• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Taktik de değil aslında bu, karşındakinin anladığı dilden konuşmak. Bundan hoşlanıyor onlar da. Benim de tarzım bu zaten özellikle yapmıyorum, o yüzden iyi anlaşmıştık onunla. Ha ayrıldık sonra ama başka sebeplerden. Kaç sene oldu hala arar, artık nasıl yer ettiysem. :KK53:
Aslında bu şekilde davranmak daha kolay, püf noktası duygularını açıkça belli etmemek. Sürekli kafası karışacak, hiçbir zaman emin olamayacak hep acaba diyecek. O arada da aşık oluyorlar zaten. :KK53::KK53:

Hmm..
Hiç bu tarz bir erkek arkadaşım olmadığı için bana yabancı bir durum :eek:
Maşallah sen de süper çözmüşsün canım,senin burcunu merak ettim.
Eh benim taktiklerim olmamıştı baştan bir de bunu deneriz:KK45:

Ya bak vallahi..Yav açmak istemiyorum ağzımı.ulan bir insan,evli barklı kadın kocasıyla tweetyli yatak örtüsünde uyur mu?ya da mickey mouse lu? ben mi yanlış düşünüyorum ya :KK51::KK51:
Bebek gibi konuşuyor bazen evet,şımarık ve bebeksi konuşma karışımı..bazen de tikky gibi..off duyman lazım :KK45:

Yatak örtüsü konusunu bilemicem değişik bi fantezi :KK53: ama o bebek konuşması ifrit eder beni, çarpıveresim gelir ağzına.

Beden dili iyi,doğru,hoş,güzel de karşımızdaki de tipik balık burcu kadını. Jass arkadaşlar çok haklı, duygularını kontrol edebilidğin an herşey çok daha güzel olacak.

Ama ben olsam napardım? Dilbere karşı yediğin haltın aynısı yerdim. Duygularım devreye girince mantığım ölüyor. Tipik balık burcu kadınıyım.

Burdan benim de öğreneceğim çok şey var.

Hadi jass, dersimize çalışalım:KK45::KK45:

Tamam da güzelim balık olmasi onun seçimi mi, her suçu burçlara atmayalım lütfen :KK53:

En kötü ihtimal safkelebek in dediği gibi acıklı şeyler düşünün o zaman, ama kaptirip aglamayin adamların yanında ha. O çok fena olur :KK70:

Hmm..
Hiç bu tarz bir erkek arkadaşım olmadığı için bana yabancı bir durum :eek:
Maşallah sen de süper çözmüşsün canım,senin burcunu merak ettim.
Eh benim taktiklerim olmamıştı baştan bir de bunu deneriz:KK45:
Ben ikizler burcuyum, burçla alakası var mı pek bilmiyorum. Ama ben sevgili olduğumuz kesinleşene kadar hep muallakta bırakırım karşımdakini, bir çeşit savunma mekanizması sanırım. Kırılmamak için :KK51:

Beden dili iyi,doğru,hoş,güzel de karşımızdaki de tipik balık burcu kadını. Jass arkadaşlar çok haklı, duygularını kontrol edebilidğin an herşey çok daha güzel olacak.

Ama ben olsam napardım? Dilbere karşı yediğin haltın aynısı yerdim. Duygularım devreye girince mantığım ölüyor. Tipik balık burcu kadınıyım.

Burdan benim de öğreneceğim çok şey var.

