Taktik de değil aslında bu, karşındakinin anladığı dilden konuşmak. Bundan hoşlanıyor onlar da. Benim de tarzım bu zaten özellikle yapmıyorum, o yüzden iyi anlaşmıştık onunla. Ha ayrıldık sonra ama başka sebeplerden. Kaç sene oldu hala arar, artık nasıl yer ettiysem.
Aslında bu şekilde davranmak daha kolay, püf noktası duygularını açıkça belli etmemek. Sürekli kafası karışacak, hiçbir zaman emin olamayacak hep acaba diyecek. O arada da aşık oluyorlar zaten.
Ya bak vallahi..Yav açmak istemiyorum ağzımı.ulan bir insan,evli barklı kadın kocasıyla tweetyli yatak örtüsünde uyur mu?ya da mickey mouse lu? ben mi yanlış düşünüyorum ya
Bebek gibi konuşuyor bazen evet,şımarık ve bebeksi konuşma karışımı..bazen de tikky gibi..off duyman lazım
Beden dili iyi,doğru,hoş,güzel de karşımızdaki de tipik balık burcu kadını. Jass arkadaşlar çok haklı, duygularını kontrol edebilidğin an herşey çok daha güzel olacak.
Ama ben olsam napardım? Dilbere karşı yediğin haltın aynısı yerdim. Duygularım devreye girince mantığım ölüyor. Tipik balık burcu kadınıyım.
Burdan benim de öğreneceğim çok şey var.
Hadi jass, dersimize çalışalım
Ben ikizler burcuyum, burçla alakası var mı pek bilmiyorum. Ama ben sevgili olduğumuz kesinleşene kadar hep muallakta bırakırım karşımdakini, bir çeşit savunma mekanizması sanırım. Kırılmamak içinHmm..
Hiç bu tarz bir erkek arkadaşım olmadığı için bana yabancı bir durum
Maşallah sen de süper çözmüşsün canım,senin burcunu merak ettim.
Eh benim taktiklerim olmamıştı baştan bir de bunu deneriz
Beden dili iyi,doğru,hoş,güzel de karşımızdaki de tipik balık burcu kadını. Jass arkadaşlar çok haklı, duygularını kontrol edebilidğin an herşey çok daha güzel olacak.
Ama ben olsam napardım? Dilbere karşı yediğin haltın aynısı yerdim. Duygularım devreye girince mantığım ölüyor. Tipik balık burcu kadınıyım.
Burdan benim de öğreneceğim çok şey var.
Hadi jass, dersimize çalışalım
Tamam da güzelim balık olmasi onun seçimi mi, her suçu burçlara atmayalım lütfen
En kötü ihtimal safkelebek in dediği gibi acıklı şeyler düşünün o zaman, ama kaptirip aglamayin adamların yanında ha. O çok fena olur
Yav burçların etkisi büyük. İnanın bana yaa
Bu arada bu muhabbetti aynı evde pijamalarla döndürdüğümüzü düşündüm bir an.
Jass sayende iyi ekip çıktı ortaya
Yani ağzına kurekle vurmalik he miYa bak vallahi..Yav açmak istemiyorum ağzımı.ulan bir insan,evli barklı kadın kocasıyla tweetyli yatak örtüsünde uyur mu?ya da mickey mouse lu? ben mi yanlış düşünüyorum ya
Bebek gibi konuşuyor bazen evet,şımarık ve bebeksi konuşma karışımı..bazen de tikky gibi..off duyman lazım
Kızlar yüksek müsaadenizle ben yatayım artık
Sabahları zınk diye 6 da uyanmam gerekiyor..
Sizler değerli yorumlarınızı esirgemeyin.İşyerinde telefonla oynayanlar çok dikkat çektiğinden yorumları gün içerisinde okumaya çalışıyorum ama cevap veremiyorum.malum işyeri interneti de görülebildiğinden 3g den baglanıyorum
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar..
Yarın yeni gün,hepimize güzel haberler güzel gelişmeler getirsin..
Öpüldünüz
Kızlar üzerine alınmak isteyen alınabilir cidden iyi niyetle bir ricam olacak. Burada birbirimizin yorumlarını eleştiriyoruz yeri gelince ama "hayır öyle değil, yok bebeğim böyle, canım saçmalıyorsun eheheh" modunda aba altından sopamızı göstermeyelim. Güzel ortam bozulmasın..
Hepimiz çok şekeriz bence :) Herkes kendi fikrini söylüyor zaten :)
Bu sayfaya - ki 90 sayfalık bir kitaba dönüştü artık- yeni katılan arkadaşların da bazı yorumları fena taktik içeriyor, buraya bir gelen gidemiyor vallahi :) Süper bir alan oldu burası Jasse sayesinde.
Taktik yapısında olan biriyim neredeyse, bence bunun kişinin yapısıyla da, burcuyla da, çevresi ve yaşadığı ilişkilerle de her şeyle ilgisi var. Jasse de iyi yolda, yeni gelişmeleri okuyunca çok sevindim süper olmuş :)
Artık bir yerden sonra kafası karışacak Emre'nin de. Ki zaten bozulmaya başlamış.
Yık geç adamı Jasse! diren Jasse!
Yarın tam gaz devam yeni gelişmeleri bekliyoruz merakla :)
Sadece balık duygusaldır. Onu biliyorum.Canim sen ilgili gibisin burclarla Emre uyuyor mu burcuna
şu an jassi düşünüyorum. dün gece dönen muhabbetten sonra eminim masasında oturmuş, çaktırmadan pis pis gülüyordurdimdik duruşu, kendine güveni tam bu kız karşısında emrenin tiremesi lazım..
hohoyyyttt çekilin breeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?