• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

hevesini sevincini kırmak inan hiç istemem ama okurken emreyle ilgili samimi şeyler hissetmedim. sana karşı özel bir ilgisi olduğunu sanmıyorum, dahası senin kadar naif duygular hissedecek karakterde biri olduğunu da hiç sanmıyorum. bu tipler anca eğlencelik takılırlar. sakın böyle birine bağlanmak gibi bi aptallık etme.

Emre bir ara dememiş mi her yemek yaptığım sevgilim mi olacak gibilerinde bir şey. Belki de o kız sevgilisi değildi, hoşlandı yada beğendi ve olmadı yani.
Olayın doğrusunu bilip bilmeden bence direkt karar vermemek lazım. Biraz zaman geçsin, siz iş yerindeki diğer kızlarla aranızı iyi bir konuma getirin, bir gün dedikodu yapar gibi öğrenirsiniz fark ettirmeden neyin ne olduğunu.

Ayrıca bakışmadan, böyle ufak tesadüfler yaşamadan nasıl birbirinizden hoşlanıp ilişki başlatacaksınız onu da anlamadım. Maalesef kızın hiç oralı olmadığı türk filmi aşkları yok bu devirde. Adam bunun burnu havada der geçiverir. Biraz karşılıklı elektriklenme bir şeyler olacak ki başlayacaksınız.
Yakın zamanda başka biriyle görüşüyor olduğunu unutmadan yavaş yavaş inceleyin, takip edin, gerçekten p.ç bir tipse çok beklemez başka birini bulur siz de düşüncelerinizden emin olursunuz diye düşünüyorum.

