• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Merhaba sevgili dostlar..
Öncelikle kusuruma bakmayın biraz uzun oldu verdiğim ara..
Neden derseniz, e bilinen sebepler.. Bazı şeyler rutine bağlayınca,adam akıllı bir gelişme olmadıkça yazmayayım diyorum..
Bu arada herkesin keyfi iyidir diye umuyorum..
Geçtiğimiz hafta herşey normal seyrinde ilerlemekteydi.Yalnızca pazartesi sabahı Emre bey pek bir sinirli başladı güne.Telefonlar çalıyor,her konuştuguna atarlı,sinirli..Çat diye kapatıyor telefonu filan..Birşeylere fena sinirlenmiş,belli..sonrasında düzeldi.
Arkadaşlar burda bir detay yazacağım. Bendeniz birazcık hafiye gibiyim bu tarz durumlarda,yani herkes kadar.. :KK22:
Emrenin instagram hesabı gizli,eklemek gerekiyor.Ama ben ne yapıyorum yeni foto eklemiş mi takipçi eklemiş mi vs. sayısı görünüyor biliyorsunuz,oraya bakarak takip ediyorum.Böyle bunlarla oyalanıyorum işte kendimce.Mesela bir süre 65 ti foto sayısı..Kara cuma gecesinden sonra (Evet o organizasyonun adı bundan sonra KARA CUMA) yavaş yavaş yükseldi 67 oldu bir ara...en son 71 oldu falan.gecen pazar akşamı baktıgımda fotoğrafların sayısı yine 65 e gerilemişti.Ertesi sabah da sinirli görünce;
hemen benim beynin çarkları dönmeye başladı..Ulan diyorum sevgili yaptı da, fotoğraf koydu da, kavga ettiler de fotografları sildi de ,bu sabah ondan sinirli de...yaz yaz yaz.. sonra kızdım kendime.

Neyse,ne diyordum hafta normal seyrinde ilerliyordu..Emre bey mesafeli,uzak,bakmıyor hiç..
Hafta ortasına doğru arada işle ilgili bir durum ikimizi ilgilendirdiği için konuşmamız gerekiyordu.Normal konuşuyor benimle,gülümsüyor..sonrasında yine mesafeli durumuna dönüyor.Beyzayla sigara içmeye iniyorlar,biz çiğdemle hava almaya iniyoruz.Birlikte duruyoruz,sohbetler konuşmalar..Konuşsam emre konuşacak bana,konuşmak istiyorum ama yüzüne bakamıyorum cesaretim kırılıyor yeniden mesafeler sonra..

Cuma günü..Akşamüstü 4 suları..
Telefonda konuşuyorum.Nasıl yoğunum ama..Bankodaki kız içeri seslendi "jasse hanım"..
Şöyle bir ofisin kapısına baktım..Ordaydı.
Bir anlığına elinde çiçeklerle kapıda görünüp sonra kayboldu -eski sevgilim-.
Allah kahretsin dedim..Allah kahretsin hiç sırası değil,hiç zamanı değil.Çıkmasam hiç,gitmesem oraya.Ama olmaz, "O" gelir,içeri girer jasse,hayatım diye seslene seslene beni bulur diye düşünüyorum.Moralim acaip bozuldu kızlar.Telefondaki kadına 1 dk dedim,beklemeye alıp kapıya çıktım.Elim ayağım nasıl titriyor..Neden geldin,niye geldin, ben Emreyi seviyorum diye içimden bas bas bagırıyorum bir yandan..
Bankonun oraya gittim; Eski sevgilim -adı Fuat olsun- elinde kocaman çiçekler,yüzünde büyük bir gülümsemeyle öylece dikiliyodu."Senin ne işin var burda!" diye yarı çıkışmalı,yarı şaşkın sordum.
-"Canım" dedi, "Canım merhaba" dedi gülümseye devam ediyor bir yandan da..
Aklıma açıkta bıraktıgım telefon geldi."Bir dakika" dedim.
Emrenin masasının müthiş konumunu biliyorsunuz.Heryere paralel,her altı gören bir noktada.İçeri geçmek üzere arkamı döndüğümde;
Emre elinde telefon, sandalyesini tamamen bizi görecek konuma çevirmiş,ve gözlerini dikmiş bakıyo.Ama nasıl bakıyor biliyor musunuz..Şok olmuştu bence.Bakışları biraz şaşkın ve ciddiydi. Allah kahretsin dedim içimden yine ve bende baktım sonra masamdaki telefonu kapattım.Tekrar hızlıca dışarı çıktım ve fuatı tutup koridora çıkardım.
Arkadaşlar fuat benim hayatımın 4 yılını verdiğim bir ilişkinin diğer üyesi.
Çok fazla detaya girmek istemiyorum onunla ilgili ama ilişkimiz kendini büyük görmesinden,bana yaptıgı saygısızlıklar,verdiği sözleri tutmamasından ............................. daha bir çok sebepten sona erdi.Onu artık sevmiyorum.Bittik biz.O yüzden kaba davranmış olabilirim ama daha önceleri sen beni işyerime hiç almaya gelmiyorsun,bir çiçek bile yollamadın yeni başladıgımda diye sitem ettiğim zamanlar oralı olmayan herif, kaybettiğini anlayınca bu şekilde damlarsa da kusura bakmasın :KK62::KK62:
Neyse,Fuat belli bozulmuştu.
-ne oldu jasse beni gördüğüne sevinmedin mi?
-fuat ne işin var burda pat diye elinde çiçekler falan?hayrola?
-kızım senin için 1500 km yol yaptım.böyle mi karşılıyorsun beni?seni çok özledim ve geldim..
-özleme beni..ben özlemedim çünkü.burası bir işyeri,ciddi bir ortam.öyle pat diye gelemezsin.
-jasse,ben seni çok seviyorum.affet beni.herşeye baştan başlamak istiyorum, ailemle de konuştum bak ........
-fuat sus Allah aşkına.bir sürü işim var ya böyle iş ortasında.al şu çiçeklerini de..git burdan.
-jasse,bu çiçekleri sana aldım.al çöpe at o zaman..
-fuat gider misin lütfen bak sonra görüşürüz.yanımızdan geçen insanların hepsi bu şirkette müdür, uzman vs.bak iyi olmuyor bu şekilde dedikodu çıkar.ne olursun git..

