Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Konun beni çooook eskilere götürdü.Güzel heyecanlar bunlar.Ama 1 ay çok çok erken.Bazı şeylerde acele etme.Seni akşam hemen davet etmesini bekleme.Etse bile hemen gitme.Zamana bırak.

Son durumlar nasil?¿¿

durumlar şöyle..
normalde emrenin duruşu çoğu zaman ciddi ancak komik bişey olursa gülümser vs.cuma günü çok resmi davrandım hatta o yokmuş gibi davrandım.bir baktım o da çok resmi oluyor hatta görmezden gelmeye başladı pek bir soğuktu.
pazartesi sabahı gidince ona direk günaydın dedim.sonra sonra açılmaya başladı.hafta iyi başladı yani bakışmalar devam ediyor.hatta arada bişeyler soruyor vs.
Gelelim bugüne..bugün bişey için dışarı çıkması gerekiyordu bi türlü öğrenemedim nereye gittiğini.
Kendimi cesaretlendirdim,onun onaylaması gereken önemli ve acil bir iş vardı elimde.bir bahaneyle mesaj attım diyaloğumuz şu;
ben:nereye gittin? bu raporun cihaza tanımlanması gerekli acil hizmeti başlatacağım sistemde..
o: :)) dışarı çıkmam gerekiyordu.sen raporu gönder gelince bakarım. Beni göremeyince üzüldün mü?

Burda bir afalladım.Yani bu son yazdıgını yazmasa aman senin de amacın ne belli değil diye sallamayacaktım artık bu hoşlanma meselesini.
Benim de muzipliğim üstümde. "Üzülmem mi hiç?resmen karalar bağladım.gelmiyor musun? " diye yazdım yolladım. emre de "gelirim birazdan.az kaldı sabret" yazdı.sonrasında işle alakalı biraz daha yazışıp konuyu kapattık.
Geldiğinde yine kaçamak bakışıp gülüşmelerimiz devam etti ve yine çıkışta iyi akşamlar deyip evleree dağıldık.
Tabi kafamda deli sorularla birlikte!!!

Konun beni çooook eskilere götürdü.Güzel heyecanlar bunlar.Ama 1 ay çok çok erken.Bazı şeylerde acele etme.Seni akşam hemen davet etmesini bekleme.Etse bile hemen gitme.Zamana bırak.

Değil mi ya..Ben de kendimi yeni yetme liseli kızlar gibi hissedyorum sabah onu görünce yüzüme ateş basıyor filan
Çok haklısınız,hemen davet etse kötü aslında acaba hakkımda ne düşünüyor kolay biri oldugumu mu sanıyor falan durumları oluyor.Ama ben bana karşı gerçekte ne hissettiğini,hakkımda ne düşündüğünü bilsem beklemeye razıyım.ah zaman ...zaman...hersey zaman...

Çok heyecanlı ya pembe dizi gibi gelişmeleri büyük bir heyecanla takip ediyorum.neyse en azından sizin ilginizin farkında,böyle devam o davranışlarıyla ilerletsin olayı...

Çok heyecanlı ya pembe dizi gibi gelişmeleri büyük bir heyecanla takip ediyorum.neyse en azından sizin ilginizin farkında,böyle devam o davranışlarıyla ilerletsin olayı...

ya ben buraya hızladırılmışını yazıyorum bir de.aslında tüm bunlar hergün az biraz doz şeklinde kaplumbağa hızıyla ilerliyor.
aynı bizim türk diziler gibi oldu farkındayım.
ama bugün beni göremeyince üzüldün mü diye sorunca level atladığımızı hissettim sanki :)

"Beni göremeyince üzüldün mü?" yazması direkt flört ettiğine işaret.
Bence güzel bir gelişme olabilir; yine de sakin sakin gözlem yapmaya devam etmekte fayda var. =)

"Beni göremeyince üzüldün mü?" yazması direkt flört ettiğine işaret.
Bence güzel bir gelişme olabilir; yine de sakin sakin gözlem yapmaya devam etmekte fayda var. =)

Ben de öyle düşünmek istiyorum ama işte devamı gelmedi sonrasında..kafamda deli sorular..

Ben de öyle düşünmek istiyorum ama işte devamı gelmedi sonrasında..kafamda deli sorular..
Mesajla yazismak daha kolay yuz yuze muhabbetten.o yuzden yazarken icinden o da sen rahat yazabilmissiniz..ama bunun etkisi gecmeden birlikte wakit gecrmelisiniz bence.arkadaslarla bir organizasyn falan??

Mesajla yazismak daha kolay yuz yuze muhabbetten.o yuzden yazarken icinden o da sen rahat yazabilmissiniz..ama bunun etkisi gecmeden birlikte wakit gecrmelisiniz bence.arkadaslarla bir organizasyn falan??

