Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Nerden bilecektin ki?
Çok kötü bozmak lazımdı onu.. Zaten ben de seni denemiştim falan

[QUOTE="jasse, pos, member: ]Nerden bilecektin cok kötü bozmak lazımdı onu.. Zaten ben de seni denemiştim falan [/QUOTE]
Ben yapmadim iste.gelismeleri yazarsin heralde merakla bekliyorum

Bence adam hızlı kovboylardan. Senin amacın evlenmekse kaç kurtul. Ayrıca senden gerçekten hoşlanmış olsa, evine bırakmayı teklif ederdi. Hoşlanmışsa ve sana teklif etmediğine göre ortamda kadın olma ihtimali yüksek. Bu da senin planı bozar.

çok çocukça geldi bana emre.sende hoşlandığın için ağzında çıkan ufacık bi cümleyi hoşlanma olarak algılıyorsun.belkide hoşlanıyor bilemeyiz ama kadınlarla çok samimi olan erkek her zaman itici gelmiştir bana

Eve bırakma kısmına pek yorum yapamam çünkü o gün bi arkadaşı bikaç kez aramış sonra buluşmak için sözleştiler.işten cıkıp direk geliyorum vs.dedi.bilmiyorum.olmasaydı bırakır mıydı fikrim yok ama ben en azından sen de gelmek ister misin filan diye sormasını beklerdim.ortamda kadın olabilir tabi offf

O

Bizim departmanda çok fazla kadın var.emre tek tük erkeklerden birisi.4 yıldır da burdaymış.bilmiyorum insan bir süre sonra ister istemez bir samimiyet bir kankalık geliştiriyor sanırım

Evet sizden hoşlanıyo ama fazla çocukca davranıyo hani dediniz ya lise yıllarında kaldı bakışma... Oda orda kalmış gibi zamana bırakırsanız anlarsınız çünkü oda yeni bi ilişkisen çıkmış, hayırlısı olur inşallah

War mi jasse bir gelisme:)?

Henüz bariz bir gelişme yok tatlım.adam resmen kafasını kaldırıp bakıyor,gülümsüyor filan. Yalnız yanımda başkası varken onlara daha çok konusuyor benle normalmiş gibi.ama etrafta kimse yokken bakışları konuşması daha farklı bilmiyorum çekiniyor mu offf bu işin sonu ne olacak..
Sen de var mı bi gelişme?

Cekinme degil de senin ilgini farketmisse bu hosuna gidiyordur belki yoksa dedigin kadar sosyal adam sana yalniz ulasamasa bile bir organizasyon falan yapmaz miydi?.
Biz gorusemedik hala sanirim ailewi sorunlari war oyle duydum..su an izin kullaniyor..haftasonu gelirse anlatirim detaylari:)

Ya

Ya ama önce o bana bakıyordu yani aslında ben onun ilgisini farkettim ama bilmiyorum püff :// yarın o ofiste yokmuş gibi davranmayı düşünüyorum.
Hadi ya,e sende çocuga biraz bakıp gülümsesen nasıl olur? yaz mutlaka

Gormezden gel ama muhabbetini eksik etme ki aranizi sicak tutmus ol:)
Yaa terzi kendi sokugunu dikemez derler ya o hesap benimki:)adamda bir seyler war ama pek gorusemiyoruz bazen iki.haftqda bir geliyor o yuzden pek anlayamadim ne dusunup hissettigini..ama beni gordugu yerde agiz dolusi niye gulumsuyor ki:)kaldi ki ben ona soguk.dawranmisken:)
Gelismeleri ilk sana yazacgm:)
Senin de iyi haberlerini bekliyorum..

Taktik değiştir. Resmileş o yokmuş gibi davran bence de. Ne olduğunu anlamasın. Diğer iş arkadaşların ne durumda, yakınlaşabildiğin var mı aralarında? Çocuğun geçmişini öğrenmek önemli.