İyi geceler kızlar,
Nerden nasıl başlasam bilmiyorum, içimde garip bir ürperti var.Umarım anlatacaklarımı düzgün toparlayıp uzatmadan aktarabilirim.Kendimi yeni yetme çocuk kız gibi hissediyorum.Birisinden galiba çok hoşlanıyorum.. Ben bazı şeylerin karşılıklı oldugunu düşünürken bugün çok kafam karıştı.Acaba ben mi yanlış anlamışım bunca zamandır,kendim mi öyle düşünmek istiyorum bilmiyorum..Benden gerçekten hoşlanıyor mu,yoksa dostça bir yaklaşım mı bilmiyorum.bilmek istiyorum.Herşeyi yazacağım.Biraz uzun kusura bakmayın derdimi kısa cümlelere sığdırmayı öğrenmeyi çok istiyorum bu arada.neyse...
1 ay önce yeni bir işe başladım.İlk başladığım gün birisi dikkatimi çeker gibi oldu.(sallıyorum adı Emre olsun) Başlarda bakışlarımız tesadüfen karşılaşıyormuş gibiydi ve saniyelik bakıp kafamızı çeviriyorduk.Aslında bu bakışma olayları benim için lisede kaldı,hala da çocukca gelir.Sonra hiç hazzetmediğim bişey var ki,düşünsenize yeni bir iş ortamına giriyorum.hiçkimseyi tanımıyorum,hiçkimse de beni tanımıyor ve hemen oradan birini ayarlama moduna giriyormuş gibi hissetmek istemedim kendimi.Sonra bakmayacagıma dair kendimce karar aldım.
Oryantasyon sürecinde ofis yöneticilerinin masasında oturdum çoğu zaman.Ofis çok da kalabalık değil bizim,çabuk kaynaşılıyor.Herkesle tanışıp hafiften muhabbete girmeye başladıkça ona denk geldiğim zamanlar bakıp gülümsemeye başladım.Zaten zamanla tanıdıkça birbirimize laf da atar olduk haliyle.Ama o ara Emre de bana pek bakmaz oldu.
Bir gün Emre işe yarım saat geç geldi.İçten içe onu nerde kaldıgını merak ettiğimi farkedince kendime kızdım hafiften.akşama doğru ofisten samimiyet kurduğum bir arkadaşım (adı dilber olsun) bir muhabbet sırasında ona;"Emre,dün akşam arkadaş (emrenin sevgilisini kastediyormuş) yaptıgın yemekleri begendi mi nasıl buldu? " diye sordu.O da "Yaptım bişeyler begenmiştir herhalde" dedi.
Kulaklarımın ısındığını farkettim yüzümde saçma ve laubali bir gülümsemeyle bakıyorum ikisine.Nasıl bozuldum anlatamam.Resmen içimde bişeyin patladıgını hissettim.Mors olmak nedir dibine kadar öğrendim.Sevgilisi vardı yani.Meğer birkaç gün önce dilbere ve başkalarına sormuş 'sevgilim gelicek sizce ne pişireyim' diye.
1 hafta sonra beni Emrenin karşısındaki masaya verdiler.Ben mahsustan 'dilberin yanında yer yok muydu ya' filan diye söylenir gibi yaptım.O da bana gülerek 'boşver,ofisteki en büyük 2 masa senin ve benimki.Hem benim karşımda oturacaksın işte ne güzel'dedi.Neden böyle söylediğine dair bir fikrim yok,yüzüm kızarmıştır eminim.Neyse ben oturmaya başladım kendi masama.o andan sonra,ne zaman ayağa kalksam,otursam,ofis dışına çıksam-içeri gelsem ya gözgöze geldik ya bana bakarken yakalayıp ben bakınca gözlerini kaçırdıgını gördüm ya da bakışlarını üzerimde hissettim.Birşey olmamış gibi davranarak arada ona laf atmaya ya da esprilerine karşılık vermeye devam ettim.Arife günü öncesi tamamen tesadüfi bir şekilde sevgilisinden ayrılmış olduğunu öğrendim.
Ve bugün geldi,çattı...
Haftasonları mesaimiz yok ama her cts. günü ofiste sırayla birileri nöbet tutuyor.Bugün Emre,ben ve bir arkadaşı yazmışlar,kız hasta olmuş gelemedi.Biz ikimiz 4 saat boyunca başbaşaydık.Saf ben birşeyler hissediyorsa bugün açılır bence bana diye içimden geçirdim.Bu süreç içerisinde ikimize kahvaltı aldı gidip,birlikte kahvaltı ettik.Hatta gitmeden önce benim telefonumu istedi,cafenin kahvaltısına bakarım,seni arayıp neler oldugunu söylerim,ne istersen onu alırım gibisinden bir bahaneyle.Gerçi beni aramadı gidince,dolayısıyla benim numaram onda var ama onunki bende yok.salak gibi de neden aramadın demedim sonra.Neyse Emre sürekli bana sohbet açmaya çalışıp sorular sordu,hatta yaşıma kadar. resmen beni tanımak istiyor gibiydi.Birimiz telefona cevap verdiğinde diğeri onu güldürmeye çalışıyordu.Konuşurken epey ortak noktalarımız oldugunu farkedip gülümsedik.Sohbetimiz birbirimizi uzun zamandır tanıyormuş gibi havasındaydı biraz.İçimdeki heyecan hiç bitmedi o anlarda.Bu arada Emre cok sıcakkanlı bir insan,firmanın büyük çoğunluğu tarafından da oldukça sevildiğini farkettim.Emrenin ofiste samimi oldugu bikaç hatun var,dilber de bunlardan birisi.gerçi bunların bazıları evli,bazısının da sevgilisi var.
