- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
Moralim berbat kendimi çok kötü hissediyorum.
Biraz yazacağım bunu anlayabilen arkadaşların yorumuna ihtiyacım var.bugün güzel başladı yine klasik kaçamak bakışmalar vs. Hatta bugün bi ara sen napıyosun bakayım diye kalkıp masama geldi durduk yere. .iyi güzel buraya kadar.bu arada emre 2.üniv olarak açıköğretim okuyor veremediği dersler için dershaneye yazılmış.sonra akşama doğru yan masasındaki arkadaşıyla aralarında bu dershane muhabbeti geçti.ardından şöyle devam etti.
Yan masadaki kişi:emre şimdi o dershanede kızlar da vardır.tanışırsın artık falan filan vıd vıdı. ..
Emre:bilemiyorum hahaha bekar adamım ben, hersey olabilir.
Ben bunları dinlerken masamda küçüldüm adeta.yerin dibine geçmek istedim o an..Nasıl böyle bişeyi bu kadar rahat söyler yahu ne demek oluyo bu??üstelik ben duyuyorum yahu!
O andan itibaren şu ana kadar bildiğiniz ceset torbasıyım. Ben şimdi napayım??adam açık açık ben hovardayım mı diyor..
Daha beteri yolda gelirken derya abla durgunluğumu farketti.biraz sıkıştırdı beni o konuyu mu takıyosun deyince evet dedim.o da bana "yanlış anladığın için kendine kızıyosun şu an" değil mi dedi?ben de yanlış mı anlıyorum bilmiyorum deyip dünkü mesaj olayını söyledim. Tam bugün emrenin yaptığı muhabbeti anlatacakken yanımıza diğerleri geldi yarım kaldı. Üstüne derya ablanın dediklerine de takıldım.yani o benim yanlış anladığımı mı düşünüyor baştan beri anlamadım ki...??yani o günden beri bizi izleyip kendisi böyle bir sonuca mı vardı??
Offf kafayı yiyeceğim. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var..
şu derya ablayla falan çok konuşmayın bence arabulucuların sonu iyi olmaz, gerçekten saçma sapan bir tavrını görürsünüz emrenin size karşı bu sefer her moral bozukluğunuz, sebebi ne olursa olsun, ay ben seni anlıyorum havasına bürünür. Bekar adam her şey olabilir demiş yani doğru değil mi? Çıkmıyorsunuz ki jasse varken ne başka kızı saçmalama desin?
Derya abla arabulucu değil aslında.ofiste güvenebileceğim birisi ve emreyi tanıyan.hayır öyle demesini beklemiyorum tabiki.ama ne bileyim ben bişeyleri anlamaya çalışırken onu duyabileceğim bir anda böyle konuştu. Yani bu durumda aklında ben yokum sanırım değil mi? Derya abla da böyle konuştu .ben ne düşüneyim şimdi...
e kendini öyle sanabilir ama? emreyi tanıyorum jasseyi tanıyorum, sizin içinizdekiler hakkında varsayımlarını duymanıza ne gerek var. Kanıtlarsanız emreye kanıtlarsınız kendinizi, bir de deryaya o iş aslında öyle değil açıklaması yapmak zorunda kalmayın diye yazdım, yoksa tabi ki hayat sizin hayatınız.
o ilk, "biz" noktasından önceki bu tip konuşmalar çok da önemli değil, bence didiklenirse sorun çıkarmaktan başka bir işe yaramazlar. hedef emre ve yalnızca size söyledikleri, iş arkadaşına ben de sizin gibiyim ahahha kanıtlama çabasına prim vermeyin bence. Olacaksa olur, olmayacaksa zaten ben çoktaan biliyordum havası daha iyi.
biz noktasından sonra dinleyin tabi başkalarına söylediklerini :)
Ya aslında doğru söylüyosunuz sonuçta derya ablanın da içini bilmiyorum başka açıdan bakınca.Belki bilip de benimle paylaşmadığı şeyler de olabilir.
evet yani kendni kanıtlama çabası da olabilir.Ama yan masasındaki kişi erkek olsaydı bu şekilde daha cok düşünebilirdim.Ama böyle ona takılan kişi de yine nişanlı bir bayan arkadaş,projeden arkadaşı.