Böyle uzadı bir süre.neyse gitti sonra.aldım çiçeği,mutfağa götürdüm.<<Al bunu abla çöpe at..ya da dur atma sakla,ben sonra alırım bir ara>> dedim.
İçeri girmeye cesaretim yok.Bankodaki kız çiçeklere bayıldım dedi.Ben de istersen senin olabilir ben istemiyorum dedim.
Çok şaşırdı,sonra ayıp ettin bence çocuga,bu hayatta kalp kırmak kötü bişey en azından çiçekler için teşekkür etseydin vs. dedi.
İçeri girdim,emre ben yerime geçene kadar bana baktı.İçimden yakasına yapışıp "Adam ol" demek istedim.
Sonra,yanına dilber gitti.Emre aynen şu cümleyi kurdu yüksek sesle;
"Dilber,bak sen evlendin.Artık sana kocandan çiçek falan yok.Ama görüyosun bak bekar insanlara çiçek vs.geliyor"
Dilber aptal aptal emreye baktı,eğildi.Emre bişeyler dedi dilber kafasını kaldırıp bana baktı ve güldü.
Kızlar oturdugum yerde kıvranıyorum,gerildim çok fena.bir yandan da kendime kızıyorum;"kızım sen salak mısın?bu adam sana terbiyesizlik yapmadı mı?seninle flört etmişken anlamsızca geri gitmedi mi?niye görmesinden bu kadar rahatsız oluyorsun ki?.."
Emreyle dilber fsır fısır bişeyler konuşuyolar.Kızlar belli ama hakkımda konuşuyolar.Arada işle ilgili sesleri yükseliyor sonra yine duyulmaz bir fısıltı.ben de salaktım zaten :KK45:anlamıyorum..
Mutfağa gittim kahveyi kendim alıcam.Arkamdan dilber yetişti,çat diye kapıyı kapadı.
Heyecanlı heyecanlı "Noluyor,noluyor?bu çiçekler kimden" diye soruyor.O an hislerimin bana yaptıgı çılgın baskıyı tahmin edemezsiniz.Ama susuyorum. fuat mıydı o kız konuşsana dedi.Benden heyecanlı ama gerizekalı..
j-Evet fuattı buraya barışmaya gelmiş.
d-Eee?
j:Eeesi o.. Ben istemiyorum onu.
d:Neden kızım?neden yahu baksana çiçekler bir harika..
Hızlıca döndüm." Sen benim kimden hoşlandıgımı çok iyi biliyosun dilber" dedim kızarak.
-"Aaa hani sen hoşlanmıyordun ondan." dedi.
-Sence? dedim dişlerimin arasında. Hem siz ne konuşuyosunuz orda?
dilber:-ya işte emre sey dedi, dilber sana çiçekler gelmiyo artık evlisin diye.ama bak bekarlara geliyor görüyosun.
jasse:-başka?!Dilber Allah aşkına ara şunun ağzını..
dilber:jassenin sevgilisi geldi galiba dedi.
jasse:dilber,şimdiye kadar emreyle hakkımda herhangi bir zamanda birşey konuştunuz mu?
dilber:bunları dedi canım o kadar.tamam ben ararım ağzını.

