- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
Emreden uzak dur ...
kardeş niye uzakta durmamı istedin? onu sana bırakayım istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emreden uzak dur ...
Bana da öyle geldi. beni tanımıyor ya sanırım ya yakıştıramadı ya da hemen havaya girdiğimi falan mı düşünüyodur nedir..
aslında kendisini iyi niyetli buluyorum ama bilmiyorum şimdi..
ama yazdığı mesajı söyleyince gülmeye başladı manyak bu çocuk ya falan diye..
ilk açtığımdan beri oluşan belli başlı gelişmeleri yerli dizi kıvamında paylaşıyorum.bugün en son bu oldu
Git belani bul o zmnkardeş niye uzakta durmamı istedin? onu sana bırakayım istersen
Git belani bul o zmn
Dunden razisin zaten
tekin birine benzemiyor diye dedim
Bence bu kadına her şeyi anlatma derim imada bile bulunma Emre'yi sorma.
Çok yakınsalar anında gider yetiştirir demedi deme
Sonra Emre zaten kendisinden hoşlanan biri için fazla uğraşmaz
Bilmiyorum devir kötü bak dikkat et kendine yayma etrafa :)
Beni emre değil de, derya çok rahatsız etti.. bidaha mesajını falan okutma.. ne derler; sırrını söyleme dostuna, o da söyler kendi dostuna :)
Bunun dışında emrenin dershanedeki bayanlarla ilgili vermiş olduğu cevap çok yanlış gelmedi bana..öyle soru sorana bundan başka bir cevap verilmez ki... şuanda bekar mı, bekar... bence biraz daha zaman vermek lazım ama senin de kendini çok bağlamaman lazım.. tabi bu çok zor :)
Aklıma geliyor işte poff.. keşke bu adımları atmadan yazsaydım buraya.
yemin ederim buraya yazınca bak deryaya güveniyorum acaba dedim.
teşekkür ederim.
umarım sonu benzemez zira ben senin kadar dayanıklı olamayabilirim
Kişilikle alakalı bir durum bu ben mesela güvenmem kimseye
İş ortamında ve ilişki konusundaysa asla !
Ya aslında güvenmek de değil, nasıl anlatıyım..
onu tanıyor sonuçta belki önemli ipuçları elde edebilirim diyerekten anlamamış gibi sormuştum geçen anlattım.
ama bu akşam tamamen kendisi sorguladı..ben de çok doluyum,yani biriyle konuşmaya cok ihtiyacım vardı.
saflık de,zayıf an de ne dersen de arkadaşım
Anlıyorum canım neyse bundan sonra daha dikkatli olursun zaten
Buraya yazarsın biz yardımcı oluruz :)
Ayyy ne güzel siz suan gicik oluryorsunuz bu belirsizlikten ama emin olun en güzel zamanlar ve duygular... Ayyy cok tatli... Neyse yardimci olurmu bilmiyorum ama aklima eski bi animi getirdiniz... O zamanlar bekarim yakisikli bi cocuk var, normal arkadasim, eee bicok kizda hoslaniyor ondan bununda farkinda tabii, ayni sizdeki gibi bi ilgileniyor gibi bi ilgilenmiyor gibi, neyse bigün eglence gibi bisey vardi, benim yakin arkadasim yaninda baska bi kizi daha getirmisti(ikiside baska sehirden) ve ben o kizdan hoslanmiyordum (hala hoslanmam haha) neyse tanismayanlar tanisildi falan...sonra bi ara geldi bizim don juan benim yanima "Ya dilay su x'le gelen kiz kim adi ne" dedi, bende sinir taban zaten "ayse, sevgilisi var" (yalan yoktu )bozuldum "hmm tüh güzel kizmis" dedi... Sinirlendim gittim yanindan... Bi zaman sonra sevgili olduk bu olay geldi aklima sordum "emin olamiyordum senin tepkini ölcmek istedim, bana ilgin varmi yokmu" "eee yardimci oldumu" dedim "yok daha cok kafam karisti" dedi... Hahahaha anilar gözümde canlandi... Yani belki tepkinizi falanda ölcüyor olabilir yaninizda kizlardan bahsediYorsa, hos odunlar anlamiyor ama iste ugrasiyorlar...
Ayyy ne güzel siz suan gicik oluryorsunuz bu belirsizlikten ama emin olun en güzel zamanlar ve duygular... Ayyy cok tatli... Neyse yardimci olurmu bilmiyorum ama aklima eski bi animi getirdiniz... O zamanlar bekarim yakisikli bi cocuk var, normal arkadasim, eee bicok kizda hoslaniyor ondan bununda farkinda tabii, ayni sizdeki gibi bi ilgileniyor gibi bi ilgilenmiyor gibi, neyse bigün eglence gibi bisey vardi, benim yakin arkadasim yaninda baska bi kizi daha getirmisti(ikiside baska sehirden) ve ben o kizdan hoslanmiyordum (hala hoslanmam haha) neyse tanismayanlar tanisildi falan...sonra bi ara geldi bizim don juan benim yanima "Ya dilay su x'le gelen kiz kim adi ne" dedi, bende sinir taban zaten "ayse, sevgilisi var" (yalan yoktu )bozuldum "hmm tüh güzel kizmis" dedi... Sinirlendim gittim yanindan... Bi zaman sonra sevgili olduk bu olay geldi aklima sordum "emin olamiyordum senin tepkini ölcmek istedim, bana ilgin varmi yokmu" "eee yardimci oldumu" dedim "yok daha cok kafam karisti" dedi... Hahahaha anilar gözümde canlandi... Yani belki tepkinizi falanda ölcüyor olabilir yaninizda kizlardan bahsediYorsa, hos odunlar anlamiyor ama iste ugrasiyorlar...
bence tanımaya çalışıyor
fazla anlam yüklenecek bir durum olmamış gibi
henüz tanımaya çalışma aşaması tatlı tatlı laf atmalar filan..ne bileyim..
ay üzerinden kaç gün geçmiş bişeyler daha olmuş sanırım..son gelişmeleri okumadan yorumlamıştım..
Odunlar diyorum yaaa ...Ehh iste diger kizdan bahsedince sinirlenmissin, neresini anlamamis mal mi ne :)
Bende konuyu okurken oraya takildim. Ben olsam asla guvenip soyleyemezdim cunku sizden once beraber calisiyolarmis bu samimiyet vardir yuksek ihtimal emreye soyledigini dusunuyorum deryanin.. ama emrenin lafinda bi sikinti yok bence ya hafiften sizi kiskandirmak istedi yada bi mesaj verdi sanirim bende olsam emrenin yerinde hemen hemen o sekil bi cevap verirdim hoslandigim kisi yakinimdaysaBence bu kadına her şeyi anlatma derim imada bile bulunma Emre'yi sorma.
Çok yakınsalar anında gider yetiştirir demedi deme
Sonra Emre zaten kendisinden hoşlanan biri için fazla uğraşmaz
Bilmiyorum devir kötü bak dikkat et kendine yayma etrafa :)