Vallahi doğru hatta daha bu hafta oldu bu son kısım üstelik. Bahsettiğim çiftte aynı üye gibi nişanlı ve birlikte yaşıyorlar. Nişanlısıyla birlikte geldiğinde anasının yanına gelince neler neler yapıyor bu kızını vermeye çalışan kadın görseniz şoke olursunuz.
evet bu kızını vermeye çalışan kadın biraz anormal, her gün çingene kavgası ederler falan baya hasta bir aile. Kızın kariyeri yok , çocuk mühendis. Sanırım hemen birine kapak atıp rahata ermeye çalışıyor. Vermeye çalıştığı çocuk zengin. Çocuk almasa çocuğun babası alayım dese onu da kabul ederler o derece yanı yeter ki vereyim moduna gırmıs.
nişanlısına acıyorum valla kızcağız gider gitmez kaynanası bunları yanına çağırıp iş yaptırıyor ınsan kullanmayı seven bırı bu kızını vermeye çalışan kadının kızına da çok guzelsın dıye gazlıyor kadına keske dunur olsaydık dıyor ev ıslerını yaptırıyor. Nişanlısı varken de nişanlısını övüyor. Kaç kez kulaklarımla duydum.
ayy fenaaaa hele nişanlısı geldiğinde kızına el kadar mını etekler gıydırıp gıydırıp yollamasına koptum gecennn ama nişanlısı uyandı sanırım mevzuya