Fırsat bu fırsat jasse,sıkıştır yellozu..
jasse:dilber şimdiye kadar diyorum.Şimdiye kadar herhangi bir zamanda diyorum sana birşey dedi mi?en ufak bişey.
Tam o arada kapı açıldı.dilber fırladı gitti.İçeri geçtim.soran gözlerle bakıyorum.Hanfendi pek yogun arada sonra konuşuruz dedi.Koştura koştura iş yapıyor.birden telefon geldi kendisine.çıkışta acilen koşup gitti abisi gelecekmiş,yemek yapması gerekliymiş bla bla..
cumartesi aradım bir bahaneyle,biraz muhabbet ettik.sonra tam emre konusunu açtım misafirliğe geldiğini akşam arayacağını söyledi kızlar.aramadı tabi.bilmiyorum bişeyler mi var,yalan söylememek için benden mi kaçıyor yoksa öyle mi tesadüf ediyor bilmiyorum.ağzından başka laf alamadım.Dün ve bugün fuatla uğraştım işte bu saat oldu ancak gelebildim ve yazıyorum kızlar..
Kafam merdaneli çamaşır makinası gibi...

Jasse Emre kıskançlığın dibine vurmuş sanırım :KK70: kolay kolay kimse cidden bu denli kıskanmadan herkesin ortasında bu kadar kendine sağlam bir mesafe kuran bir insana gönderme yapmaz diye düşünüyorum . Ayrıca dilberinde peşinden gelme sebebinin emrenin merak etmesinden kaynaklandığını düşünüyorum . ama yine de bekleme de kal bence .:cool:Dilbere anlatmak konusunda hata yaptığını düşünüyorum sadece emreden hoşlandığını söylediğin kısmında geri kalanı olduğu gibi anlatman bence iyi olmuş .:KK66: zaten bir rakibi olması fikri yeterli bile olabilir :KK62:

Kızlar mesela Dilber sorduğunda Jasse deseydi ki "bu aralar kafam karışık, geçmişe dönmek de istemiyorum aslında, aman neyse" tarzında kıvırmalı üstü kapalı bir cevap verseydi, öyle ortada bir cevap olurdu ki Emre'nin merakı artardı. Bu cevabı Dilber istese de çarpıtamazdı. Çünkü bir gün sizin aranızda bir şey olsa buna kendi yorumunu kattığı her söz yalan olmuş olurdu.
Ama şu an gidip "hala kız sana aşık Emre, fena yakmış abayı" dese yalan olmaz. Jassenin söylediğini abartmak olur ancak. İleride de sen demedin mi hala hoşlanıyorum diye, bende onu demek istedim abartmış olabilirim der geçer.
Ortada cevaplara ihtiyacı var Jassenin. Stratejiyi geçtim en azından tüm çıplaklığıyla hislerini anlatmasa yeterli.
Bu konuda üzülüyorum açıkçası. Adam cin gibi bir tip, Jasse tam zıttı, bu sinyalleri aldıkça da oynayacak Jasseyle. Hani kötü şeyler yapacak demiyorum ama arada bakacak, kıskanıyor gibi görünecek, başkalarıyla çıkacak, jasse iş yerindeki eğlencesi olacak.
Bu olayın üzerine gitmemek gerekiyor artık. Olacağı varsa da adam peşinde koşacağı birini arıyorken ona aşık birini gördükçe olmayacak. Jasse canım lütfen biraz sakin ve planlı hareket et.. En azından şimdiden sonrası için..

Kızlar mesela Dilber sorduğunda Jasse deseydi ki "bu aralar kafam karışık, geçmişe dönmek de istemiyorum aslında, aman neyse" tarzında kıvırmalı üstü kapalı bir cevap verseydi, öyle ortada bir cevap olurdu ki Emre'nin merakı artardı. Bu cevabı Dilber istese de çarpıtamazdı.

Böyle bir cevap şahane olurdu ve fakat o anda ve o ruh haliyle böyle bir cevabın çıkması da oldukça zor. Diyelim ki çıktı, bu kez Dilber o "neyse"yi orda bırakmaz didiklerdi gibime geliyor :KK64:

Planlı haraket etmek yorar sanki ama cevaplarında politik olmasi gerekir bence de..