Derken, birden ofise dilber çıkageldi.Bu arada dilber evli ve gördüğüm kadarıyla da kocasıyla çok mutlu.Hanımefendi bitiremediği işlerini halletmek için gelmiş.Emreyle samimi şekilde birbirlerine takılmaya başladılar.Emre dilberden bize kahve yapmasını istedi.O da yapmış getirmiş,hadi dedik fal kapatalım.Sonra ilk Emre falını açtı.Ben takıldım Emre sen anlar mıydın faldan ne çıkmış sana söyle bakayım diye.
Şöyle bi baktı fincana.bir kız ve bir erkek var dedi.baksanıza resmen dudak dudağalar,yanlarında da birisi dua ediyor dedi bir yandan da fincanı gösteriyor.O öyle geçti.sonra benimkisini açtım.şakayla karışık benim falıma da bakmasını istedim. (Ben de az değilim he... ). Yine aldı eline "Bir kız ve bir erkek var dedi.dilber gülmeye başlayınca ama baksana dilber gel bak sence bunlar ne?" diye savunmaya geçti.Sonra yanlarında birisi dua ediyor dedi.kendi falına söylediklerinin aynısını benim falıma söyledi. Şu telefona fal resmi atma programları var bilirsiniz, dilber onları atarken aralarında şöyle bir muhabbet geçti:
Dilber:-Emre doğum tarini söyler misin? Emre:- ......
Dilber:- Peki ilişki durumun?nişanlı mıydı? Emre: - Yok.hiçkimse yok.
Dilber:- Nasıl yani?Hani sen yemek yapmıştın noldu ona? (Bu arada dilberde arefe öncesi aynı gün benimle beraber emrenin kızdan ayrıldıgını öğrenmişti.ama burda neden hiç bilmiyormuş gibi davrandı bilmiyorum)
-Emre: -Yok yahu.bitti o,ama dilber her yemek yaptığım sevgilim mi olacak ne alaka.Yok kimse.(bu arada bana mı öyle geldi bilmiyorum emre bu kısım konuşulurken hafif rahatsız olmuş gibiydi sanki benim duymamdan rahatsız,bilemiyorum.)sonra uygulamadan fala cevap gelince emre hemen dilberin telefonunu kapıp kendisininkine baktı.sonra ona 2 defa benimkini sesli okur musun dedim o arada telefonu alıp bakacak durumda değildim.emre duydugu ve de dilber de söylemiş olmasına rağmen sesli okumadı.sonra "gelen cevap çok alakasız" deyip telefonu bana verdi.benimkini okudugunu gözümle gördüm ama...
En son öğle yemeği geldi.hep beraber yerken emre dilbere takılmaya başladı ve sohbet sırasında hep ona bakarak konuşmaya başladı.Ben burada kendimi biraz etkisiz hissettiğim için sustum.kıskandım da biraz galiba.yani,ben saçmalıyorum ama dilber evli olmasa emreye ilgisi olabilir mi diye paranoyaklaşabilirdim sanırım.Neden sonra dilber kocam merak eder ben gidiyorum artık deyip kalktı sofradan.O gidince emre, evlilik sıkıntılı ya diye laf attı bana.gülümsedim sadece.sustugumu görünce konuyu değiştirdi.sonra laf arasında yaş oldu 26 yaş geçiyor,artık evlilik zamanı falan diye mırıldanmaya başladı.ben de kızlardan sana da bulaşmış (birkaç bekar var ofiste evde kaldık diye espri yapıyolar sık sık) senin yok mu zaten sevgiline yemek pişirdiğini duydum ama dedim (ben az değilim cidden ya).gülmeye başladı,yok o iş bitti yürümedi dedi.sen bul bana dedi bana bakarak.sende bişeyler yok mu,hiç duymadık birşey senden diye ağzımı aradı.ben de siz bulun evlendirin diye güldüm geçtim.
Çıkma saati geldiğinde istesem emreye bay bay deyip çıkabilirdim.Ama sonuna kadar onun toparlanmasını bekledim,birlikte çıktık.çıkmadan bir arkadaşı aradı buluşmak için sözleştiler.işyerim mecidiyeköyde.Bana yemekte "aman işin yoksa şimdi şimdi bakırköye git bu kalabalıkta" demesinden ve gündüzki samimiyetten cesaret aldığım için akşamki buluşmasına içten içe beni de davet etmesini bekledim.aşağı kadar beraber indik bana sadece eve neyle gideceğimi ve leventte filan işim varsa bırakabileceğini söyledi.
Ne alaka leventte benim ne işim var?evim ters istikamette.bozuldum tabi.yok eve gideceğim leventte işim yok dedim.Öyle birbirimize iyi haftasonları diledik arabasına binip gitti.ben gerisin geri metrobüse..
Çok karışık duygular içindeyim.uzun zamandır hoşlanmadım kimseden.salak gibi telefonuma bakıyorum bişey yazar mı diye,kafamda kuruyorum,acaba ortamda bir hatun mu vardı neden davet almadım diye..Söyleyin bana ne olur,duygularım karşılıklı mı?yoksa kendimi mi kandırıyorum tecrübeli kk arkadaşlarım...Uzun yazdığım için özür dilerim ama başka türlü anlatamıyorum.
Güvenilir bir tip kesinlikle değil. Eğer ciddi bir şey istiyorsan uzak dur.

