Selams kızlar,
Maşallah herkes ununu elemiş ipe asmış filan
süpersiniz..
Yalnız kim ne derse desin Aşk güzel şey, her yaşta her ilişkide/ilişkimside..
Bugün pek bir gelişme yok kızlar..
Ama bilmiyorum benimle alakalı mı..
zira bugün pek bir enerjim düşüktü..İşle alakalı,sabah sabah operasyon müdüründen bir konuyla alakalı hiç alakam olmamasına,bilgim olmamasına rağmen durduk yere fırça yedim.
Benim de nasıl pis bir huyum var, bu suratım bir kere düştü mü, düşer..Bildiğin düşer.Heleki o enerjiyi yükseltecek kadar büyük birşeyler yoksa enerjim düşük seviyelerde devam eder.Üstüne direktörüm de tutturdu mu "jasse ne çabuk demoralize oluyorsun sen, işte ben de fi tarihinde genel müdürden şöyle azar yedim böyle fırça yedim bla bla bla..."
"Kızım benim derdim operasyon müdürü değil,fırçamı yer işime bakarım ah o sarı bana bir gülümsese içli içli"diyemedim tabi. Çoook profesyonel olduğum için
"Bahar hanım demoralize olduğumu düşünmenizin nedeni operasyon müdürümüzün direktifleri değil,işimle ilgili bazı konulara yeterince yoğunlaşacak doneleri yaratmakta durgunluk yaşamaktan kaynaklı........ hede hödö zırvaladım birşeyler..
Ama herkes enerjimin yüksek olmasına alışık mı ne
, her yanıma yanışan "canım bişey mi oldu ne bu ölü toprağı üstünde... ay ne bu boynu bükük tavırlar ,ne bu bugün babaannem gibisin nerde o cool hatun vs." diye sorup durdu.Ama daha evden çıkarken kendimi pek bir bakımsız ve kirli hissediyodum sabahtan daha depresyona mı girdim acaba canlar farkında olmadan?
O yüzden açıkçası Emreye fazla bakmadım.
Ama bana öyle geliyor ki, eğer ona yine aşık aşık bakmaya başlarsam aynısını yapacak..Yine o ilgili çocuga dönüşecek,çapkın çapkın bakacak,üstüne daha da böbürlenecek bak bu safın aklı ben de hala diye havalanacak..
Sonrası yine malum.. berbat bir çember..
Belki de böyle düşündüğüm için enerjim kendi kendine düşmüştür..