Hadi jass, dersimize çalışalım:KK45::KK45:

Canım, biliyorum biz duygular devreye girince biz değiliz,tamam balık ız ama alık değiliz :stop: Duygular devreye girince dışkılıyoruz mütemadiyen :KK22::p..
Bak kelebek süper bir çizim yaptı bu durumu çok doğru açıklayan bir şekilde :KK53::KK53: hala gülüyorum..
Ama bu kardeşini gördün,durumları biliyorsun. Fuat devreye girmese emre de "büyük uyanış" gerçekleşir miydi hiç bilmiyorum.Ama bundan sonra,sabahları burayı okumadan çıkmıyorum.
Sen de oku, kendimizi dizginleyeceğiz inşallah :KK19:

Duygu konusuna bence hic girme, o formülleri sona saklıyorum. Askının baharında Emreden vazgecmeni istemem :d

Edit , beden dilinden sonra duygusal zekaya yonelirsin. Belki sonra Emreyi beğenmezsin. Sorumluluk almam şimdiden soyleyim :p

Tamam da güzelim balık olmasi onun seçimi mi, her suçu burçlara atmayalım lütfen :KK53:

En kötü ihtimal safkelebek in dediği gibi acıklı şeyler düşünün o zaman, ama kaptirip aglamayin adamların yanında ha. O çok fena olur :KK70:

Heh bak onu yapmam işte :stop: Bir adamın yanında kesinlikle ağlamam.En son ergenlikte ağladıysam ağlamışımdır..
Yapmam işte onu.

Kızlar yüksek müsaadenizle ben yatayım artık :KK52:
Sabahları zınk diye 6 da uyanmam gerekiyor..
Sizler değerli yorumlarınızı esirgemeyin.İşyerinde telefonla oynayanlar çok dikkat çektiğinden yorumları gün içerisinde okumaya çalışıyorum ama cevap veremiyorum.malum işyeri interneti de görülebildiğinden 3g den baglanıyorum:KK45::KK45:
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar..
Yarın yeni gün,hepimize güzel haberler güzel gelişmeler getirsin..:kk77:
Öpüldünüz :KK36::KK36:

Yav burçların etkisi büyük. İnanın bana yaa:KK53:

Bu arada bu muhabbetti aynı evde pijamalarla döndürdüğümüzü düşündüm bir an.

Jass sayende iyi ekip çıktı ortaya:KK19:

Canim sen ilgili gibisin burclarla Emre uyuyor mu burcuna

Ya bak vallahi..Yav açmak istemiyorum ağzımı.ulan bir insan,evli barklı kadın kocasıyla tweetyli yatak örtüsünde uyur mu?ya da mickey mouse lu? ben mi yanlış düşünüyorum ya :KK51::KK51:
Bebek gibi konuşuyor bazen evet,şımarık ve bebeksi konuşma karışımı..bazen de tikky gibi..off duyman lazım :KK45:
Yani ağzına kurekle vurmalik he mi :KK53: Iyi dayaniyosun ben en son boyle bir "arkadasa" Recep Ivedik abimizin fok balıklı repligini kullanmıştım.
El cevap snn be slk oldu ama olsun :KK45:

Kızlar yüksek müsaadenizle ben yatayım artık :KK52:
Sabahları zınk diye 6 da uyanmam gerekiyor..
Sizler değerli yorumlarınızı esirgemeyin.İşyerinde telefonla oynayanlar çok dikkat çektiğinden yorumları gün içerisinde okumaya çalışıyorum ama cevap veremiyorum.malum işyeri interneti de görülebildiğinden 3g den baglanıyorum:KK45::KK45:
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar..
Yarın yeni gün,hepimize güzel haberler güzel gelişmeler getirsin..:kk77:
Öpüldünüz :KK36::KK36:

Müsade senin canım :KK25:
Hayırlı geceler

Kızlar üzerine alınmak isteyen alınabilir cidden iyi niyetle bir ricam olacak. Burada birbirimizin yorumlarını eleştiriyoruz yeri gelince ama "hayır öyle değil, yok bebeğim böyle, canım saçmalıyorsun eheheh" modunda aba altından sopamızı göstermeyelim. Güzel ortam bozulmasın..
Hepimiz çok şekeriz bence :) Herkes kendi fikrini söylüyor zaten :)
Bu sayfaya - ki 90 sayfalık bir kitaba dönüştü artık- yeni katılan arkadaşların da bazı yorumları fena taktik içeriyor, buraya bir gelen gidemiyor vallahi :) Süper bir alan oldu burası Jasse sayesinde.