Mesela karşılaştırma yapalım .. sen ki bakismalari bile çok çocukça buluyosun. Gittiğin ortamda ilk başlarda hemen bi sevgili yapmış gibi olmayı istemiyosun . O ise arkadaşlarına sevgilime yemek yaptım lafını bile anlatmış ve bence öyle biri de yok. Tek amacı seni kiskandirmak yada ne biliyim belki vardır. Ama nasıl hemen bitebiliyo bitti diyelim nasıl hemen sana umut verebiliyo hadi hepsini geçtim madem biri vardı sana nasıl bakabiliyo ... biri varken senle bakisan sen varken de başkasıyla bakışır ....... Lütfen kendine yazık etme sen böyle basit inanlarla muhattap olacak bi insan değilsin

yorumunuz için teşekkür ederim vallahi bunları çözebilmek için işyerinden sağlam laf alabileceğim birini bulmak gerekli ama işte..

Senin Emre aynı benim adam gibiymiş.
Aylarca yol yaptı, yol yaptı ama ne bir kere mesaj attı, ne telefon etti.
Bir bayram günü "iyi bayramlar" yazdım yolladım. Ondan sonra susturabilene aşkolsun orhun yazıtları gibi mesajlar atmaya başladı.
Biraz daha bekle, telefon numarasını ele geçir. Uygun bir anda patlatacağın sms hayat kurtarır.

hiç böyle düşünmemiştim.
peki bişey sorabilir miyim?seninkinin yol yapma tarzı nasıldı?yani nasıl anladın :KK23:

Valla uyuz oluyorum bu erkeklere artik ya neysen net ol işte ggeliyorlar bizimde aklimizi karistirip ortadan kayboluyolar sanirim erkekler zevk aliyo ya bu şekilde milletin aklini karistirmaya konu sahibi sana değil lafimda ben önce kendime kiziyorum bizimde derdimiz neyse bi hoslansak derdine dusuyoz adamlar halimizi görse bize güler herhalde umarim en kisa zamanda nasil ilerliycegniz belli olur çünkü zor bir süreç. Biliyorum

evet işte,o lanet olası kabız sürecin içindeyim.
bi de en beteri şu adamı hiç tanımıyorum,dahası işyerindeki kimseyi de tanımıyorum.böyle durumlarda hakkında bilgi edinebileceğin onu da tanıyan gerçek bir dostunun olmaması çok kötü bişey.neyi nasıl değerlendirmem gerektiğini asla anlayamıyorum.

Bence senin ilgini fark etmiş ve ağzını arıyor gibi.Niyeti çok ciddi gibi gelmedi bana seni üzebilir son zamanlarda moda bu seni tavlayacak ve sen hoşlandığını söyleyince tüyecek.Senin yerinde olsam Cool kızı oynarım hiç ilgilenmiyo gibi davranırım hatta benimle ilgilenen birinin olduğunu ama karar vermediğimi söylerim bu işleri hızlandırır

değil mi öyle bir oyun var insanlarda cidden.
zaten ben cool davrandığımı düşünüyorum dıştan aslında ama hiç ilgilenmeyince ve biri varmış gibi de davranınca yanlış anlayıp daha fazla kaçmasın?

Umarım ilgini fark edip seninle zaman geçirmek isteyecek birisi değildir. Merakla sonucu bekliyoruz Emre'den. :)

Nasıl yani? Aslına bakarsanız ilk gün dikkatimi çekmişti ama bana bakıyor oldugunu farketmesem ya da bakmasaydı ben bu işten o an vazgeçerdim.
Ben de merakla net bir sonu bekliyorum

hevesini sevincini kırmak inan hiç istemem ama okurken emreyle ilgili samimi şeyler hissetmedim. sana karşı özel bir ilgisi olduğunu sanmıyorum, dahası senin kadar naif duygular hissedecek karakterde biri olduğunu da hiç sanmıyorum. bu tipler anca eğlencelik takılırlar. sakın böyle birine bağlanmak gibi bi aptallık etme.