Ah bak,organizasyon dedin de.. hahah şimdi aklıma geldi.Bilmiyorum bunu da üzerime almıyorum ama sen deyince yazayım
bizim departmanın yönetici yardımcısı var,selin abla.emreyle iş konuşuyolardı emrenin masasında.sonra ben biraz kulak misafiri oldum, emrenin ona ya selin abla ne zamandır bir organizasyon yapmıyoruz şöyle bir yemek,eğlence falan organize etsek iyi olur. vs.dediğini duydum. Ben orda en yeni personelim canım,yani bir organizasyon olacaksa bunu düzenleyebilecek son kişiyim şu an ://

"gelirim birazdan. az kaldı sabret." demiş olması da güzel bir cevap.
Yavaştan gitmeyi seviyor olabilir.

Hahahah...metafor yüklü bir cevap gibi değil mi biraz?
aman da sen beni merak etme ben geliyorum falan filan..whatsupı döndürüp döndürüp okuyorum bugünkü konuşmayı..

Yalnis bi cikarmda bulunmak istemiyrm ama bir ihtimal o da bizim dusundugumuz gibi birlikte gecirilen zamani -is ortami-disinda genisletme pesinde olabilir:)
Ne diyrdu o sarki?olamaz mi olabilir:)

Yalnis bi cikarmda bulunmak istemiyrm ama bir ihtimal o da bizim dusundugumuz gibi birlikte gecirilen zamani -is ortami-disinda genisletme pesinde olabilir:)
Ne diyrdu o sarki?olamaz mi olabilir:)

Gaza geliyorum mütemadiyen
Bu arada diğer çalışanların yanında da ben gergin olurum.Aman anlayacaklar filan diye..

O kimseye hissettirmiyr mu?yani emre efendinin sana karsi hislerini kimse anlamamis mi hic?

Bilmiyorum,ofisin büyük kısmı evli bizim.iş aralarında genel muhabbetler akşama ne yemek yapacak,şu yemek nasıl yapılıyor,geçen gün şu deterjanı denemiş çok iyi gelmiş,çocuk bu yıl bilmemne kolejinin anaokuluna başlayacakmış bla bla bla..hep bu eksende dönüyor.
Kimseden böyle bişey gelmedi bana,farkedenler olsa bile susuyor zannımca.

Izliyorum bu konuyu cok heyecanlaniyorum yeniden aşık olasim geldi yaa cok ama cok keyfini cikarin bu durumun aceleye gerek yok bence. Hayirlisi olshn hakkinizda

Moralim berbat kendimi çok kötü hissediyorum.
Biraz yazacağım bunu anlayabilen arkadaşların yorumuna ihtiyacım var.bugün güzel başladı yine klasik kaçamak bakışmalar vs. Hatta bugün bi ara sen napıyosun bakayım diye kalkıp masama geldi durduk yere. .iyi güzel buraya kadar.bu arada emre 2.üniv olarak açıköğretim okuyor veremediği dersler için dershaneye yazılmış.sonra akşama doğru yan masasındaki arkadaşıyla aralarında bu dershane muhabbeti geçti.ardından şöyle devam etti.
Yan masadaki kişi:emre şimdi o dershanede kızlar da vardır.tanışırsın artık falan filan vıd vıdı. ..
Emre:bilemiyorum hahaha bekar adamım ben, hersey olabilir.
Ben bunları dinlerken masamda küçüldüm adeta.yerin dibine geçmek istedim o an..Nasıl böyle bişeyi bu kadar rahat söyler yahu ne demek oluyo bu??üstelik ben duyuyorum yahu!
O andan itibaren şu ana kadar bildiğiniz ceset torbasıyım. Ben şimdi napayım??adam açık açık ben hovardayım mı diyor..
Daha beteri yolda gelirken derya abla durgunluğumu farketti.biraz sıkıştırdı beni o konuyu mu takıyosun deyince evet dedim.o da bana "yanlış anladığın için kendine kızıyosun şu an" değil mi dedi?ben de yanlış mı anlıyorum bilmiyorum deyip dünkü mesaj olayını söyledim. Tam bugün emrenin yaptığı muhabbeti anlatacakken yanımıza diğerleri geldi yarım kaldı. Üstüne derya ablanın dediklerine de takıldım.yani o benim yanlış anladığımı mı düşünüyor baştan beri anlamadım ki...??yani o günden beri bizi izleyip kendisi böyle bir sonuca mı vardı??
Offf kafayı yiyeceğim. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var..

Izliyorum bu konuyu cok heyecanlaniyorum yeniden aşık olasim geldi yaa cok ama cok keyfini cikarin bu durumun aceleye gerek yok bence. Hayirlisi olshn hakkinizda

Çok teşekkür ederim. Keşke dediğiniz gibi olsa. ..ama ben çok fena abayı yaktım galiba da g.t olacağım gibi geliyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…