Seri fikri de iyiymiş..buradaki kızların kafası süper iyi yaa.Kızlar sizin hikayeniz yok mu? Sizleri de dinleyelim, seri yaparız belki
Benim de kafamda boyle bir goruntu var yabir de ben sana neler edicem bakisi atiyor olabilir :d
Benim boyle bir hikayem yok , unumuzu eledik elegi de astikhikayesi olan varsa dinlemeyi ben de cok isterim
Seri fikri de iyiymiş..buradaki kızların kafası süper iyi yaa.
.ama jane doe nun dediği gibi unumuzu eledik.
Buradaki muhabbet hem heyecanlı hem eğlenceli. Jass e destek olmak güzel. Ayrıca jass ile o işyerinde kikirdeye kikirdeye konuşmak isterdim. Bütün kızlar toplandık misali
Canikom sen kaç yaşındasın?MaşallahBen de unumu eleyemeden astım eleğimi Karşı cinsle iletişimim sadece arkadaşlık boyutunda artık. O yüzden böyle okumak hoşuma gidiyor, heyecanlı oluyor.
24 yaşındayımCanikom sen kaç yaşındasın?
Konuyu baltalamak istemem ama
MaşallahBen de unumu eleyemeden astım eleğimi Karşı cinsle iletişimim sadece arkadaşlık boyutunda artık. O yüzden böyle okumak hoşuma gidiyor, heyecanlı oluyor.
MaşallahBen de unumu eleyemeden astım eleğimi Karşı cinsle iletişimim sadece arkadaşlık boyutunda artık. O yüzden böyle okumak hoşuma gidiyor, heyecanlı oluyor.
Bir hikayem yok aslında, gönül işleri defterim yaklaşık 3 sene önce kapandıMersiUnu elemeden elek asma cok ilginc geldi hikayenizi dinleyelim mii lutfeen , arzu ederseniz tabi
Biri sebep olmadı ben kendim kapattım. Hani insanın hayatında bir şey hep ters gider hep olumsuz sonuçlanır da ondan sonra hep olumsuza şartlanır ya öyle bir şey sanırım. Ben de aşkı yaşamak sevmek sevilmek isterim tabi ama inancım yok.Kapanmasına biri sebep oldu? Ya sonra?
Selam kızlar valla ben jasseyle yatıp jasseyle kalkıyorum gün içinde napti ne oldu akşam ne yazacak heyecanla takip ediyorum
Konu aşk olunca acayip çeker beni
24 yaşındayım
Biri sebep olmadı ben kendim kapattım. Hani insanın hayatında bir şey hep ters gider hep olumsuz sonuçlanır da ondan sonra hep olumsuza şartlanır ya öyle bir şey sanırım. Ben de aşkı yaşamak sevmek sevilmek isterim tabi ama inancım yok.
Sardı dimi, aynen beni de bağladı bu sayfa. Jasse'nin anlatımı çok iyi, kitap yazmalı bu kız
Güzel günlerin yaşa değil şansa bağlı olduğunu düşünüyorum.Daha cok gencsiniz kimbilir ne güzel gunler var önünüzde. Olumsuz şartlanma deyince aklıma geldi, kuantum fiziğine inanır mısınız pozitif düşüncenin evrenden size iyilik olarak döneceğine?
Açılır açılır daha çok gençsin.Bir hikayem yok aslında, gönül işleri defterim yaklaşık 3 sene önce kapandı
Ben açmayı pek düşünmüyorum ama siz öyle diyorsanız...Açılır açılır daha çok gençsin.
Benim de genç iken ne hikayelerim oldu hey gidi heyyyy
Kızlar üzerine alınmak isteyen alınabilir cidden iyi niyetle bir ricam olacak. Burada birbirimizin yorumlarını eleştiriyoruz yeri gelince ama "hayır öyle değil, yok bebeğim böyle, canım saçmalıyorsun eheheh" modunda aba altından sopamızı göstermeyelim. Güzel ortam bozulmasın..
Hepimiz çok şekeriz bence :) Herkes kendi fikrini söylüyor zaten :)
Bu sayfaya - ki 90 sayfalık bir kitaba dönüştü artık- yeni katılan arkadaşların da bazı yorumları fena taktik içeriyor, buraya bir gelen gidemiyor vallahi :) Süper bir alan oldu burası Jasse sayesinde.
Taktik yapısında olan biriyim neredeyse, bence bunun kişinin yapısıyla da, burcuyla da, çevresi ve yaşadığı ilişkilerle de her şeyle ilgisi var. Jasse de iyi yolda, yeni gelişmeleri okuyunca çok sevindim süper olmuş :)
Artık bir yerden sonra kafası karışacak Emre'nin de. Ki zaten bozulmaya başlamış.
Yık geç adamı Jasse! diren Jasse!
Yarın tam gaz devam yeni gelişmeleri bekliyoruz merakla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?