Avatarının etkisiyle ben çok düz baktım olaya
Aklına üzünçlü şeyler getir bebek :) Mahkeme duvarı da değil ama daha az içindekini belli eden bir yüz işte.
Sağol jasse iyi dileklerin ve duaların için ... inşallah geçecek bu zor günlerde fırsat bulupta siteye gelebildiğimde okuduğum bir kaç konudan biri senin ki ve inşallah sonu güzel bitecek
Bu diyalog iyiymiş
(Mesajın ardını önünü silene kadar canım cikti)
(Pc bozuldu tabletle yazmak cin işkencesi gibi)
Artık aramızda birşey olacaksa,bu emrenin çabası,ilgisi ve açıklığı ile olur..
Şimdi dostlar taktik görsün
Şu gelişmeler oldu ya,daha da dilbere zırnık yok.. yağmurlu günde su yok ona
Vay vayy, biz kendi çapımızda kıskandırma planları yapmaya çalışırken eski sevgilin olaya el koymuş JasseBilmeden bir işe yaramış Dilberle konuşurken öyle yokuş aşağı gitmeseydin keşke ama neyse olmuş artık.
Yok kimseye güvenmiyorum,daha konuşmam.Artık bu konu ile ilgili tek konuşacagım kişi Emre olabilir...
Ne diyosun,sanki biraz kıymete mi bindim ya da 'farkedildim' mi ne?
Ama jasse yer mi? Yemez..
Ya beden diliyle ilgileniyorum aslında,gerçekten çok önemli ..iş hayatında önemli özellikle.tavsiye edeceğin kitaplar varsa paylaşır mısın canım?
Dilbere ben de uyuz oluyorum bebek gibi kadın ya
Geçmiş olsun canım Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşaAllah
Yaaa siz gece gece neler neler döndürmüşsünüz. Jass sen neler yapmışsın? Harikasın. Adam şap diye oturakalmış. Oturmak da yetmemiş kendini sana zorla davet ettirmiş. Sen buradaki kızların kıymetini bil jass.ndoğru yoldan sapmazsın daha
Daha çok durum değerlendirmesi yapmak isterim ama telefondan zor be annem. Okuyorum. Takipteyim. Pc bulunca yorumlarımla döneceğim.
Ulan hala pis pis gülüyorum sarı emreye..
- jass, bana haber vermemişsiniz...
Görmemiştim şimdi okudum. Bu konuya yazdığım ilk mesajımda da aynı şeyi söylemiştim bu adam benim eskinin aynısı. Onunla böyle alttan alttan flört edeceksin ama laf oraya gelince salağa yatacaksın mal olacakYa sorma canım..Hıyar herif kırk yılda bir işe yaradı
Son gelişmelere sen ne diyorsun peki,bugün olanlara
Sen zaten kıymetlisin kuzumKendini kaptırmadan soğukkanlıgını koru bence. Bu mesafe tam ayarinda olmuş. Flört eder gibi değil, küs gibi de değil.
Beden dili ile ilgili eğitime gitmiştim imkanın varsa eğitimini almani da öneririm. A. Şerif İzgören "Dikkat vücudunuz konusuyor" kesinlikle okumalısın. Onun semineri de var, sanirim video olarak bulabilirsin. Zuhal-Acar Baltaş "bedenin dili" iyi bir kitap. Türk yazarları tercih etmeni öneririm. Yabancı dizi seviyorsan "lie to me" bu konuda en iyisidir. Daha cok mimikler uzerine calisiyor. Sen başla gerisi gelir
Bebek gibi konusuyor deme düşüp bayilmayim şimdi burda
Canım sıkı takipteyim. Dediğin gibi eğlence esas şimdi başlıyorÇatlax neleredesin kuzum sen?Herşey çok hızlı gelişiyor, yakalaman lazım
Bilmiyorum valla,bindik bir alamete ama bakalım..
Evet ya şaşırdım,Emrenin tavırlarına bakınca böyle kendini zorla davet ettireceğini falan kesinlikle beklemezsin.
Kafamı karıştırıyor paso..
Ama bundan sonra hep beraber eğleneceğiz gibi inşallah
Görmemiştim şimdi okudum. Bu konuya yazdığım ilk mesajımda da aynı şeyi söylemiştim bu adam benim eskinin aynısı. Onunla böyle alttan alttan flört edeceksin ama laf oraya gelince salağa yatacaksın mal olacakBunun dili bu maalesef. Sen aynen böyle devam et ama böyle hiç beklemediği anda gülümse mesela ya da ufacık bir şey yap. O zaman bıkmadan devam eder yaklaşmaya.
Teşekkür ederim canım, duygularımı bir kere bağlayıp kenara koydugum zaman çok güzel yerinde davranabiliyorum ama , ama işte onları baglamak çook zor
Dediğin kitaplara mutlaka bakacagım..
Yabancı dizilere de bayılırım, lie to me..yazdım bir kenara.3 sezonmuş zaten bitiriveririm ..
bu beden dili belki bana duygularımı kontrol etmeyi de öğretir
Taktik de değil aslında bu, karşındakinin anladığı dilden konuşmak. Bundan hoşlanıyor onlar da. Benim de tarzım bu zaten özellikle yapmıyorum, o yüzden iyi anlaşmıştık onunla. Ha ayrıldık sonra ama başka sebeplerden. Kaç sene oldu hala arar, artık nasıl yer ettiysem.Valla 90 sayfa sonunda galiba ancak anladım canım haklı olabileceğini..
Başka taktiklerin de olursa yine dinlemek isterim.
Gelsin gelsin, hiç acımıycak söz..
Karsidakini anlasan o bile yetecek aslında. Sonrasında duyguları kontrol etmeyi değilse de göstermemeyi öğrenirsin. Ne yaptığında ne anlama geliyor biliyor olacağın için.
Bugün pcyi tamir götürdüm, adam sorun ne dedi anlattım böyle böyle diye. Bi yandan da kurcaliyor. Dudagi çok hafif aşağı büktü. Eyvah çok kötü şeyler olmuş dedim. Adam selektor yemiş tavşanadöndü haha. O mimikleri falan daha kolay yakalarsin. İlgilenince ister istemez dikkat ediyorsun zaten. Algida seçicilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?