Bunları ben de aklımdan geçirdim ve geçirmeye de devam ediyorum.
İşyerinde sabah gelip karşıma oturduğu anda beni elimi kolumu nereye koyacagımı bilmiyorum,yanına gidip elini falan tutmak istiyorum :rolleyes:
Umarım yanılıyorsunuzdur umarım..:KK42:

evet işte,o lanet olası sürecin içindeyim.
bi de en beteri şu adamı hiç tanımıyorum,dahası işyerindeki kimseyi de tanımıyorum.böyle durumlarda hakkında bilgi edinebileceğin onu da tanıyan gerçek bir dostunun olmaması çok kötü bişey.neyi nasıl değerlendirmem gerektiğini asla anlayamıyorum.
Biliyorum osureci canim zor ama sabretmen lazim zaten isyerindekilere guvenme derim son 4- 5yıldır iş ortamındayım ne dostu dost arama millet kuyu kazar hep birbirinin arkasından onlara bahsetme sakın emreye pek güvenemedim işin açığı çünkü son zamanlarda bende emre karakterine yakın biriyle görüştüm sonuç hüsran bunlar gibileri işte birini takıntı yapar ondan ilanı aşk etmesini beklerler ego tatmin edip giderler...snein nasıl olur tabi bilmem ama sana düşen dikkatli olman bekle bakalım zaman ne gösterecek.

Emre bir ara dememiş mi her yemek yaptığım sevgilim mi olacak gibilerinde bir şey. Belki de o kız sevgilisi değildi, hoşlandı yada beğendi ve olmadı yani.
Olayın doğrusunu bilip bilmeden bence direkt karar vermemek lazım. Biraz zaman geçsin, siz iş yerindeki diğer kızlarla aranızı iyi bir konuma getirin, bir gün dedikodu yapar gibi öğrenirsiniz fark ettirmeden neyin ne olduğunu.

Ayrıca bakışmadan, böyle ufak tesadüfler yaşamadan nasıl birbirinizden hoşlanıp ilişki başlatacaksınız onu da anlamadım. Maalesef kızın hiç oralı olmadığı türk filmi aşkları yok bu devirde. Adam bunun burnu havada der geçiverir. Biraz karşılıklı elektriklenme bir şeyler olacak ki başlayacaksınız.
Yakın zamanda başka biriyle görüşüyor olduğunu unutmadan yavaş yavaş inceleyin, takip edin, gerçekten p.ç bir tipse çok beklemez başka birini bulur siz de düşüncelerinizden emin olursunuz diye düşünüyorum.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim,çok mantıklı ben de aynen böyle düşünüyorum Emreyle ilgili.Bilmiyorum belki avuntu ama sonuçta bir yerde daha dedim kimseye peşin hüküm vermek istemiyorum.Yarım yamalak duyduğum bir olay için dahası emre yok o kadar da değil dilber demişken hemen ona p.c,güvenilmez damgası vurmak istemiyorum.belki gerçekler çok daha farklıdır.önyargılı olmak istemiyorum.
Şu yazdıklarınıza tamamen katılıyorum: Ayrıca bakışmadan, böyle ufak tesadüfler yaşamadan nasıl birbirinizden hoşlanıp ilişki başlatacaksınız onu da anlamadım. Maalesef kızın hiç oralı olmadığı türk filmi aşkları yok bu devirde. Adam bunun burnu havada der geçiverir. Biraz karşılıklı elektriklenme bir şeyler olacak ki başlayacaksınız.
Asla ona açılacak kadar cesaretli olmam,olamam.zaten kimseye de açılamadım ben hayatımda.ama hiç oralı olmamakla pembe gönlüm sende modu arasında denge tutturmaya çalışıyorum.
Bugün işyerine gittiğimde onun yanından geçip hiç bakmadan masama oturdum.Yine ara ara baktıgını farkettim ve hiç oralı olmadım.öğlene doğru bi ara kafamı kaldırdım.o da baktı ve bana naber nasılsın? nasıl geçti hafta sonu neler yaptın? diye kısa bir muhabbet açtı.Bugün daha az baktım ama bakmayınca bariz şu oldu diyebileceğim birşey olmadı henüz.

Biliyorum osureci canim zor ama sabretmen lazim zaten isyerindekilere guvenme derim son 4- 5yıldır iş ortamındayım ne dostu dost arama millet kuyu kazar hep birbirinin arkasından onlara bahsetme sakın emreye pek güvenemedim işin açığı çünkü son zamanlarda bende emre karakterine yakın biriyle görüştüm sonuç hüsran bunlar gibileri işte birini takıntı yapar ondan ilanı aşk etmesini beklerler ego tatmin edip giderler...snein nasıl olur tabi bilmem ama sana düşen dikkatli olman bekle bakalım zaman ne gösterecek.

