- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
- 168
Hayır,olmadı.Belirgin hamleleri yok.
Beyefendi umursamaz tavırlardaydı..Hatta olaydan saatler önce yandaki masa arkadaşına "aa izmirden bana da birini bulsanıza" filan diye konuşurken duydum.O anlarda bir masamdaki kolonya şişesine bir emrenin görünen kafatasına baktım ama sonra işime devam ettim..
Kıskandırmak için yapmıyorsa bana da Jane demesinler
İzmirden mi bulacakmis izmir yakın ya Rusyadan bulsun
Kıskandırmak için yapmıyorsa bana da Jane demesinler
İzmirden mi bulacakmis izmir yakın ya Rusyadan bulsun
Hani Fuatı gördükten sonra yapsa ben de öyle diyeceğim ama..Neyin derdinde ki..Anladık beni istemiyor.İşyerinde ona sevgili bulmaya çalışanlar da var mesela yeni gelen ferda hanım.çok hanım bir kadın ama emreye birisini bulmak istiyor gibi görünüyor.Onunla yaptılar o izmirli kız muhabbetini zaten..Ben kimim ki kıskandırmak istesin..
Ama Fuatı görünce far tutulmuş tavşan gibi elinde telefonla kalakalması,bana bakması çok komikti
Açık ve net olman hoşuna gitmedi belki ağırdan alacakti belki hani sana demişti ya sabredemiyorsun diye
Ya arkadaş bu ne liseliler gibi
Liseliler bile daha hızlı ilerliyor artık
Simdi neden bu kadar ortak yonumuz var anladim iste yengec tipik yengec hareketleri :) , bu arada nasil tatli bi insansin Allah bu emreyi napmasin bi kasik suda bogmak istiyorum onuİntikam istiyor doğru..
Ama beyefendinin profesyonel bir maskesi var yüzünde ne düşünüyor asla anlayamıyorum.
Balık burcuyum canım,yükselenim de yengeç.
Emre sadece fuatın elinde çiçeklerle geliş anını,beni karşılamasını gördü.Gerisinde koridora çıktık görmedi.
Anlamak istediği gibi anlamıştır.
Kızlar beni biliyorsunuz, zamanında adamı çekip senin derdin ne,konuş benimle diye sorabilmiş insanım.
O zaman da inkar yoluna gitti,sustu.
Eğer böylesine kartlarımı açık oynamışken dilberden haber ve bilgi almayı seçiyorsa kendi tercihi.
Yapacak birşey yok.
Selam Jasse, benzetmemi yapayım kendimce, seninki kartlarını açık oynamak değil be dostum :) Güzel güzel kart oynayacakken gidip elindeki kağıtlara vurup bir de üstüne masayı devirmek :)) Fuat'ın gelmesi çok güzel bir gelişmeymiş ama yine bir taktik hatası, len o çakala neden soru soruyorsun? bırak merak etsin sorsun sorularını sana, sen de aptal ayağına yat, yaaae bilmiyorum ki neden geldi? de, o gittikten sonra ellerini ovuştur yani, biraz daha poker face ol ya!!! Çakalı sıkıştırmasaydın genel anlamda krizi fırsata çevirmiş olacaktın (çiğdem'e ben de üzüldüm bu arada) Dilberle konuşmamak mesafeyi koyup suratına bakmamak değil, ince eleyip sık doku sadece, bütün gün kafa kafaya verip çalıştığın insanla tabi ki muhabbetini et ama Emre'ye dair merak ettiklerinin cevabı onda değil Emrede yahu. Kadın ne bilebilir de sana ne anlatacak? iki dakkalık heves için bozma şu çıkmış fırsatları bir daha.
O instagram için dönen çarkını ayrıca takdir ettim
Arkadasim inanamadim bu yorumuna. Gercekten Fuat'ın gelmesini guzel bir gelisme olarak mı goruyorsun? Bence simdiye kadarki en kotu durum bu olduEn basindan beri Emre'nin uzak durma sebebinin Jasse'nin hayatinda biri oldugunu sandigini dusunuyorum (tabiki dilberden dolayi) simdi bu olay biber oldu. Isi iyice zora soktu. Emre belki dilberden duyduguna inanmiyorsa da gozuyle gormus oldu Hayatinda baska bi erkek oldugunu dusundugu birine nasil acilabilir. Hisleri karsilikli ise bile artik hersey bi tık daha zor bence
Arkadasim inanamadim bu yorumuna. Gercekten Fuat'ın gelmesini guzel bir gelisme olarak mı goruyorsun? Bence simdiye kadarki en kotu durum bu olduEn basindan beri Emre'nin uzak durma sebebinin Jasse'nin hayatinda biri oldugunu sandigini dusunuyorum (tabiki dilberden dolayi) simdi bu olay biber oldu. Isi iyice zora soktu. Emre belki dilberden duyduguna inanmiyorsa da gozuyle gormus oldu Hayatinda baska bi erkek oldugunu dusundugu birine nasil acilabilir. Hisleri karsilikli is
Arkadasim inanamadim bu yorumuna. Gercekten Fuat'ın gelmesini guzel bir gelisme olarak mı goruyorsun? Bence simdiye kadarki en kotu durum bu olduEn basindan beri Emre'nin uzak durma sebebinin Jasse'nin hayatinda biri oldugunu sandigini dusunuyorum (tabiki dilberden dolayi) simdi bu olay biber oldu. Isi iyice zora soktu. Emre belki dilberden duyduguna inanmiyorsa da gozuyle gormus oldu Hayatinda baska bi erkek oldugunu dusundugu birine nasil acilabilir. Hisleri karsilikli ise bile artik hersey bi tık daha zor bence
Şimdi tekrar okudum jassenin yazdığını
Dünden beri, jassenin fuat tan ayrıldığını emrenin dilberin yanında söylediğini zannediyordum. Ama öyle değilmiş. Jassenin emreye yeterince açık olduğunu düşünüyorum. Dilber in devre dışı kalması lazım.