Jasse bence Fuat'in gelmesi kotu bir durum degil. Sanmiyorum Emre nin hala sevgili oldugunuzu dusunecegini. Ama o Dilber var ya o Dilber ondan uzak dur lutfen hicbir sey anlatma artik ona.
Selam Jasse, benzetmemi yapayım kendimce, seninki kartlarını açık oynamak değil be dostum :) Güzel güzel kart oynayacakken gidip elindeki kağıtlara vurup bir de üstüne masayı devirmek :)) Fuat'ın gelmesi çok güzel bir gelişmeymiş ama yine bir taktik hatası, len o çakala neden soru soruyorsun? bırak merak etsin sorsun sorularını sana, sen de aptal ayağına yat, yaaae bilmiyorum ki neden geldi? de, o gittikten sonra ellerini ovuştur yani, biraz daha poker face ol ya!!! Çakalı sıkıştırmasaydın genel anlamda krizi fırsata çevirmiş olacaktın (çiğdem'e ben de üzüldüm bu arada) Dilberle konuşmamak mesafeyi koyup suratına bakmamak değil, ince eleyip sık doku sadece, bütün gün kafa kafaya verip çalıştığın insanla tabi ki muhabbetini et ama Emre'ye dair merak ettiklerinin cevabı onda değil Emrede yahu. Kadın ne bilebilir de sana ne anlatacak? iki dakkalık heves için bozma şu çıkmış fırsatları bir daha.
O instagram için dönen çarkını ayrıca takdir ettim :D
Iste ben de bu yuzden sordum Jasse'ye, sizi ve senin tavrini gordu mu Emre diye. Emre Fuat'i Jasse'yi karsilarken elinde cicekle gormus sonrasinda koridora cikmislar. Fake olarak kiskandirmakla bu durum cok farkli seyler. Ne bileyim arkadas ortaminda vs kiskandirilmak baska bu baska. Benim esim bile 3 yildir calistigim is yerine tas catlasin 5 kere cicek yollamistir. Kaldi ki bu Fuat kendisi de cikip geliyor. Boyle bir durumda da salaga nasil yatilir ben bu adami tanimiyorum bilmem ki niye gelmis mi diyecek :KK48:
jasse ne yaptın :KK43: dilberle konuşmanız, hatanın hatası olmuş. hala ağzını ara emre'nin diyorsun ya kuzum. dilber, emre'nin arkadaşı, ağzını aramaz ki, senden duyduğunu ona çarpıtarak iletir, dilber'in en fazla yapabileceği şey bu. dilber'le konuşacağına, emre'ye gidip "seni unutamıyorum" desen bile daha iyiydi bence. artık bu konuya dair bir gelişme çok çok zor olur bence, umarım yanılırım. :KK1:
Sadece Dilber'e salağa yatmak ama :KK49: Dilber'in Fuat hakkında "o eski sevgili" olduğunu bilmesine bile gerek var mı? İsmin üstüne bir de kanlı canlı sıfat yapıştırmış bu haliyle, geniş geniş sorar artık Jasse'ye, tipi de fena değilmiş, ay ne romantiik, sen neden geri dönmek istemiyorsun onaaa? vs.:KK12:

Emre kendi sorsaydı, ona da ayrıca gereken cevap verilirdi,"bana değer veren biri" demek gibi. Jasse, Fuat'ın ayrıca icabına bakardı koridorda zaten ama o gittikten çiçeklerini masasının üstüne koyup bütün gün hülyalı hülyalı onlara bakmayacaktı ki, Emre Bey de anlardı herhalde o kadarını. "Hmm, aralarında bir şey olsa, en azından yüzünde de güller açardı ama şimdi hiç umursamadı?" diye, nasıl olsa anten gibi bakıyor, bakmak istediğinde Jasse'ye doğru. :KK48:
Kızlar mesela Dilber sorduğunda Jasse deseydi ki "bu aralar kafam karışık, geçmişe dönmek de istemiyorum aslında, aman neyse" tarzında kıvırmalı üstü kapalı bir cevap verseydi, öyle ortada bir cevap olurdu ki Emre'nin merakı artardı. Bu cevabı Dilber istese de çarpıtamazdı. Çünkü bir gün sizin aranızda bir şey olsa buna kendi yorumunu kattığı her söz yalan olmuş olurdu.
Ama şu an gidip "hala kız sana aşık Emre, fena yakmış abayı" dese yalan olmaz. Jassenin söylediğini abartmak olur ancak. İleride de sen demedin mi hala hoşlanıyorum diye, bende onu demek istedim abartmış olabilirim der geçer.
Ortada cevaplara ihtiyacı var Jassenin. Stratejiyi geçtim en azından tüm çıplaklığıyla hislerini anlatmasa yeterli.
Bu konuda üzülüyorum açıkçası. Adam cin gibi bir tip, Jasse tam zıttı, bu sinyalleri aldıkça da oynayacak Jasseyle. Hani kötü şeyler yapacak demiyorum ama arada bakacak, kıskanıyor gibi görünecek, başkalarıyla çıkacak, jasse iş yerindeki eğlencesi olacak.
Bu olayın üzerine gitmemek gerekiyor artık. Olacağı varsa da adam peşinde koşacağı birini arıyorken ona aşık birini gördükçe olmayacak. Jasse canım lütfen biraz sakin ve planlı hareket et.. En azından şimdiden sonrası için..