Evet aynen öyle iş ortamları çok değişik yerler,çok sıkılıyorum.Şu an mesela bizim ofiste herkes iyi gibi.Ama hiçbirisine güvenmiyorum.Öyle zor ki, karşı masandaki adam baktıgında erime kıvamına geliyorsun ama bunu konuşacağın ,onu yıllardır tanıdığı için rahatça aklındakileri soracağın bir tane bile insan yok..Yalnız başına bişeylerin savaşını veriyormuş gibi hissediyorum.
sakıncası yoksa bana hikayeni anlatabilir misin?senin nasıl başladı,gelişti ve sonuç hüsran oldu? üzüldüm senin adına da.

Evet aynen öyle iş ortamları çok değişik yerler,çok sıkılıyorum.Şu an mesela bizim ofiste herkes iyi gibi.Ama hiçbirisine güvenmiyorum.Öyle zor ki, karşı masandaki adam baktıgında erime kıvamına geliyorsun ama bunu konuşacağın ,onu yıllardır tanıdığı için rahatça aklındakileri soracağın bir tane bile insan yok..Yalnız başına bişeylerin savaşını veriyormuş gibi hissediyorum.
sakıncası yoksa bana hikayeni anlatabilir misin?senin nasıl başladı,gelişti ve sonuç hüsran oldu? üzüldüm senin adına da.
ayy canım benim ya gerçekten seni öyle iyi anlıyorumki bende öyle diyorum sanki diyorum kendi başıma bi savaştayım ve ne olcak nasıl sonuçlancak diye başa çıkamıyosun işyerinde arkadaşlarla sadece gırgır şamata yaparız herzaman değil tabi bayanda yok zaten iykide yok bi yerde bayan oldumu tamam orası kaynar mutlaka herzman bi set olmalı da zaten insanlarla ama işte bazı dönemler birine ihtiyaç duyuyosun senin şuan yaşadığın dönem gibi. benimkiside canım aynı işyerinde değiliz o başka bi kurumda memur biizm işyerine geldi gitti bişeleri bahane edip edip geliyodu anlamıştım artık ama ona gıcık oluyodum ne oldysa bi anda oldu aramızda müthiş bi elektrik nasıl oldu bende anlamadım sonra ben bıraktım zamana olmaz bişeler herlade dedim peşimi bırakmadı derken başladı bi şekilde ama ben aşırı hoşlandım bu çocuktan sonra ilk başta iydi herşey ben tabiki ciddi bi ilişki düşünüyodum ağzını yokladım renk vermedi önce ama bn ciddi düşündüğnü tahmin ettim meğer değilmiş beni ele geçiridkten sonra açıkladı bana güvenem dedi ben ciddi ilişkilerin adamı değilim kısaca lay lay lom açıkca dile getirdi bana sakın bağlanma dedi evlenme niyetin varsa uzak dur dedi bnde manidar bi msjla ona veda etmem gerektiğni düşündüm uzatmadım çünkü ben acı çekicektim çok üzüldüm senin tabirinle gördükce onu erim erim eriyorum sanki elimde değil saçma bi insan için hemde 1 ay geçti hiç konuşmadık asla yazmadım ona bayramdan sonra msj atmış aptal bi msj bile atmadın die bdne sen atsaydın dedim benimkide saçmalık ona cevap veridm ne zorluyosam ama dalgasına birini arıyo işte bende yem oluyorum .yazışmamızda bu oldu dahada ne o yazdı ne ben yazmıycam o yazsada cvp vermem kimbilir kaç kızla konuşuyo şimdi ego kısaca adamlar kenarda köşede birileri varmı die yoklama alıyolar olan bu canım o yüzden dikkat et diyorum

Birkac hafta once senin durum gibi bir baslik acmistim:)yazdiklarini okudukca asagi yukari ayni seyleri hissettigimizi gordum..ben hoslaniyor mu yoksa tersi mi diye dusunurken forumdakilerden birinin yazgidiyla daha net dusunmeye basladim:)
Belki.de senin tarafindan sevilmeyi sevmeyi seviyordur hosuna giden budur:)tarzi bir sey yazmisti:)adaminnegosunu cok da sisirmeden o acikca konusuncaya kadar bakismalari kes ama muhabbetini eksik etme:)derim

