- 3 Ocak 2020
- 315
- 792
- 30
-
- Konu Sahibi Pocahontas94
55 kiloyum. Hayatımda hiç kilo problemi yaşamadım ama insanların bu konuda çok yara aldığını görüyorum o yüzden kilo mizahı yapmayalım bence bir hamileliğe bakarGelinimiz kilolu mu yoksa? Sert kayaya mı çarptık naptık?
Ama o kız en az +20Gelinimiz kilolu mu yoksa? Sert kayaya mı çarptık naptık?
tedaviliksin hem deArkadaşlar merhaba. Birkaç saat önce yaşadığım ve beni rahatsız etmiş olan bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Nişanlım ve ben Ankara'da birlikte yaşıyoruz. O çalışıyor ben okuyorum. Yaz gelince ben memlekete geldim ailemin yanına. 2 aydır görüşmüyorduk çünkü o işi dolayısıyla Ankara'da kalmıştı ve dün o da yıllık izin alıp buraya geldi. Ailelerimiz aynı şehirde ikamet ediyor. Dün gece geldiği ve bütün gün araba kullandığı için istersen yarın görüşmeyelim dedim. Çünkü aynı şehirde olsak da farklı ilçelerdeyiz tekrar araba kullanıp yorulmasını istemedim. Sen iyice dinlen ailenle hasret gider ben de klasikleşmiş dip köşe bayram temizliği yapacağım bir sonraki gün buluşuruz canım dedim tamam dedi konu kapandı. Bugün ara ara mesajlasiyorduk. Sonra ben temizlik molası verdim ve arayıp bir sesini duyayım dedim ama 40 dakika boyunca ulaşamadım. Sonrasında bana dönüş yaptı ve aile dostlarının başka bir şehirden ziyarete geldiğini birlikte yemek yediklerini söyledi. Kim olduklarını sordum ve babasının arkadaşı, eşi ve kızı gelmiş ziyarete. Anladığım kadarıyla yatılı misafir olarak gelmişler ve bu nedense benim nişanlımın aylar sonra evine gittiği gün oluyor. Kız nişanlım ve benimle akran. Açıkçası bu durumdan rahatsız oldum henüz biz bile yüz yüze görüşemedik. Bu durumu ben dinlensin ailesiyle özlem gidersin diye teklif ettim ama eve başka bir kadın gelip oturunca beni arasa daha iyi olmaz mıydı onlar ne yapıyorsa yapsın benimle buluşmak istemesi gerekirdi diye düşündüm. Biliyorum beklentiler üzer ama bu durum beni çok rahatsız etti. Bizim evimize benimle akran bir erkek misafir gelip kalsaydı bence o da rahatsız olurdu ama ben sana yanlış bir şey yapmıyorum deyip kestirip attı. Haklı da, ben ona güveniyor olsam bile içim hala hiç rahat değil. Tepki gösterdiğim için de fazla fesat ve kıskanç olduğumu söyledi. Sizler ne düşünüyorsunuz rahatsız olur muydunuz? Yoksa sağlıklı düşünemiyor olabilir miyim?