Oyyy oyy oyy...
Allahım Allahım..Kritiklere koşş..:KK75::KK75: siyaset meydanı stayla..
Çılgınsınız meeaann..:cool:
Kızlar sizi işyerime götürmek istiyorum benle beraber :KK53: Benimle gelsenize..:KK8:
Hepsini okudum,hepsini sindirdim. Söz veriyorum, bir daha asla DİLBERLE EMRE HAKKINDA KONUŞMAYACAĞIM.İZCİ SÖZÜ :KK31::KK67:
Yalnız bazı arkadaşlarımın gözünde anlattıklarımın etkisiyle böyle orta yaşlı femme fatale bir görüntü oluşmuş dilberle ilgili sanırım :KK45: Yok canlarım..dilber benim yaşlarımda,evli,kesinlikle zeki değil ama çakal,bebeksi-çocuksu kadınlar olur ya o tarz (bildiğiniz bebek gibi konuşuyor bazen), böyle internetten mickey mouselu tweetyli filan yatak örtüsü siparişi veren,meraklı, genel kültürü zayıf, orta halli bir kızcağız.ilk tanıştığınızda hafif saf-salak zannedebilirsiniz bile,ama bazı konularda inanılmaz çakal.Böyle bir hatun bu..
Fuatın gelmesi iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum...Ama ona bu derece sert olmasaydım keşke.Daha normal karşılasaydım.Bu olaylarla ilgisi yok,insan olarak.sonuçta 4 yıllık bir paylaşımımız var..
Kızlar, yaptıgınız kritikler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Tek tek cevap vermek yerine bu kritiklere topluca yanıt vermeyi seçtim.
Bugün az da olsa gelişmeler var..
Bu Fuat'ın gelişinin Emre'nin üzerinde iyi ya da kötü çeşitli etkiler oluşturdugunu düşünüyorum.Ölmek üzere olan herneyse bişeyler yeniden canlanıyor gibi..Neden diyecek olursanız,haftalardır kayıtsız ve ilgisiz davranan Emre bey'de çok hafifte olsa yeniden yeniden bir takım ilgiler uyanmaya başladığını farkediyorum.O enerjiyi hissediyorum..Beyimizin bakışları eskisi kadar önüne eğik değil hepsinden önce.
Neyse yoğun bir şekilde çalışıyoruz.Normalde ortak işlerimizi mail üzerinden hallederiz.Ben ne zaman mail atarsam o bir işi o zaman tamamlar.Kesinlikle konuşup bişey demezdi extradan.
Ama bugün...
Bir konu ile ilgili sürekli gereksiz yere bana sesleniyor, ya da telefon açıp söylüyor.."jasse bunu göndermeyi unutma", "jasse bunun onayını aldın mı, jasse bak bu da var". Yani benim zaten yapacagım ya da bildiğim işler üzerinden gereksiz yere benimle iletişime geçti sürekli.İşle ilgili bişeyler soruyor sık sık.
Kankası beyzadan bahsetmiştim. Beyza ile muhabbet kurmaya başladım ben de kızlar.Kafa kız..Neyse cumadan beri bir ara kahve içelim diye muhabbetimiz olmuştu.Beyza gecen hafta " bak ben cok güzel fal bakarım,jasse içimden geldi sana fal bakayım" demişti..Ben de bu akşama bir kahve organizayonu ayarladım ben,beyza ve bir arkadaş daha gidecektik.Bu şekilde konuştuk.
Öğleden sonra telefon çaldı,telefonda önemli bir müşteri var.Konuştum baktım Emreyi ilgilendiren teknik bir konuyla ilgili soru soruyor.Açtım emreye telefon danıştım.Emre "bana aktar,sen de yanıma gel" dedi.güya böyle durumlar için ne yapılması gerektiğini öğreneyim diye çağırıyor.Bendeniz telefonu aktardım ciddi bir şekilde ve aldım kağıt kalem yanına gittim.Yanında bir tabure vardı,oturdum. Başladım bunun müşteriye dediklerini birebir yazmaya..
Telefonla konuşuyor,bir yandan bana bakıp gülümsüyor.En son telefonu kapattı ve bana döndü.buyrun muhabbete;

emre:-jasse, beyzalarla kahve içmeye gidiyormuşsunuz bugün.Plan yapmışsınız.
jasse:-evet.
emre:-beni hiç çağırmıyosun..

Ben bir afalladım.Hayır yani seni niye çağırayım ki?:KK67:
jasse:-hmm..ne bileyim.beyza kankan sana demiştir diye düşündüm.
emre:yok bana kimse söylemiyor.. en son benim haberim oluyor.
jasse:bu kadar heves ettiysen sen de gel canım ne olacak.

Bunu o kadar umursamaz bir tavırda söyledim ki..hafif bozuldu böyle :cool:enerjisindeki düşmeyi hemen anladım çünkü.
emre: hmm gelirim belki,bir bakayım.
jasse: neyse emre, verdiğin bilgiler için teşekkürler.

