sen üşenmeyip yazacak kadar takıldığın için diyorum. Rahat ool.
Biz pek tartışan bir çift olmadığımız için biraz içime oturdu diyelim. Konudan çok gerilmiş olmamız beni üzdü. Bu kadar gerginliğe değdi mi bari yediğim halt diye sormak istemiştim sizlere. Yersiz olmuş :)

Allah tartışmalar göstermesin ay ben de pek hoşlanmam gerilmelerden. Ama telefonda gerilmek kolay oluyo.

Nişanlı adama görücümü gelecekler yapmayın ama

40 dakika ulaşamamışsınız, dakika bile sayıyorsunuz vay.
Abartıyorsunuz evin çocuğu olarak, elbette ilgilenip misafir ağırlayacak. Ooldu ben yoldan geldim iki seksen yatmaya mi gidiyorum diyecek.
Siz tavır almayın ama rahat da bırakmayın hatta yarın doğruca gidin evlerine.
Gelen kişiler de rahatlar sanırım.

Pof yaş 13 filan mı?
İnsanların takıntıları olabilir. İç huzurunu bozan yaşanmışlıkları olabilir. Yersiz kıskançlıkları da olabilir. Yeri gelir ben nasıl böyle bir şey düşündüm yaptım dersiniz bunun yaşla ilgisi olduğunu sanmıyorum. 27 yaşındayım. İnsanım. Hatalarımla varım. Size sadece danışmak istedim küstahligin lüzumu yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…