Hem buluşmayalım diyorsun hem buluşalım deseydin diyorsun.Eve misafir gelmiş ne hikmetse nişanlının eve geldiği zaman gelmişler diye fesatlık yapıyorsun ne yani bilerek mi ayarladılar.Üstelik nişanlının aklına olmayan şeyleri sokuyorsun böyle.Arkadaşlar merhaba. Birkaç saat önce yaşadığım ve beni rahatsız etmiş olan bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Nişanlım ve ben Ankara'da birlikte yaşıyoruz. O çalışıyor ben okuyorum. Yaz gelince ben memlekete geldim ailemin yanına. 2 aydır görüşmüyorduk çünkü o işi dolayısıyla Ankara'da kalmıştı ve dün o da yıllık izin alıp buraya geldi. Ailelerimiz aynı şehirde ikamet ediyor. Dün gece geldiği ve bütün gün araba kullandığı için istersen yarın görüşmeyelim dedim. Çünkü aynı şehirde olsak da farklı ilçelerdeyiz tekrar araba kullanıp yorulmasını istemedim. Sen iyice dinlen ailenle hasret gider ben de klasikleşmiş dip köşe bayram temizliği yapacağım bir sonraki gün buluşuruz canım dedim tamam dedi konu kapandı. Bugün ara ara mesajlasiyorduk. Sonra ben temizlik molası verdim ve arayıp bir sesini duyayım dedim ama 40 dakika boyunca ulaşamadım. Sonrasında bana dönüş yaptı ve aile dostlarının başka bir şehirden ziyarete geldiğini birlikte yemek yediklerini söyledi. Kim olduklarını sordum ve babasının arkadaşı, eşi ve kızı gelmiş ziyarete. Anladığım kadarıyla yatılı misafir olarak gelmişler ve bu nedense benim nişanlımın aylar sonra evine gittiği gün oluyor. Kız nişanlım ve benimle akran. Açıkçası bu durumdan rahatsız oldum henüz biz bile yüz yüze görüşemedik. Bu durumu ben dinlensin ailesiyle özlem gidersin diye teklif ettim ama eve başka bir kadın gelip oturunca beni arasa daha iyi olmaz mıydı onlar ne yapıyorsa yapsın benimle buluşmak istemesi gerekirdi diye düşündüm. Biliyorum beklentiler üzer ama bu durum beni çok rahatsız etti. Bizim evimize benimle akran bir erkek misafir gelip kalsaydı bence o da rahatsız olurdu ama ben sana yanlış bir şey yapmıyorum deyip kestirip attı. Haklı da, ben ona güveniyor olsam bile içim hala hiç rahat değil. Tepki gösterdiğim için de fazla fesat ve kıskanç olduğumu söyledi. Sizler ne düşünüyorsunuz rahatsız olur muydunuz? Yoksa sağlıklı düşünemiyor olabilir miyim?
Sen çok haklısın.
ben sana şöyle bir şey anlatayım iki tanıdık var bunlar komşu . biri kızını diğerinin oğluna vermeye çalışıyordu (3 yıl Kızını alsın diye neler neler yaptı 24 saat hizmetçilik ) ama oğlan istemedi. Oğlan başkasıyla nişanlandı. Nişanlısı şimdi oğlanla birlikte bunlara geliyor. Nişanlısı geldiğinde bu kızını vermeye çalışan kadın Kızına garip garip kıyafetler giydirip tabak gönderme bahanesiyle oğlanla nişanlısının yanına evlerine gönderiyor. Hala daha umudunu kesmemiş yani aklını çelmeye çalışıyor. Oğlanın anası da çok fena komşusu ayak işlerini yaptığı için idare ediyor işine geliyor onunda . Nişanlı kız sadece komşu sanıyor oysa gerçek bambaşka.
Böyle ahlaksız insan çok canım. Dikkat et.
Seviimmm kos
Bizim bir rahmetli vardi :)))
Bu olay nedir ya kizmi cok caresiz oglanmi cok zengindi anaya bak yapmayin Allah askina takintili uye zaten belli yaziktir
Muhendis cocugun anasi kv hanimda asil sikintinin buyugu oteki komsu hasta belli kimseyi baglamaz ama o kv nin hakkida o mahalle kavgali aile oda ayri mevzuVallahi doğru hatta daha bu hafta oldu bu son kısım üstelik. Bahsettiğim çiftte aynı üye gibi nişanlı ve birlikte yaşıyorlar. Nişanlısıyla birlikte geldiğinde anasının yanına gelince neler neler yapıyor bu kızını vermeye çalışan kadın görseniz şoke olursunuz.
evet bu kızını vermeye çalışan kadın biraz anormal, her gün çingene kavgası ederler falan baya hasta bir aile. Kızın kariyeri yok , çocuk mühendis. Sanırım hemen birine kapak atıp rahata ermeye çalışıyor. Vermeye çalıştığı çocuk zengin. Çocuk almasa çocuğun babası alayım dese onu da kabul ederler o derece yanı yeter ki vereyim moduna gırmıs.
nişanlısına acıyorum valla kızcağız gider gitmez kaynanası bunları yanına çağırıp iş yaptırıyor ınsan kullanmayı seven bırı bu kızını vermeye çalışan kadının kızına da çok guzelsın dıye gazlıyor kadına keske dunur olsaydık dıyor ev ıslerını yaptırıyor. Nişanlısı varken de nişanlısını övüyor. Kaç kez kulaklarımla duydum.
