Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Jasse Emre kıskançlığın dibine vurmuş sanırım kolay kolay kimse cidden bu denli kıskanmadan herkesin ortasında bu kadar kendine sağlam bir mesafe kuran bir insana gönderme yapmaz diye düşünüyorum . Ayrıca dilberinde peşinden gelme sebebinin emrenin merak etmesinden kaynaklandığını düşünüyorum . ama yine de bekleme de kal bence .Dilbere anlatmak konusunda hata yaptığını düşünüyorum sadece emreden hoşlandığını söylediğin kısmında geri kalanı olduğu gibi anlatman bence iyi olmuş . zaten bir rakibi olması fikri yeterli bile olabilir

Kızlar mesela Dilber sorduğunda Jasse deseydi ki "bu aralar kafam karışık, geçmişe dönmek de istemiyorum aslında, aman neyse" tarzında kıvırmalı üstü kapalı bir cevap verseydi, öyle ortada bir cevap olurdu ki Emre'nin merakı artardı. Bu cevabı Dilber istese de çarpıtamazdı. Çünkü bir gün sizin aranızda bir şey olsa buna kendi yorumunu kattığı her söz yalan olmuş olurdu.
Ama şu an gidip "hala kız sana aşık Emre, fena yakmış abayı" dese yalan olmaz. Jassenin söylediğini abartmak olur ancak. İleride de sen demedin mi hala hoşlanıyorum diye, bende onu demek istedim abartmış olabilirim der geçer.
Ortada cevaplara ihtiyacı var Jassenin. Stratejiyi geçtim en azından tüm çıplaklığıyla hislerini anlatmasa yeterli.
Bu konuda üzülüyorum açıkçası. Adam cin gibi bir tip, Jasse tam zıttı, bu sinyalleri aldıkça da oynayacak Jasseyle. Hani kötü şeyler yapacak demiyorum ama arada bakacak, kıskanıyor gibi görünecek, başkalarıyla çıkacak, jasse iş yerindeki eğlencesi olacak.
Bu olayın üzerine gitmemek gerekiyor artık. Olacağı varsa da adam peşinde koşacağı birini arıyorken ona aşık birini gördükçe olmayacak. Jasse canım lütfen biraz sakin ve planlı hareket et.. En azından şimdiden sonrası için..

Böyle bir cevap şahane olurdu ve fakat o anda ve o ruh haliyle böyle bir cevabın çıkması da oldukça zor. Diyelim ki çıktı, bu kez Dilber o "neyse"yi orda bırakmaz didiklerdi gibime geliyor

Planlı haraket etmek yorar sanki ama cevaplarında politik olmasi gerekir bence de..

Jasse bence Fuat'in gelmesi kotu bir durum degil. Sanmiyorum Emre nin hala sevgili oldugunuzu dusunecegini. Ama o Dilber var ya o Dilber ondan uzak dur lutfen hicbir sey anlatma artik ona.