Kalktım yanından.Emre bu muhabbetten sonra rahatladı iyiden iyiye.Farkettim onu da.Çünkü bir bahaneyle yanıma gelip bişeyler soruyor vs..
Ama kızlar, bu kardeşiniz ne yapar?..
Ne yapar biliyor musunuz.. En güzel cicilerini giyer, en hülyalı buğulu bakışlarını takınır, bakar.(bu bakış erkeklerin zayıf noktası,erkekler bayılıyor böyle bakışlara hahahha..buna çok aşık falan sanıp kendilerini salıyorlar:KK62::KK70:) Ama, ama işte aradaki mesafeyi hep korur.Bu kardeşiniz hülyalı bakışını atar,karşıdaki asalak da oo iyiymiş diye adım atarken görünmez saydam bir duvara toslar aynı zamanda..o mesafe hep korunur,korunur.. Ta ki karşıdaki "yeter artık kızım ben hoşlanıyorum senden" diye patlayana kadar.patlamazsa da canı saolsun,benim kaybedeceğim birşey yok.Çünkü artık gururum daha bir devrede..
Velhasılıkelam, çıkışta 4 kişi hep beraber kahve içmeye gittik.. Ben ve Emre dahil grupça kahve içtik kızlar,evet.
He birşey oldu mu ?Hayır.çünkü emreyle yanyana oturmamıza rağmen pek kendisinin suratına bakmadıgım,ya da baktıgını farkettiğim anda dönmediğim için kısacası cool takıldıgım için beyefendi yine benimle birebir konuşmadı.Arada laf atsa da tek cümlelik cevaplar verdim.:cool: sonra da evlerimize dağıldık.

Selam Jasse, benzetmemi yapayım kendimce, seninki kartlarını açık oynamak değil be dostum :) Güzel güzel kart oynayacakken gidip elindeki kağıtlara vurup bir de üstüne masayı devirmek :)) Fuat'ın gelmesi çok güzel bir gelişmeymiş ama yine bir taktik hatası, len o çakala neden soru soruyorsun? bırak merak etsin sorsun sorularını sana, sen de aptal ayağına yat, yaaae bilmiyorum ki neden geldi? de, o gittikten sonra ellerini ovuştur yani, biraz daha poker face ol ya!!! Çakalı sıkıştırmasaydın genel anlamda krizi fırsata çevirmiş olacaktın (çiğdem'e ben de üzüldüm bu arada) Dilberle konuşmamak mesafeyi koyup suratına bakmamak değil, ince eleyip sık doku sadece, bütün gün kafa kafaya verip çalıştığın insanla tabi ki muhabbetini et ama Emre'ye dair merak ettiklerinin cevabı onda değil Emrede yahu. Kadın ne bilebilir de sana ne anlatacak? iki dakkalık heves için bozma şu çıkmış fırsatları bir daha.

O instagram için dönen çarkını ayrıca takdir ettim :D

Ya..çok güldüm bu yoruma.
masayı devirmek falan demişsin ya, pire için yorgan yakan kadir inanır gibi hissettim kendimi :KK70:
Poker Face ! işte olmak istediğim şey ama nasıl.. :mad:
İnstagram taktiği iyiymiş di mi :KK8:

Böyle bir cevap şahane olurdu ve fakat o anda ve o ruh haliyle böyle bir cevabın çıkması da oldukça zor. Diyelim ki çıktı, bu kez Dilber o "neyse"yi orda bırakmaz didiklerdi gibime geliyor :KK64:

Planlı haraket etmek yorar sanki ama cevaplarında politik olmasi gerekir bence de..

Janecim o şutu çekip gol atacağım :KK25:
Ama no more Dilber :KK67:

Pek iyi değil jasse hatta bayağı kötü diyebilirim . zaten dr ağrısı çoğalırsa hemen acile gidin dedi .cuma rontgen çekildi kırık kaynamamış .omuz olduğu için alçıya da alamıyorlar bir şey taktılar eli içinde kalacak şekilde ismini yazamadım belki reklam olur diye o_O iki hafta sonra yine rontgen çekilecek .zor yani bir elini kullanabiliyor onu da kullanınca diğeri ağrıyor . yine de buna da şükrediyoruz daha kötüsü de olabilirdi .birkaç ayı alabilirmiş kaynaması inşallah ameliyata gerek kalmadan kaynar kırığı

:KK43: canım çok çok geçmiş olsun.
Sakın umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim daha beterlernden sakınsın.
İnşallah ameliyatsız fazla çektirmeden iyileşir anneciğin.
Dualarım seninle..

