• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Daha cok gencsiniz kimbilir ne güzel gunler var önünüzde. Olumsuz şartlanma deyince aklıma geldi, kuantum fiziğine inanır mısınız pozitif düşüncenin evrenden size iyilik olarak döneceğine?

Şu kuantum muhabbetini ben de duydum..
Ama nedir ne değildir hiç bilmem.. Ne ola ki?
Hı bak bir ara evrene emre bana aşık olacak diye mesaj gönderip durdum o sayılır mı? o_O:KK45:

Evet bende bayılıyorum inan
Yazsın vallahi alırım ben
Ben jassenin tam tersiyim
duygularımı çok yoğun yaşarım ama ifade etmekte zorlanirim bu da hiç hoşuma gitmiyor :110:

Şu hikaye mutlu ya da mutsuz sonla biterse onu da yaparım Allahın izniyle..
:cool:
Duygularını hak eden kişiler dışında ifade etmemek pek bir kayıp değil canım emin olabilirsin :cool:

Ela entrikanıın tillahı lazım gibi geliyor şu an.
Canım nerelerdesin bu arada.. :cool:
Slm jasse. Butun gelismeleri okudum. Cok yogundum sinavlatim stajim oglum temizligim hepsi sıkıstı. Cok bunaldim acikcasi. Canimda acayip sikkin neden bilmiyorum.
Yine dilberle konusmussun:KK43: sana şöyle bi sey anlatayim. Zamaninda bi cocuktan cok hoslaniyodum arkadas grubundan ama bunu en samimi oldugum arkadasima bile soylemedim. Cunku hoslandigimi bilirse farkli davranabilir ve cocukta hissedebilir diye dusundum yoksa arkadasimin gidip soylemicegini cok iyi biliyodum. E cocuk hissedersede havalara girecekti ve ben olacagi varsada baslamadan bitirmis olacaktim. Yani demem o ki ne dilbere ne de bi baskasina hic bi sey soyleme ve hatta hissettirme bile. Iyi yada kotu. Hoslaniyorum yada hoslanmiyotum. Hic ama hic bi sey. Elbette soracaklar gecistir bi sekilde..
Emre ilgi azalmasi şokuna girmis durumda. Cunku seninle ayni ortamda bulunmaya calisiyo. Eger sana karsi hic bi sey hissetmeseydi kara geceden sonra senin oldugun ortama kesinlikle gelmezdi. Emreyi bu ayara getirebilmen harika. Demekki dogru bi tavir sergiliyosun is yerinde. Tek yanlisin bence dilbere konusman..neyse zaten artik hic bi sey anlatmicagini soyledigine gore onu eliyorum.
Artik sira emrenin kafasini karistirma asamasinda. Ben cok taktiksel oldugumu soylemistim. Sebebi karakterim degil aslinda. Bilakis cok fazla acik yurekliydim eskiden ama yasadim ve gordumki o isler oyle yurumuyo. Erkekler ayartilmak istiyo.
Artik emreyi ayartma zamaniEn Büyük KK bakismalari arttirmalisin cilvenide. Ama an be an degismek sartiyla. Bi an askindan geberiyorum bakislari bi an sen kimsin be bakislari:KK45: bu bakislarin yapip fotograflayip buraya atmak isterdim ama silinmiyo sonra bomba olurum internet aleminde:KK53: asla duygusal olmak yok. Dedigin gibi ya cok aşık tavrında yada umursamaz tavrında olmalısın bi sure. Sonrasinda onun tavirlarina gore ekleme ve cikartmalar yapilabilir. Tabiki bunlar benim dusuncelerim canim benim karar ve hayat senin. Her sey gonlunce olsun.

Selams kızlar,
Maşallah herkes ununu elemiş ipe asmış filan :KK51::KK51: süpersiniz..
Yalnız kim ne derse desin Aşk güzel şey, her yaşta her ilişkide/ilişkimside..