ay,burası da günlüğüm gibi oldu ama ne yapayım yahu kendimi olgun ve mantıklı buluyordum.şu cocugu gördüğüm gibi liseliler gibi gelip buraya bildirm yapıyorum :)tatlım şöyle bişey oldu.perşembe akşamı işyerinin whatsup network odasından emrenin numarasını çektim.iş çıkışı bir bahane buldum ve onu da ilgilendiren işle ilgili bir mesaj attım whatsuptan ona. kısa bir muhabbet oldu.sonrası gelmedi.ben yolu açtım yani kendimce.yani ne biliyim bahaneyle sohbeti uzatabilirdi.
ertesi sabah işe gittim resmen o yokmuş gibi davrandım sabahtan.suratına bakmadım.onun bana bikaç kez baktıgını hissettim hatta bir bahaneyle yanıma geldi bi arkadaş varken.ama yine de bakmadım yüzüne.bikaç kez çekmecesinin kapaklarını ve sabit telefonu gürültülü bi şekilde kapattı.daha önce yaptıgı bişey değil.tabi ben yine aman dikkatimi çekmeye çalışıyor diye değerlendirmek istemiyorum. sonrasında da bana biraz resmi davrandı.
işyerinde abla gibi görmeye başladığım ve anaçlığını sevdiğim bir kadın var.ismi derya olsun.derya ablayla bunlar abla kardeş gibi samimiler yazlıkları falan da yakınmış daha önceden de tanışıyorlar.emrenin kendisiyle ilgili pek çok durumu deryaya anlattıgını biliyorum.derya hepimiz için abla gibi birisi neyse.ona iş çıkışı açıldım biraz.dedimki derya ben emreden karışık sinyaller alıyorum sen ne diyorsun?emre nasıl birisi sence ciddi mi?
bana kendisinin birşey farketmediğini ama olabileceğini söyledi.deryanın ağzından adam akıllı bişeyler aldıgımı söyleyemem ama dedikleri şunlardı;sonuçta bekar insanlarsınız seni yokluyor olabilir dedi.bu yemek pişirme olayını sordum.emrenin kızla sevgililik durumunu tam bilmediğini ama bildiği kadarıyla kızla yeni başlayıp tanışma evresinde bittiğini söyledi.daha önce havalı bulup bıraktıgı insanlar olmuş.emre çok efendi bir çocukmuş.daha önceden bir keresinde deryaya sohbet arasında;etrafta gezecek çok fazla kız oldugunu ama annesinin karşısına çıkartacak bir kız bulamadıgını söylemiş.bence zamana bırakmalısın dedi.
bilmiyorum derya bence ona bişey söylemez ama keşke aramızı yapmak için bana çaktırmadan hamle yapsa
kafam karışık.bir de duygularımın gittikçe yoğunlaşması gibi bir sorun yaşıyorum.

Derya keşke bir ağzını arasa Emre'nin. Gerçekten de dizi gibi oldu ama böyle böyle gelişiyor işte iyi veya kötü. Bence senin ilgini istiyor, bu belli. Ama kendisi kaçak güreşiyor. Ne yardan ne serden yani. Geri dönüş yolu bırakır ya hani insan. Her şeyi yanlış anlamışsın yoluna sapıverir. İşte bana açık kapı bırakıyor gibi geldi. Çünkü bakışmalar, tepki vermeler falan bunlar bence hiç yoksa ilgi duyduğunu gösteriyor.
O kız da kısa süreliymiş ve tanışma evresiymiş tahmin ettiğimiz gibi. Çünkü zaten o kadar uzun boylu olsa hemen laylaylom yapmazdı anlatıldığı kdar efendi biri. Ki efendiyim demek ayrı, başkalarının onu böyle tanımlaması ayrı. Tamamen sinyalleri kapat bence ki o adım atmak yada artık konuşma başlatmak zorunda kalsın, orta sahaya onu alalım biraz :)

Öyle hem ilgi üstümde olsun, hem ağzım yanmasın olayı yok yani :) Çekinmesini normal buluyorum, iş yerinde böyle bir adım atmak -sen daha yeni başlamış olduğun için- onun için daha zor. Belli ki orada bir çevresi ve imajı var. Olmazsa seni de kendini de zor durumda bırkabilir. Madem ailesine yakışacak biri arayışında - ki arayışta olmasa etrafta evlenecek kız yok muhabbeti yapmazdı- aman evlilik bana uzak modunda değil, o zaman bırak düşünsün biraz seni gözlemlesin canım..

Deryaya daha samimi olsak en azından bir ağzını arar mısın derdim ama demem diyemem .Bu işler iki ucu keskin bıçak,maalesef erkekler en ufak birşey de 'aa ne münasebet sen herşeyi yanlış anlamışsın' moduna giriveriyorlar.
Benim ilgim onun hoşuna gidiyor farkındayım, viviane kimin gitmez ki değil mi? :)
İkinci paragrafta yazdıkların çok mantıklı geldi.bu açıdan bakmamıştım hiç. evet çekinmesini anlıyorum. Ama ben yine de whatsuptan ona bir bahaneyle mesaj attıgım için ona bir işaret yolladıgımı düşünüyorum yani değerlendirme imkanı vardı..
evliliğe uzak olmadıgını da biliyorum ilk mesajımda haftasonu bu konuyu açısını ve ağzımı arayışını da yazmıştım
yani o açıdan kafam rahat.sinyalleri kapatmaya kalktığımda onun da resmiyete döndüğünü farkettim.sanki benim hareketlerime göre şekillendiriyor gibi kendisini..ne yapacağımı şaşırdım

Son durumlar nasil?¿¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…