ayy canım benim ya gerçekten seni öyle iyi anlıyorumki bende öyle diyorum sanki diyorum kendi başıma bi savaştayım ve ne olcak nasıl sonuçlancak diye başa çıkamıyosun işyerinde arkadaşlarla sadece gırgır şamata yaparız herzaman değil tabi bayanda yok zaten iykide yok bi yerde bayan oldumu tamam orası kaynar mutlaka herzman bi set olmalı da zaten insanlarla ama işte bazı dönemler birine ihtiyaç duyuyosun senin şuan yaşadığın dönem gibi. benimkiside canım aynı işyerinde değiliz o başka bi kurumda memur biizm işyerine geldi gitti bişeleri bahane edip edip geliyodu anlamıştım artık ama ona gıcık oluyodum ne oldysa bi anda oldu aramızda müthiş bi elektrik nasıl oldu bende anlamadım sonra ben bıraktım zamana olmaz bişeler herlade dedim peşimi bırakmadı derken başladı bi şekilde ama ben aşırı hoşlandım bu çocuktan sonra ilk başta iydi herşey ben tabiki ciddi bi ilişki düşünüyodum ağzını yokladım renk vermedi önce ama bn ciddi düşündüğnü tahmin ettim meğer değilmiş beni ele geçiridkten sonra açıkladı bana güvenem dedi ben ciddi ilişkilerin adamı değilim kısaca lay lay lom açıkca dile getirdi bana sakın bağlanma dedi evlenme niyetin varsa uzak dur dedi bnde manidar bi msjla ona veda etmem gerektiğni düşündüm uzatmadım çünkü ben acı çekicektim çok üzüldüm senin tabirinle gördükce onu erim erim eriyorum sanki elimde değil saçma bi insan için hemde 1 ay geçti hiç konuşmadık asla yazmadım ona bayramdan sonra msj atmış aptal bi msj bile atmadın die bdne sen atsaydın dedim benimkide saçmalık ona cevap veridm ne zorluyosam ama dalgasına birini arıyo işte bende yem oluyorum .yazışmamızda bu oldu dahada ne o yazdı ne ben yazmıycam o yazsada cvp vermem kimbilir kaç kızla konuşuyo şimdi ego kısaca adamlar kenarda köşede birileri varmı die yoklama alıyolar olan bu canım o yüzden dikkat et diyorum

bizimkisi bayan ağırlıklı işyeri..cır cır cır sabahtan akşama kadar..
o değil de, seninkine çok sinir oldum ya :KK57::KK57: hayır yani bunu nasıl söyler ben lay lay lom ilişkilerin adamıyım ne demek ya?kaç yasındaki bu 17 mi? :mad: amaçları ne anlamıyorum

Birkac hafta once senin durum gibi bir baslik acmistim:)yazdiklarini okudukca asagi yukari ayni seyleri hissettigimizi gordum..ben hoslaniyor mu yoksa tersi mi diye dusunurken forumdakilerden birinin yazgidiyla daha net dusunmeye basladim:)
Belki.de senin tarafindan sevilmeyi sevmeyi seviyordur hosuna giden budur:)tarzi bir sey yazmisti:)adaminnegosunu cok da sisirmeden o acikca konusuncaya kadar bakismalari kes ama muhabbetini eksik etme:)derim

canım başlığının linkini atar mısın merak ettim?
evet böyle insanlar da var.sevilmeyi seven elde edilince cekilen..

vazgeç bu işten diyorsun,değil mi?

Çocuğun tipi sarmadi.
Agirbasli biri olsaydı dene derdim
yeni tanışır tanışmaz yapışan tiplerden hoslanmam
sessiz sakin erkeklerden hoslanirim
Ama bu tabi zevk meselesi.

bizimkisi bayan ağırlıklı işyeri..cır cır cır sabahtan akşama kadar..
o değil de, seninkine çok sinir oldum ya :KK57::KK57: hayır yani bunu nasıl söyler ben lay lay lom ilişkilerin adamıyım ne demek ya?kaç yasındaki bu 17 mi? :mad: amaçları ne anlamıyorum
17 değil 24 de 17 aklından beter bnu nasıl söyledi bnde hala idrak edemiyorum inan açıkca dedi yani üzülmemi istemezmiş bağlanırım diye korkuyomuş kendime kızdığım keşke o yazdığında yoklama yaparken cevap vermseydim

Back