Bugün pek bir gelişme yok kızlar..
Ama bilmiyorum benimle alakalı mı..
zira bugün pek bir enerjim düşüktü..İşle alakalı,sabah sabah operasyon müdüründen bir konuyla alakalı hiç alakam olmamasına,bilgim olmamasına rağmen durduk yere fırça yedim.
Benim de nasıl pis bir huyum var, bu suratım bir kere düştü mü, düşer..Bildiğin düşer.Heleki o enerjiyi yükseltecek kadar büyük birşeyler yoksa enerjim düşük seviyelerde devam eder.Üstüne direktörüm de tutturdu mu "jasse ne çabuk demoralize oluyorsun sen, işte ben de fi tarihinde genel müdürden şöyle azar yedim böyle fırça yedim bla bla bla..."
"Kızım benim derdim operasyon müdürü değil,fırçamı yer işime bakarım ah o sarı bana bir gülümsese içli içli"diyemedim tabi. Çoook profesyonel olduğum için :KK53: "Bahar hanım demoralize olduğumu düşünmenizin nedeni operasyon müdürümüzün direktifleri değil,işimle ilgili bazı konulara yeterince yoğunlaşacak doneleri yaratmakta durgunluk yaşamaktan kaynaklı........ hede hödö zırvaladım birşeyler..
Ama herkes enerjimin yüksek olmasına alışık mı ne o_O, her yanıma yanışan "canım bişey mi oldu ne bu ölü toprağı üstünde... ay ne bu boynu bükük tavırlar ,ne bu bugün babaannem gibisin nerde o cool hatun vs." diye sorup durdu.Ama daha evden çıkarken kendimi pek bir bakımsız ve kirli hissediyodum sabahtan daha depresyona mı girdim acaba canlar farkında olmadan? o_O
O yüzden açıkçası Emreye fazla bakmadım.
Ama bana öyle geliyor ki, eğer ona yine aşık aşık bakmaya başlarsam aynısını yapacak..Yine o ilgili çocuga dönüşecek,çapkın çapkın bakacak,üstüne daha da böbürlenecek bak bu safın aklı ben de hala diye havalanacak..
Sonrası yine malum.. berbat bir çember..
Belki de böyle düşündüğüm için enerjim kendi kendine düşmüştür..

Bugün bende de durumlar böyle. İçsel oluyor biraz da, moral bozulunca toparlayamayabiliyorsun, maşallah jasse ssenin yüzde ayna mübarek :)
Herkes de yeni haberler peşinde ortamda yalnız, oldu bir de vah vah diye ağıt yaksalarmış :KK12::110:
İş yeri ofis ortamı demiştin canım ondan böyle oluyor bence zaten. Herkes herkesin her şeyine dahil oluyor ister istemez.

Emre olayında akışına bırak ama ipleri onun eline bırakma derim. Bakma ona, iyice sağlamlaştır duruşunu, koz verme daha eline.
Depresif günler gelip geçiyor da senin bu hislerin ne olacak jasseciğim, işe kendini salıp gitmeler falan sakın yapma böyle şeyler. Toparlan canım ne var üzülecek. Gayet de son golü sen attın :KK50:

Kızım jass, ününe ün katıyorsun. Popülerliğin, takkipçilerin artıyor. Seni merakla takip edenler artıyor. Uleeeyn sanal alemde bu kadarını yaptıysan, gerçek hayatta, işinde düşünmeye çalıştım seni şu an da... bence seni kısakanıyorlar. Dikkat çekicisin ve çok fazla oluyorsun...bunlar bir araya gelinceeeee olaylar böyle oldu:KK45::KK45:

Bu haftaya nasıl başladın canımcım?

Elacım sen napıon?
Sagol canim. Bayagi yogun ve mutsuzum. Ama gecisi seyler. Allah baska dert vermesin. Sen nasilsin

Slm jasse. Butun gelismeleri okudum. Cok yogundum sinavlatim stajim oglum temizligim hepsi sıkıstı. Cok bunaldim acikcasi. Canimda acayip sikkin neden bilmiyorum.
Yine dilberle konusmussun:KK43: sana şöyle bi sey anlatayim. Zamaninda bi cocuktan cok hoslaniyodum arkadas grubundan ama bunu en samimi oldugum arkadasima bile soylemedim. Cunku hoslandigimi bilirse farkli davranabilir ve cocukta hissedebilir diye dusundum yoksa arkadasimin gidip soylemicegini cok iyi biliyodum. E cocuk hissedersede havalara girecekti ve ben olacagi varsada baslamadan bitirmis olacaktim. Yani demem o ki ne dilbere ne de bi baskasina hic bi sey soyleme ve hatta hissettirme bile. Iyi yada kotu. Hoslaniyorum yada hoslanmiyotum. Hic ama hic bi sey. Elbette soracaklar gecistir bi sekilde..
Emre ilgi azalmasi şokuna girmis durumda. Cunku seninle ayni ortamda bulunmaya calisiyo. Eger sana karsi hic bi sey hissetmeseydi kara geceden sonra senin oldugun ortama kesinlikle gelmezdi. Emreyi bu ayara getirebilmen harika. Demekki dogru bi tavir sergiliyosun is yerinde. Tek yanlisin bence dilbere konusman..neyse zaten artik hic bi sey anlatmicagini soyledigine gore onu eliyorum.
Artik sira emrenin kafasini karistirma asamasinda. Ben cok taktiksel oldugumu soylemistim. Sebebi karakterim degil aslinda. Bilakis cok fazla acik yurekliydim eskiden ama yasadim ve gordumki o isler oyle yurumuyo. Erkekler ayartilmak istiyo.
Artik emreyi ayartma zamaniEn Büyük KK bakismalari arttirmalisin cilvenide. Ama an be an degismek sartiyla. Bi an askindan geberiyorum bakislari bi an sen kimsin be bakislari:KK45: bu bakislarin yapip fotograflayip buraya atmak isterdim ama silinmiyo sonra bomba olurum internet aleminde:KK53: asla duygusal olmak yok. Dedigin gibi ya cok aşık tavrında yada umursamaz tavrında olmalısın bi sure. Sonrasinda onun tavirlarina gore ekleme ve cikartmalar yapilabilir. Tabiki bunlar benim dusuncelerim canim benim karar ve hayat senin. Her sey gonlunce olsun.

