Çok mu fesatım?

Valla yok soyle yok boyle yapardim diyen arkadaslar var
Siz sanirim resmi nisanli degilsiniz veya resmide olsaniz daha o aileye girmediniz
Siz denilenlere uyarsaniz yarin nisanli kisi size doner derki

Benim babam yillarca calismis didinmis bir ev almis kendi arkadaslari cevresi var.Misafir onun misafiri Evine kimi cagiracagina ben karisamam senin ne haddine bu neden bu kadar mevzu oldu

Guvenmiyorsan bitirelim agir gelir araniz gercek manada acilir.

Ha yok sen resmi nisanli degilsende Aile ile tanistiysan az cok fikrin vardir ailenin seni istemedigi izlenimine kapildiysan sen kendine bir iylik yap yoluna bak

Ama beni etmedi..

Nisan aileler arasinda bilinen bir nisan degil mi? Siz kendi aranizda mi nisanlisiniz?
Misafir de sizin evinize degil nisanlinizin aile evine gelen bir misafir. Yani nisanlinizin elinde olan bir durum degil,rahatsiz olmaniz gereksiz geldi bana

Merhaba, bence fesatlık değilde kıskançlık diyelim nişanlını uzun zamandır görmüyosun onu düşündüğün ve kendi işlerin de olduğu için görüşme 1 gün daha uzuyor zaten görüşememenin de vermiş olduğu bi gerginlik illa ki oluyor o sırada aile dostu geliyor bunların hepsini bi kenara bırak ,siz nişanlısınız ona ve kendine güven

Bence sağlıklı düşünemiyorsunuz. Zaten baştan şöyle yapalım diye plan yapan sizsiniz. Dinlenmesini istemiş olabilirsiniz ama herkesin hayatını planlayamazsınız. Misafir gelmiş ne yapabilir? Üstelik sizin "nişanlınız" Kim yatılıya gelirse gelsin nesini kıskanıyorsunuz ki? Mantıksız kıskançlık özgüvensiz gösterir insanı.

Tabi biraz fesatlık etmişsiniz ama aynı duruma düşseniz nişanlınız ın sorun çıkaracağına da %100 eminim.

Dediğiniz gibi beklentiler her zaman üzer.
Erkekler bizim gibi düşünemiyor malesef.
Kıskançlık kabul edilebilir ama fesat demesi yakışmamış bence

Kızın nasıl biri olduğunu biliyor musun? yok, hayatında biri olup olmadığını biliyor musun? yok . Hayır madem nişanlına güvenin yok neden nişanlandın.? Kız tek başına gelse bir parça hak verirdim ama ailesiyle gelmiş. Zaten nişanlı olduğunuzu biliyorlar. Ben fesatlıktan çok güven problemi yaşayan biri olarak gördüm sizi. Belki nişanınızdan dolayı belki sizin kendi probleminiz
Bide kaba bi tabir vardır eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme diye, aynen öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…