O kadar moralim bozuldu ki bu emrenin bu muhabbetine ve de deryanın 'canım sen yanlış anladın bence' imasına..
bir arkadaşımın kınası var bu akşam mesela.şu anda kimsenin mutluluğuna bakamayacağım için bir bahane bulup gitmedim.burada olacagım bu akşam..
ben fazla güvensizim bu dedi, söyledi, belki de yanlış anladın vs şeylerine ondan olabilir, bir şeyler hissettiğim insanın ağzından çıkanları sorun ederim sadece, çünkü 3. Kişiler ya aslında hiç varolmamışa anlam yükler, ya da olanı bozmaya uğraşır, Emre deryaya jasseye söyle bana bir daha bakmasın rahatsız oluyorum, kırılır diye ben söyleyemedim mi demiş hayır. O Yüzden diğer hiç bir dediği söylediği anladığı mühim değil.. Dedi de derya mı söyleyemiyor size, o zaman yalancı.
peki şu deryayı bir kenara bırakalım.
diğer gelişmeler hakkında rica etsem yorum yapar mısınz?en sonr nerde kaldınız bilmiyorum ama..,ne düşünüyorsunuz?
kınaya giderdim ertesi gün de dün çok eğlendim mesajını verirdim herhalde, bu klasik benim sensizken de mutlu bir hayatım var tavrı daha ilgi çekici, bir şeyin mi var diye sorulmasındansa,
umarım hovardaysa onu ben yola getiririm diye düşünmezsiniz, karşılıklı devamlı eden bir şeyler mevcutsa şu olası organizasyon fırsat yaratır o zaman çıkar ortaya ne varsa diye umut ediyorum, çıkmazsa geri adım atarsınız.
peki şu deryayı bir kenara bırakalım.
diğer gelişmeler hakkında rica etsem yorum yapar mısınz?en sonr nerde kaldınız bilmiyorum ama..,ne düşünüyorsunuz?
Simdi sekerim, bence arab
Simdi sekerim genel anlamda arabulucu, 3.kisilerden uzak dur, genelde bilerek veya bilmeyerek isleri b.k ediyorlar :)
Baskalari yokken seninle ilgilenmesi, baskalri gelince konusmayi kesmesi, dikkat cekmemek, isyerindekilere caktirmamak icin, bu biiiiiiiir :) Benim rahmetli de boyleydi, bas basayken bulbul kesilirdi, ama insanlar varken ilgilenip konusmazdi. :)
Etrafta insanlar varken bekarim bilmem neyim diye zirvalamis, cok takilmayin bence , ben Jasse den hoslaniyorum kimseye bakmam mi diyeymis :)
Kinaya da git, guzelce giyin kusan, tak takistir, parfumler sur, sacini savur, iyice eglen, gulup eglenirken fotolar cektir :)
Boyle yani, bence gayet iyi bir durumdasin, surat asip, trip yapip vs ortaligi bulandirma. Bir de en onemlisi hayati kendine zehir etme , tamam mi :)
Ya aslında ben de böyle düşünüyorum 3.kişiler rezil de edebiliyor vezir de hatta keşke emrenin o mesajını ona söylediğim için de şu an pişman oldum.ama bana direk olarak çok durgunsun neyin var yoksa malum konudan mı canın sıkkın falan diye pat diye nokta atışı yapınca (tamam duygularımın yüzüme yansıması gibi zayıf bir yönüm var.bişeye canımın sıkkın olduğu çok belli oluyor da e bi sürü şeyden olabilir yani) e bide bişeyleri yanlış anladığın için kendine kızıyorsun değil mi deyince aklıma şu geldi.