Bende böyle düşünüyordum, iki ileri bi geri taktiği gibi ama bu olayda çok kaygan zemin oluyor sanki bunu yapmak. Adam her an anlayabilir bu taktiği diye de düşünüyorum canım. Ben öyle bir elektrik aldım bu çocuktan, bu işleri biliyor sanki yani.
Bizim kıza tavsiye verirken de artık şaşırıyorum vallahi. Adamın çakal olduğunu düşündüğüm için tamamen iletişimi kes modunda konuşuyorum ama bu taktik de genelde işe yarar. Sence bunu yer mi yemez mi elacığım ? Tecrübeyle sabit mi diyorsun?

Bende böyle düşünüyordum, iki ileri bi geri taktiği gibi ama bu olayda çok kaygan zemin oluyor sanki bunu yapmak. Adam her an anlayabilir bu taktiği diye de düşünüyorum canım. Ben öyle bir elektrik aldım bu çocuktan, bu işleri biliyor sanki yani.
Bizim kıza tavsiye verirken de artık şaşırıyorum vallahi. Adamın çakal olduğunu düşündüğüm için tamamen iletişimi kes modunda konuşuyorum ama bu taktik de genelde işe yarar. Sence bunu yer mi yemez mi elacığım ? Tecrübeyle sabit mi diyorsun?
Cok geri cekilirse eger emre bey henuz deli gibi asık modunda olmadıgı icin sıkılıp uzaklasabilir diye dusunuyorum ben. Empati yaparak ve tecrubelerimle yaziyorum daha cok. Bence kesinlikle deli gibi asıgım baķıslarınida atmali ara sira. Jassenin dogum gunune ortalama 3 ay var. Sahsen ben ayarina getirirse eger emreyi o gun guzel bi seyler bekliyorum ondan.ama srnin yorumlarinida okuyorum ve cok mantikli buluyorum ortaya karisik yapsin artik jasse. Kizin iyice kafasi karisip hababam sinifinda mufettisin sordugu sorulara yanlis cevaplar veren ogrenciler gibi olmasinda:KK70:
Bide sunu yazayim jass hayatim karisik mesajinida bi sekilde ver emreye. Yani ne yapacagimi bilmiyorum havalari. Cok ise yaradi bende esimi ayartirken:KK53:

Cok geri cekilirse eger emre bey henuz deli gibi asık modunda olmadıgı icin sıkılıp uzaklasabilir diye dusunuyorum ben. Empati yaparak ve tecrubelerimle yaziyorum daha cok. Bence kesinlikle deli gibi asıgım baķıslarınida atmali ara sira. Jassenin dogum gunune ortalama 3 ay var. Sahsen ben ayarina getirirse eger emreyi o gun guzel bi seyler bekliyorum ondan.ama srnin yorumlarinida okuyorum ve cok mantikli buluyorum ortaya karisik yapsin artik jasse. Kizin iyice kafasi karisip hababam sinifinda mufettisin sordugu sorulara yanlis cevaplar veren ogrenciler gibi olmasinda:KK70:
Bide sunu yazayim jass hayatim karisik mesajinida bi sekilde ver emreye. Yani ne yapacagimi bilmiyorum havalari. Cok ise yaradi bende esimi ayartirken:KK53:
Aynı kafadayız :KK53:

Sagol canim. Bayagi yogun ve mutsuzum. Ama gecisi seyler. Allah baska dert vermesin. Sen nasilsin
Sağol sen de kuzu. Taktik kadınıyım dedin, kayboldun. Arayı açma. Çünkü söylediğin benim de aklıma yattı. Emreyi allak bullak edip soru işaretleriyle ortada bırakmak...ama dikkatli olmak lazım.