Taktik yapısında olan biriyim neredeyse, bence bunun kişinin yapısıyla da, burcuyla da, çevresi ve yaşadığı ilişkilerle de her şeyle ilgisi var. Jasse de iyi yolda, yeni gelişmeleri okuyunca çok sevindim süper olmuş :)
Artık bir yerden sonra kafası karışacak Emre'nin de. Ki zaten bozulmaya başlamış.
Yık geç adamı Jasse! diren Jasse! :KK50: En Büyük KK
Yarın tam gaz devam yeni gelişmeleri bekliyoruz merakla :)

Kızlar üzerine alınmak isteyen alınabilir cidden iyi niyetle bir ricam olacak. Burada birbirimizin yorumlarını eleştiriyoruz yeri gelince ama "hayır öyle değil, yok bebeğim böyle, canım saçmalıyorsun eheheh" modunda aba altından sopamızı göstermeyelim. Güzel ortam bozulmasın..
Hepimiz çok şekeriz bence :) Herkes kendi fikrini söylüyor zaten :)
Bu sayfaya - ki 90 sayfalık bir kitaba dönüştü artık- yeni katılan arkadaşların da bazı yorumları fena taktik içeriyor, buraya bir gelen gidemiyor vallahi :) Süper bir alan oldu burası Jasse sayesinde.

Taktik yapısında olan biriyim neredeyse, bence bunun kişinin yapısıyla da, burcuyla da, çevresi ve yaşadığı ilişkilerle de her şeyle ilgisi var. Jasse de iyi yolda, yeni gelişmeleri okuyunca çok sevindim süper olmuş :)
Artık bir yerden sonra kafası karışacak Emre'nin de. Ki zaten bozulmaya başlamış.
Yık geç adamı Jasse! diren Jasse! :KK50: En Büyük KK
Yarın tam gaz devam yeni gelişmeleri bekliyoruz merakla :)

Hoppa
Evet jasse beni buraya bağladı
Sırf ona yazmak için ilk defa bi siteye üye oldum bende
Jassenin elinden çekeceğin
var emreeeee :KK76:
bunlar iyi günlerin :KK14:
bu arada madem sabah okuyormussun jasse şimdiden Günaydın diyeyim
Zira sen uyandığında ben yatmaya hazırlanıyorum :KK42:

Gunaydin kizlarr :KK68: Ben de sabah ilk buraya bakiyorum farkli fikirler yorumlar var mi diye. Jasse dedigin gibi keske orda olabilsek biz de. Gun icinde yazabilirsen buralardayiz biliyorsun, kendi aramizda yorumlasiyoruz falan :p iyi haberlerini bekliyoruz optum kocaman :KK15:

şu an jassi düşünüyorum. dün gece dönen muhabbetten sonra eminim masasında oturmuş, çaktırmadan pis pis gülüyordur:KK49::KK49: dimdik duruşu, kendine güveni tam bu kız karşısında emrenin tiremesi lazım..
hohoyyyttt çekilin breeeeee:KK53::KK53::KK53:

şu an jassi düşünüyorum. dün gece dönen muhabbetten sonra eminim masasında oturmuş, çaktırmadan pis pis gülüyordur:KK49::KK49: dimdik duruşu, kendine güveni tam bu kız karşısında emrenin tiremesi lazım..
hohoyyyttt çekilin breeeeee:KK53::KK53::KK53:

Benim de kafamda boyle bir goruntu var ya :KK55: bir de ben sana neler edicem bakisi atiyor olabilir :d

Benim boyle bir hikayem yok , unumuzu eledik elegi de astik :p hikayesi olan varsa dinlemeyi ben de cok isterim :KK22:

Back