Oyyy oyy oyy...
Allahım Allahım..Kritiklere koşş.. siyaset meydanı stayla..
Çılgınsınız meeaann..
Kızlar sizi işyerime götürmek istiyorum benle beraber Benimle gelsenize..
Hepsini okudum,hepsini sindirdim. Söz veriyorum, bir daha asla DİLBERLE EMRE HAKKINDA KONUŞMAYACAĞIM.İZCİ SÖZÜ
Yalnız bazı arkadaşlarımın gözünde anlattıklarımın etkisiyle böyle orta yaşlı femme fatale bir görüntü oluşmuş dilberle ilgili sanırım Yok canlarım..dilber benim yaşlarımda,evli,kesinlikle zeki değil ama çakal,bebeksi-çocuksu kadınlar olur ya o tarz (bildiğiniz bebek gibi konuşuyor bazen), böyle internetten mickey mouselu tweetyli filan yatak örtüsü siparişi veren,meraklı, genel kültürü zayıf, orta halli bir kızcağız.ilk tanıştığınızda hafif saf-salak zannedebilirsiniz bile,ama bazı konularda inanılmaz çakal.Böyle bir hatun bu..
Fuatın gelmesi iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum...Ama ona bu derece sert olmasaydım keşke.Daha normal karşılasaydım.Bu olaylarla ilgisi yok,insan olarak.sonuçta 4 yıllık bir paylaşımımız var..
Kızlar, yaptıgınız kritikler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Tek tek cevap vermek yerine bu kritiklere topluca yanıt vermeyi seçtim.
Bugün az da olsa gelişmeler var..
Bu Fuat'ın gelişinin Emre'nin üzerinde iyi ya da kötü çeşitli etkiler oluşturdugunu düşünüyorum.Ölmek üzere olan herneyse bişeyler yeniden canlanıyor gibi..Neden diyecek olursanız,haftalardır kayıtsız ve ilgisiz davranan Emre bey'de çok hafifte olsa yeniden yeniden bir takım ilgiler uyanmaya başladığını farkediyorum.O enerjiyi hissediyorum..Beyimizin bakışları eskisi kadar önüne eğik değil hepsinden önce.
Neyse yoğun bir şekilde çalışıyoruz.Normalde ortak işlerimizi mail üzerinden hallederiz.Ben ne zaman mail atarsam o bir işi o zaman tamamlar.Kesinlikle konuşup bişey demezdi extradan.
Ama bugün...
Bir konu ile ilgili sürekli gereksiz yere bana sesleniyor, ya da telefon açıp söylüyor.."jasse bunu göndermeyi unutma", "jasse bunun onayını aldın mı, jasse bak bu da var". Yani benim zaten yapacagım ya da bildiğim işler üzerinden gereksiz yere benimle iletişime geçti sürekli.İşle ilgili bişeyler soruyor sık sık.
Kankası beyzadan bahsetmiştim. Beyza ile muhabbet kurmaya başladım ben de kızlar.Kafa kız..Neyse cumadan beri bir ara kahve içelim diye muhabbetimiz olmuştu.Beyza gecen hafta " bak ben cok güzel fal bakarım,jasse içimden geldi sana fal bakayım" demişti..Ben de bu akşama bir kahve organizayonu ayarladım ben,beyza ve bir arkadaş daha gidecektik.Bu şekilde konuştuk.
Öğleden sonra telefon çaldı,telefonda önemli bir müşteri var.Konuştum baktım Emreyi ilgilendiren teknik bir konuyla ilgili soru soruyor.Açtım emreye telefon danıştım.Emre "bana aktar,sen de yanıma gel" dedi.güya böyle durumlar için ne yapılması gerektiğini öğreneyim diye çağırıyor.Bendeniz telefonu aktardım ciddi bir şekilde ve aldım kağıt kalem yanına gittim.Yanında bir tabure vardı,oturdum. Başladım bunun müşteriye dediklerini birebir yazmaya..
Telefonla konuşuyor,bir yandan bana bakıp gülümsüyor.En son telefonu kapattı ve bana döndü.buyrun muhabbete;

emre:-jasse, beyzalarla kahve içmeye gidiyormuşsunuz bugün.Plan yapmışsınız.
jasse:-evet.
emre:-beni hiç çağırmıyosun..

Ben bir afalladım.Hayır yani seni niye çağırayım ki?
jasse:-hmm..ne bileyim.beyza kankan sana demiştir diye düşündüm.
emre:yok bana kimse söylemiyor.. en son benim haberim oluyor.
jasse:bu kadar heves ettiysen sen de gel canım ne olacak.

Bunu o kadar umursamaz bir tavırda söyledim ki..hafif bozuldu böyle enerjisindeki düşmeyi hemen anladım çünkü.
emre: hmm gelirim belki,bir bakayım.
jasse: neyse emre, verdiğin bilgiler için teşekkürler.