Herkes de yeni haberler peşinde ortamda yalnız, oldu bir de vah vah diye ağıt yaksalarmış :KK12::110:

Haber bekleyenlerden biri olarak bu msja cevap verme gereği duydum. Haber de beklerim ağıt da yakarım bu sizi niye bu kadar ilgilendiriyor.

Jasse bi ara yazarım sana. Görüşmek üzere. .

Şu hikaye mutlu ya da mutsuz sonla biterse onu da yaparım Allahın izniyle..
:cool:
Duygularını hak eden kişiler dışında ifade etmemek pek bir kayıp değil canım emin olabilirsin :cool:

Inşallah temennimiz o canım hadi al şu Emreyi anasindan babasından :KK55:

Bugün bende de durumlar böyle. İçsel oluyor biraz da, moral bozulunca toparlayamayabiliyorsun, maşallah jasse ssenin yüzde ayna mübarek :)
İş yeri ofis ortamı demiştin canım ondan böyle oluyor bence zaten. Herkes herkesin her şeyine dahil oluyor ister istemez.

Emre olayında akışına bırak ama ipleri onun eline bırakma derim. Bakma ona, iyice sağlamlaştır duruşunu, koz verme daha eline.
Depresif günler gelip geçiyor da senin bu hislerin ne olacak jasseciğim, işe kendini salıp gitmeler falan sakın yapma böyle şeyler. Toparlan canım ne var üzülecek. Gayet de son golü sen attın :KK50:

Elaa... yavriii.. nerelerdesin sen :KK3::KK3: Nasıl gidiyor bakalım sınavlar olsun, staj olsun? maşallah süper anne..Helal olsun hepsine bir arada nasıl yetişiyorsun süpersin:KK76::KK76:

Kızlr yorumlarınızı sırıta sırıta okuyorum, içim heyecan doluyor.. :oops::oops: ama sonra da şöyle oluyorum :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Emrenin taktik insanı oldugunu ben de düşünüyorum.Yanılıyor da olabilirim ama kesinlikle emin oldugum bir şey Emre duygularını gizlemede,profesyonel davranmakta çok profesyonel nomıssızz :KK67::KK67:

Haber bekleyenlerden biri olarak bu msja cevap verme gereği duydum. Haber de beklerim ağıt da yakarım bu sizi niye bu kadar ilgilendiriyor.

Jasse bi ara yazarım sana. Görüşmek üzere. .

Canım benim sakin ol sen yanlış anladın :KK43::KK43:
Viviane ortam derken bizim ofisi kastediyor,benim çalıştığım ofis ortamını kastediyor.
Hani yazdım ya ben,ofistekiler hemen modumu farkettiler yanıma gelip bişeyler yazanlar oldu diye, viviane onu kastediyor canım.ofisimdeki akbabaları kastediyor.
Yanlış anladın sen :KK43:

İstersen ve agir olursan olur. O da seninle ilgileniyor. Ama senin bOyutunda değil.sen ilgilen ama hemen geri cekil. Ne yapmak istediğini anlamasın. Merak etsin. Merak ilgiyi tetikler. İlgi sevgiyi getirir. Merak ettir. Sen Hanim hanimcik ve agir ol.

Ben bir şey sorucam ? Hoslandığım cocukta benle ilgileniyodu sonra birden geri çekti kendini bahanelerle buda bende merak uyandırdı daha bi hırs yaptım kesin yarıyo bu ilgilenip geri cekme olayı yani :)) sorucagım sey ise burdan ben kendime olumlu sonuc cıkarabilirmiyim yani cocukta bi taktik yapmış olabilir mi bana karşı ?

İstersen ve agir olursan olur. O da seninle ilgileniyor. Ama senin bOyutunda değil.sen ilgilen ama hemen geri cekil. Ne yapmak istediğini anlamasın. Merak etsin. Merak ilgiyi tetikler. İlgi sevgiyi getirir. Merak ettir. Sen Hanim hanimcik ve agir ol.

Ben bir şey sorucam ? Hoslandığım cocukta benle ilgileniyodu sonra birden geri çekti kendini bahanelerle buda bende merak uyandırdı daha bi hırs yaptım kesin yarıyo bu ilgilenip geri cekme olayı yani :)) sorucagım sey ise burdan ben kendime olumlu sonuc cıkarabilirmiyim yani cocukta bi taktik yapmış olabilir mi bana karşı ?

Kendine bir konu açsaydın iyiydi...

Hayır taktik yapmış olamaz. Erkekler taktik falan yapmaz. Araya baskA meşgale girmiştir. Bu bı kız da olabilir. Sakın hırs yapma. Sen hırs sevgi sanmaya baslarsin

Back