Jassecim gelismelere sevindim. Beyzaya da fazla güvenme desem çok mu paranoyakca olur :cool: Dilberle ilgili kafamda yaşla ilgili bi şablon hiç oturmadı zira zilliligin yaşı yoktur :p

Pokerface olmak konusunda yardimci olabilirim belki. Beden dili ile ilgili kitapları okuyarak başla bence :KK66:

:KK43: canım çok çok geçmiş olsun.
Sakın umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim daha beterlernden sakınsın.
İnşallah ameliyatsız fazla çektirmeden iyileşir anneciğin.
Dualarım seninle..

Sağol jasse iyi dileklerin ve duaların için ... inşallah geçecek bu zor günlerde fırsat bulupta siteye gelebildiğimde okuduğum bir kaç konudan biri senin ki ve inşallah sonu güzel bitecek :KK39:

Jassecim gelismelere sevindim. Beyzaya da fazla güvenme desem çok mu paranoyakca olur :cool: Dilberle ilgili kafamda yaşla ilgili bi şablon hiç oturmadı zira zilliligin yaşı yoktur :p

Pokerface olmak konusunda yardimci olabilirim belki. Beden dili ile ilgili kitapları okuyarak başla bence :KK66:

Yok kimseye güvenmiyorum,daha konuşmam.Artık bu konu ile ilgili tek konuşacagım kişi Emre olabilir...
Ne diyosun,sanki biraz kıymete mi bindim ya da 'farkedildim' mi ne?
Ama jasse yer mi? Yemez.. :cool:
Ya beden diliyle ilgileniyorum aslında,gerçekten çok önemli ..iş hayatında önemli özellikle.tavsiye edeceğin kitaplar varsa paylaşır mısın canım?

Bence yakin gelecekte jasse Emre'nin canina okuyacak :KK53:

Bugun gayet guzel olmus cok istiyorsan sen de gel diyip kayitsiz kalma:KK9: ve Dilber konusunda sözünü tut lütfen cakaldan ote o kadin bence. Hatta işlerin bu duruma gelmesinde bas sorumlu olarak onu görüyorum. :KK62:

Oyyy oyy oyy...
Allahım Allahım..Kritiklere koşş..:KK75::KK75: siyaset meydanı stayla..
Çılgınsınız meeaann..:cool:
Kızlar sizi işyerime götürmek istiyorum benle beraber :KK53: Benimle gelsenize..:KK8:
Hepsini okudum,hepsini sindirdim. Söz veriyorum, bir daha asla DİLBERLE EMRE HAKKINDA KONUŞMAYACAĞIM.İZCİ SÖZÜ :KK31::KK67:
Yalnız bazı arkadaşlarımın gözünde anlattıklarımın etkisiyle böyle orta yaşlı femme fatale bir görüntü oluşmuş dilberle ilgili sanırım :KK45: Yok canlarım..dilber benim yaşlarımda,evli,kesinlikle zeki değil ama çakal,bebeksi-çocuksu kadınlar olur ya o tarz (bildiğiniz bebek gibi konuşuyor bazen), böyle internetten mickey mouselu tweetyli filan yatak örtüsü siparişi veren,meraklı, genel kültürü zayıf, orta halli bir kızcağız.ilk tanıştığınızda hafif saf-salak zannedebilirsiniz bile,ama bazı konularda inanılmaz çakal.Böyle bir hatun bu..
Fuatın gelmesi iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum...Ama ona bu derece sert olmasaydım keşke.Daha normal karşılasaydım.Bu olaylarla ilgisi yok,insan olarak.sonuçta 4 yıllık bir paylaşımımız var..
Kızlar, yaptıgınız kritikler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Tek tek cevap vermek yerine bu kritiklere topluca yanıt vermeyi seçtim.
Bugün az da olsa gelişmeler var..
Bu Fuat'ın gelişinin Emre'nin üzerinde iyi ya da kötü çeşitli etkiler oluşturdugunu düşünüyorum.Ölmek üzere olan herneyse bişeyler yeniden canlanıyor gibi..Neden diyecek olursanız,haftalardır kayıtsız ve ilgisiz davranan Emre bey'de çok hafifte olsa yeniden yeniden bir takım ilgiler uyanmaya başladığını farkediyorum.O enerjiyi hissediyorum..Beyimizin bakışları eskisi kadar önüne eğik değil hepsinden önce.
Neyse yoğun bir şekilde çalışıyoruz.Normalde ortak işlerimizi mail üzerinden hallederiz.Ben ne zaman mail atarsam o bir işi o zaman tamamlar.Kesinlikle konuşup bişey demezdi extradan.
Ama bugün...
Bir konu ile ilgili sürekli gereksiz yere bana sesleniyor, ya da telefon açıp söylüyor.."jasse bunu göndermeyi unutma", "jasse bunun onayını aldın mı, jasse bak bu da var". Yani benim zaten yapacagım ya da bildiğim işler üzerinden gereksiz yere benimle iletişime geçti sürekli.İşle ilgili bişeyler soruyor sık sık.
Kankası beyzadan bahsetmiştim. Beyza ile muhabbet kurmaya başladım ben de kızlar.Kafa kız..Neyse cumadan beri bir ara kahve içelim diye muhabbetimiz olmuştu.Beyza gecen hafta " bak ben cok güzel fal bakarım,jasse içimden geldi sana fal bakayım" demişti..Ben de bu akşama bir kahve organizayonu ayarladım ben,beyza ve bir arkadaş daha gidecektik.Bu şekilde konuştuk.
Öğleden sonra telefon çaldı,telefonda önemli bir müşteri var.Konuştum baktım Emreyi ilgilendiren teknik bir konuyla ilgili soru soruyor.Açtım emreye telefon danıştım.Emre "bana aktar,sen de yanıma gel" dedi.güya böyle durumlar için ne yapılması gerektiğini öğreneyim diye çağırıyor.Bendeniz telefonu aktardım ciddi bir şekilde ve aldım kağıt kalem yanına gittim.Yanında bir tabure vardı,oturdum. Başladım bunun müşteriye dediklerini birebir yazmaya..
Telefonla konuşuyor,bir yandan bana bakıp gülümsüyor.En son telefonu kapattı ve bana döndü.buyrun muhabbete;