Kalktım yanından.Emre bu muhabbetten sonra rahatladı iyiden iyiye.Farkettim onu da.Çünkü bir bahaneyle yanıma gelip bişeyler soruyor vs..
Ama kızlar, bu kardeşiniz ne yapar?..
Ne yapar biliyor musunuz.. En güzel cicilerini giyer, en hülyalı buğulu bakışlarını takınır, bakar.(bu bakış erkeklerin zayıf noktası,erkekler bayılıyor böyle bakışlara hahahha..buna çok aşık falan sanıp kendilerini salıyorlar) Ama, ama işte aradaki mesafeyi hep korur.Bu kardeşiniz hülyalı bakışını atar,karşıdaki asalak da oo iyiymiş diye adım atarken görünmez saydam bir duvara toslar aynı zamanda..o mesafe hep korunur,korunur.. Ta ki karşıdaki "yeter artık kızım ben hoşlanıyorum senden" diye patlayana kadar.patlamazsa da canı saolsun,benim kaybedeceğim birşey yok.Çünkü artık gururum daha bir devrede..
Velhasılıkelam, çıkışta 4 kişi hep beraber kahve içmeye gittik.. Ben ve Emre dahil grupça kahve içtik kızlar,evet.
He birşey oldu mu ?Hayır.çünkü emreyle yanyana oturmamıza rağmen pek kendisinin suratına bakmadıgım,ya da baktıgını farkettiğim anda dönmediğim için kısacası cool takıldıgım için beyefendi yine benimle birebir konuşmadı.Arada laf atsa da tek cümlelik cevaplar verdim. sonra da evlerimize dağıldık.

Ya..çok güldüm bu yoruma.
masayı devirmek falan demişsin ya, pire için yorgan yakan kadir inanır gibi hissettim kendimi
Poker Face ! işte olmak istediğim şey ama nasıl..
İnstagram taktiği iyiymiş di mi

Janecim o şutu çekip gol atacağım
Ama no more Dilber

canım çok çok geçmiş olsun.
Sakın umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim daha beterlernden sakınsın.
İnşallah ameliyatsız fazla çektirmeden iyileşir anneciğin.
Dualarım seninle..

Jassecim gelismelere sevindim. Beyzaya da fazla güvenme desem çok mu paranoyakca olur Dilberle ilgili kafamda yaşla ilgili bi şablon hiç oturmadı zira zilliligin yaşı yoktur

Pokerface olmak konusunda yardimci olabilirim belki. Beden dili ile ilgili kitapları okuyarak başla bence

canım çok çok geçmiş olsun.
Sakın umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim daha beterlernden sakınsın.
İnşallah ameliyatsız fazla çektirmeden iyileşir anneciğin.
Dualarım seninle..

Sağol jasse iyi dileklerin ve duaların için ... inşallah geçecek bu zor günlerde fırsat bulupta siteye gelebildiğimde okuduğum bir kaç konudan biri senin ki ve inşallah sonu güzel bitecek

Yok kimseye güvenmiyorum,daha konuşmam.Artık bu konu ile ilgili tek konuşacagım kişi Emre olabilir...
Ne diyosun,sanki biraz kıymete mi bindim ya da 'farkedildim' mi ne?
Ama jasse yer mi? Yemez..
Ya beden diliyle ilgileniyorum aslında,gerçekten çok önemli ..iş hayatında önemli özellikle.tavsiye edeceğin kitaplar varsa paylaşır mısın canım?

Bence yakin gelecekte jasse Emre'nin canina okuyacak

Bugun gayet guzel olmus cok istiyorsan sen de gel diyip kayitsiz kalma ve Dilber konusunda sözünü tut lütfen cakaldan ote o kadin bence. Hatta işlerin bu duruma gelmesinde bas sorumlu olarak onu görüyorum.

Resmen içimin yağları eridi Süpersin
dilara konusunda anlastigimiza sevindim

Ya..çok güldüm bu yoruma.
masayı devirmek falan demişsin ya, pire için yorgan yakan kadir inanır gibi hissettim kendimi
Poker Face ! işte olmak istediğim şey ama nasıl..
İnstagram taktiği iyiymiş di mi

Avatarının etkisiyle ben çok düz baktım olaya
Aklına üzünçlü şeyler getir bebek :) Mahkeme duvarı da değil ama daha az içindekini belli eden bir yüz işte.

Bu diyalog iyiymiş

(Mesajın ardını önünü silene kadar canım cikti)
(Pc bozuldu tabletle yazmak cin işkencesi gibi )

Var mı bi kitap tavsiyeniz ya da kitaplar diyim

Artık aramızda birşey olacaksa,bu emrenin çabası,ilgisi ve açıklığı ile olur..
Şimdi dostlar taktik görsün
Şu gelişmeler oldu ya,daha da dilbere zırnık yok.. yağmurlu günde su yok ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…