---Ne bileyim şöyle bir senaryo yazdım; belki de emreyle konuştular bunlar.emre: yok jasse yanlış anlamış vs.dedi derya da üzüleceğimi düşünüp bana bişey demedi ama benim de düşününce yanlış anladığımı farkettiğimi ya da emrenin bana yanlış anladığımı hissettirdiğini falan düşündü de o cümleleri kullandı.acaba böyle mi oldu..olamaz mı?olabilir..
ama emrenin davranışlarının bu durumda daha soğuk ve mesafeli olması gerekirdi sanki.---
Bilmiyorum..ama ben olsam hoşlandığım kız dip masamdaysa dershanede yemek istediğim haltlarla ilgili açık vermezdim.
Hayatı kendime ben de zehir etmemek istiyorumama birisiyle tartışmadan oturabilmek,konuşabilmek,ellerini tutabilmek o kadar uzun zaman geçtiki beni tamamen mantığımın eli geçirdiğini düşünmüştüm...ama,ama işte...
Valla derya ablayi salla gitsin bence, bir daha bu konuda konusma derim.
Emre nin de onunla konustugunu sanmam :)
Soylediklerine takilma bence, artislik yapmis, zirvalamis olabilir dedigim gibi :)
sen bu gelişmeleri çok da olumsuz karşılamıyorsun o zaman cherry blossom??
umut var mı umut...?
Moralim berbat kendimi çok kötü hissediyorum.
Biraz yazacağım bunu anlayabilen arkadaşların yorumuna ihtiyacım var.bugün güzel başladı yine klasik kaçamak bakışmalar vs. Hatta bugün bi ara sen napıyosun bakayım diye kalkıp masama geldi durduk yere. .iyi güzel buraya kadar.bu arada emre 2.üniv olarak açıköğretim okuyor veremediği dersler için dershaneye yazılmış.sonra akşama doğru yan masasındaki arkadaşıyla aralarında bu dershane muhabbeti geçti.ardından şöyle devam etti.
Yan masadaki kişi:emre şimdi o dershanede kızlar da vardır.tanışırsın artık falan filan vıd vıdı. ..
Emre:bilemiyorum hahaha bekar adamım ben, hersey olabilir.
Ben bunları dinlerken masamda küçüldüm adeta.yerin dibine geçmek istedim o an..Nasıl böyle bişeyi bu kadar rahat söyler yahu ne demek oluyo bu??üstelik ben duyuyorum yahu!
O andan itibaren şu ana kadar bildiğiniz ceset torbasıyım. Ben şimdi napayım??adam açık açık ben hovardayım mı diyor..
Daha beteri yolda gelirken derya abla durgunluğumu farketti.biraz sıkıştırdı beni o konuyu mu takıyosun deyince evet dedim.o da bana "yanlış anladığın için kendine kızıyosun şu an" değil mi dedi?ben de yanlış mı anlıyorum bilmiyorum deyip dünkü mesaj olayını söyledim. Tam bugün emrenin yaptığı muhabbeti anlatacakken yanımıza diğerleri geldi yarım kaldı. Üstüne derya ablanın dediklerine de takıldım.yani o benim yanlış anladığımı mı düşünüyor baştan beri anlamadım ki...??yani o günden beri bizi izleyip kendisi böyle bir sonuca mı vardı??
Offf kafayı yiyeceğim. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var..
Valla ben tabloyu cok umutlu buldum, bu sinyalleri ben de daha once gordugum ve yasadigim icin kesinlikle sana bos degil diyorum :)
Bilmiyorum..ama ben olsam hoşlandığım kız dip masamdaysa dershanede yemek istediğim haltlarla ilgili açık vermezdim.
Derya abla senin yalnış anladığını düşünüyor o kısmı doğru anlamışsın.
Senin yanında böyle bir muhabbette girmesinin bir kaç nedeni olabilir
Acaba tepkini mi ölçmeye çalıştı?
Bundan sonra bir gelişme oldu mu
Pek takip edimiyorum siteyi artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?