Ben bir afalladım.Hayır yani seni niye çağırayım ki?:KK67:

Bunu o kadar umursamaz bir tavırda söyledim ki..hafif bozuldu böyle :cool:enerjisindeki düşmeyi hemen anladım çünkü.
jasse: neyse emre, verdiğin bilgiler için teşekkürler.

Kalktım yanından.Emre bu muhabbetten sonra rahatladı iyiden iyiye.Farkettim onu da.Çünkü bir bahaneyle yanıma gelip bişeyler soruyor vs..
Ama kızlar, bu kardeşiniz ne yapar?..
Ne yapar biliyor musunuz.. En güzel cicilerini giyer, en hülyalı buğulu bakışlarını takınır, bakar.(bu bakış erkeklerin zayıf noktası,erkekler bayılıyor böyle bakışlara hahahha..buna çok aşık falan sanıp kendilerini salıyorlar:KK62::KK70:) Ama, ama işte aradaki mesafeyi hep korur.Bu kardeşiniz hülyalı bakışını atar,karşıdaki asalak da oo iyiymiş diye adım atarken görünmez saydam bir duvara toslar aynı zamanda..o mesafe hep korunur,korunur.. Ta ki karşıdaki "yeter artık kızım ben hoşlanıyorum senden" diye patlayana kadar.patlamazsa da canı saolsun,benim kaybedeceğim birşey yok.Çünkü artık gururum daha bir devrede..
Velhasılıkelam, çıkışta 4 kişi hep beraber kahve içmeye gittik.. Ben ve Emre dahil grupça kahve içtik kızlar,evet.
He birşey oldu mu ?Hayır.çünkü emreyle yanyana oturmamıza rağmen pek kendisinin suratına bakmadıgım,ya da baktıgını farkettiğim anda dönmediğim için kısacası cool takıldıgım için beyefendi yine benimle birebir konuşmadı.Arada laf atsa da tek cümlelik cevaplar verdim.:cool: sonra da evlerimize dağıldık.

Resmen içimin yağları eridi Süpersin :KK14:
dilara konusunda anlastigimiza sevindim Hoppa

Ya..çok güldüm bu yoruma.
masayı devirmek falan demişsin ya, pire için yorgan yakan kadir inanır gibi hissettim kendimi :KK70:
Poker Face ! işte olmak istediğim şey ama nasıl.. :mad:
İnstagram taktiği iyiymiş di mi :KK8:

Avatarının etkisiyle ben çok düz baktım olaya :KK70:
Aklına üzünçlü şeyler getir bebek :) Mahkeme duvarı da değil ama daha az içindekini belli eden bir yüz işte.
tQMRJoS.png

jasse: neyse emre, verdiğin bilgiler için teşekkürler

Bu diyalog iyiymiş :KK59:

(Mesajın ardını önünü silene kadar canım cikti:KK70:)
(Pc bozuldu tabletle yazmak cin işkencesi gibi :KK43:)

Var mı bi kitap tavsiyeniz ya da kitaplar diyim

Bence yakin gelecekte jasse Emre'nin canina okuyacak :KK53:

Bugun gayet guzel olmus cok istiyorsan sen de gel diyip kayitsiz kalma:KK9: ve Dilber konusunda sözünü tut lütfen cakaldan ote o kadin bence. Hatta işlerin bu duruma gelmesinde bas sorumlu olarak onu görüyorum. :KK62:

:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
Artık aramızda birşey olacaksa,bu emrenin çabası,ilgisi ve açıklığı ile olur..
Şimdi dostlar taktik görsün :KK53:
Şu gelişmeler oldu ya,daha da dilbere zırnık yok.. yağmurlu günde su yok ona :KK8:

Back