Kriz iyi yönetilseydi diyorum amasonuçta Fuat'a karşı bir hissi kalmamış Jasse'nin, sosyal medyadaki ben eğleniyorum pozlarından veya fake bir benim hayatım devam ediyor havasındansa işyerinde elinde çiçeklerle kanlı canlı gelen biri daha iyi değil mi? Ki haberi olmadığı için de son derece doğal gelişen bir olay, Dilbere detay vermeyip tamamen sessiz kalsaydı sonrasında, peki Emre benim hakkımda ne düşünüyor? diye üstüne gitmeseydi çakalın, bu eli alırdı. Karşı tarafta ne oluyor? dedirtmek de bir hamle değil mi?, hem de hiç hesapta olmadan. Jasse yine yine ve yine Dilberle konuşmasaydı, Emre'nin zihninde peki hayatında başka biri var mı, yok mu? sorusu oluşurdu. İstenmeyen biri olduğunu zaten belli etmiş Jasse tavrıyla ucuz kıskançlık numarası olarak görülebilecek bir durum da değildi. Şimdi ise Dilber'in Emre'ye o çocuk eski sevgiliymiş ama kızın aklı sende dememesini umucaz Evet, işler bir tık daha zor şimdi bu yüzden.
Iste ben de bu yuzden sordum Jasse'ye, sizi ve senin tavrini gordu mu Emre diye. Emre Fuat'i Jasse'yi karsilarken elinde cicekle gormus sonrasinda koridora cikmislar. Fake olarak kiskandirmakla bu durum cok farkli seyler. Ne bileyim arkadas ortaminda vs kiskandirilmak baska bu baska. Benim esim bile 3 yildir calistigim is yerine tas catlasin 5 kere cicek yollamistir. Kaldi ki bu Fuat kendisi de cikip geliyor. Boyle bir durumda da salaga nasil yatilir ben bu adami tanimiyorum bilmem ki niye gelmis mi diyecek
Sadece Dilber'e salağa yatmak amaDilber'in Fuat hakkında "o eski sevgili" olduğunu bilmesine bile gerek var mı? İsmin üstüne bir de kanlı canlı sıfat yapıştırmış bu haliyle, geniş geniş sorar artık Jasse'ye, tipi de fena değilmiş, ay ne romantiik, sen neden geri dönmek istemiyorsun onaaa? vs.
Emre kendi sorsaydı, ona da ayrıca gereken cevap verilirdi,"bana değer veren biri" demek gibi. Jasse, Fuat'ın ayrıca icabına bakardı koridorda zaten ama o gittikten çiçeklerini masasının üstüne koyup bütün gün hülyalı hülyalı onlara bakmayacaktı ki, Emre Bey de anlardı herhalde o kadarını. "Hmm, aralarında bir şey olsa, en azından yüzünde de güller açardı ama şimdi hiç umursamadı?" diye, nasıl olsa anten gibi bakıyor, bakmak istediğinde Jasse'ye doğru.
Canim Dilber konusunda sadece ben mi bu kadar kuruyorum bilmiyorum. Kadin Jasse'yi didikleyidip Emre' yle fısıldaşıyor. Emreye nasıl söylüyor Allah bilir. Böyle bir kadına salağa yatsan ne yatmasan ne. İyi niyetli düşünüyor olsa soruları gizli saklı sorup cevabını aldıktan sonra fisildaşmak yerine arkadaş ortamında açıkça sorar. Çiçekler ne güzel erkek arkadaşın miydi gibi. Jasse de cevap verir, Emre de duyar falan filan. Ama olaylar böyle gelişmiyor. Kesin çirkin bişeyler konuşuluyor
Annen nasıl oldu canım?
Sadece Dilber'e salağa yatmak amaDilber'in Fuat hakkında "o eski sevgili" olduğunu bilmesine bile gerek var mı? İsmin üstüne bir de kanlı canlı sıfat yapıştırmış bu haliyle, geniş geniş sorar artık Jasse'ye, tipi de fena değilmiş, ay ne romantiik, sen neden geri dönmek istemiyorsun onaaa? vs.
Emre kendi sorsaydı, ona da ayrıca gereken cevap verilirdi,"bana değer veren biri" demek gibi. Jasse, Fuat'ın ayrıca icabına bakardı koridorda zaten ama o gittikten çiçeklerini masasının üstüne koyup bütün gün hülyalı hülyalı onlara bakmayacaktı ki, Emre Bey de anlardı herhalde o kadarını. "Hmm, aralarında bir şey olsa, en azından yüzünde de güller açardı ama şimdi hiç umursamadı?" diye, nasıl olsa anten gibi bakıyor, bakmak istediğinde Jasse'ye doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?