- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Moralim berbat kendimi çok kötü hissediyorum.
Biraz yazacağım bunu anlayabilen arkadaşların yorumuna ihtiyacım var.bugün güzel başladı yine klasik kaçamak bakışmalar vs. Hatta bugün bi ara sen napıyosun bakayım diye kalkıp masama geldi durduk yere. .iyi güzel buraya kadar.bu arada emre 2.üniv olarak açıköğretim okuyor veremediği dersler için dershaneye yazılmış.sonra akşama doğru yan masasındaki arkadaşıyla aralarında bu dershane muhabbeti geçti.ardından şöyle devam etti.
Yan masadaki kişi:emre şimdi o dershanede kızlar da vardır.tanışırsın artık falan filan vıd vıdı. ..
Emre:bilemiyorum hahaha bekar adamım ben, hersey olabilir.
Ben bunları dinlerken masamda küçüldüm adeta.yerin dibine geçmek istedim o an..Nasıl böyle bişeyi bu kadar rahat söyler yahu ne demek oluyo bu??üstelik ben duyuyorum yahu!
O andan itibaren şu ana kadar bildiğiniz ceset torbasıyım. Ben şimdi napayım??adam açık açık ben hovardayım mı diyor..
Daha beteri yolda gelirken derya abla durgunluğumu farketti.biraz sıkıştırdı beni o konuyu mu takıyosun deyince evet dedim.o da bana "yanlış anladığın için kendine kızıyosun şu an" değil mi dedi?ben de yanlış mı anlıyorum bilmiyorum deyip dünkü mesaj olayını söyledim. Tam bugün emrenin yaptığı muhabbeti anlatacakken yanımıza diğerleri geldi yarım kaldı. Üstüne derya ablanın dediklerine de takıldım.yani o benim yanlış anladığımı mı düşünüyor baştan beri anlamadım ki...??yani o günden beri bizi izleyip kendisi böyle bir sonuca mı vardı??
Offf kafayı yiyeceğim. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var..
şu derya ablayla falan çok konuşmayın bence arabulucuların sonu iyi olmaz, gerçekten saçma sapan bir tavrını görürsünüz emrenin size karşı bu sefer her moral bozukluğunuz, sebebi ne olursa olsun, ay ben seni anlıyorum havasına bürünür. Bekar adam her şey olabilir demiş yani doğru değil mi? Çıkmıyorsunuz ki jasse varken ne başka kızı saçmalama desin?