ayy fenaaaa hele nişanlısı geldiğinde kızına el kadar mını etekler gıydırıp gıydırıp yollamasına koptum gecennn ama nişanlısı uyandı sanırım mevzuya
Aynenn yılanın bası kvsi ikili oynuyor, yazık ya çocuk evlense bosandırmaya calısırlar bu seferde. Çocukta ıyı bırı çok yakışıyorlar nısanlısıyla umarım mutlu olurlar boyle ara bozan ınsanların Allah belasını verıyor ılla ki ama uyanık olmakta lazımm.Muhendis cocugun anasi kv hanimda asil sikintinin buyugu oteki komsu hasta belli kimseyi baglamaz ama o kv nin hakkida o mahalle kavgali aile oda ayri mevzu
yazik olacak guzelim gelin kiza desenize insallah ana babasinin duasi bir sadakasi karsi gelir Uzuldum.
siz yinede boyle seyleri boyle konu sahiplerine yazmayin hik diye gidiverirler mazallah zaten Kiskanma konusunda takintili insana bole seyler anlatilirmiiiii loooo
Benim de başıma benzer bir durum gelmıstı, haklısın.. Seviyorsam kıskanırım arkadaş.. Hanı erkekler hep der ya sana güveniyorum ama erkeklere guvenmem diye, aynen o durum..Arkadaşlar merhaba. Birkaç saat önce yaşadığım ve beni rahatsız etmiş olan bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Nişanlım ve ben Ankara'da birlikte yaşıyoruz. O çalışıyor ben okuyorum. Yaz gelince ben memlekete geldim ailemin yanına. 2 aydır görüşmüyorduk çünkü o işi dolayısıyla Ankara'da kalmıştı ve dün o da yıllık izin alıp buraya geldi. Ailelerimiz aynı şehirde ikamet ediyor. Dün gece geldiği ve bütün gün araba kullandığı için istersen yarın görüşmeyelim dedim. Çünkü aynı şehirde olsak da farklı ilçelerdeyiz tekrar araba kullanıp yorulmasını istemedim. Sen iyice dinlen ailenle hasret gider ben de klasikleşmiş dip köşe bayram temizliği yapacağım bir sonraki gün buluşuruz canım dedim tamam dedi konu kapandı. Bugün ara ara mesajlasiyorduk. Sonra ben temizlik molası verdim ve arayıp bir sesini duyayım dedim ama 40 dakika boyunca ulaşamadım. Sonrasında bana dönüş yaptı ve aile dostlarının başka bir şehirden ziyarete geldiğini birlikte yemek yediklerini söyledi. Kim olduklarını sordum ve babasının arkadaşı, eşi ve kızı gelmiş ziyarete. Anladığım kadarıyla yatılı misafir olarak gelmişler ve bu nedense benim nişanlımın aylar sonra evine gittiği gün oluyor. Kız nişanlım ve benimle akran. Açıkçası bu durumdan rahatsız oldum henüz biz bile yüz yüze görüşemedik. Bu durumu ben dinlensin ailesiyle özlem gidersin diye teklif ettim ama eve başka bir kadın gelip oturunca beni arasa daha iyi olmaz mıydı onlar ne yapıyorsa yapsın benimle buluşmak istemesi gerekirdi diye düşündüm. Biliyorum beklentiler üzer ama bu durum beni çok rahatsız etti. Bizim evimize benimle akran bir erkek misafir gelip kalsaydı bence o da rahatsız olurdu ama ben sana yanlış bir şey yapmıyorum deyip kestirip attı. Haklı da, ben ona güveniyor olsam bile içim hala hiç rahat değil. Tepki gösterdiğim için de fazla fesat ve kıskanç olduğumu söyledi. Sizler ne düşünüyorsunuz rahatsız olur muydunuz? Yoksa sağlıklı düşünemiyor olabilir miyim?
Yoksa siz o kiz misiniz ? Kiloyu biliyorsunuzHaklısınız, biraz haddi aşan bi cumle oldu ama esprinin ana fikrini anlamışsınızdır die düsünuyorum.
Ama yine de ortalama bir erkek ortalama üstü kiloda bir kadınsan kolay kolay erkilenmiyor, kabul edelim
O kızda var biraz kilo ama
Ayni ilde olan nisanlilar misafirler baska sehirden gelmisAynı ilde kalmalı komsuculuk bana saçma geliyor akraba da olsa saçma gelirdi. Kız yasitiniz olduğundan kiskanman normal bence.