Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Kıskandırmak için yapmıyorsa bana da Jane demesinler
İzmirden mi bulacakmis izmir yakın ya Rusyadan bulsun

Hani Fuatı gördükten sonra yapsa ben de öyle diyeceğim ama..Neyin derdinde ki..Anladık beni istemiyor.İşyerinde ona sevgili bulmaya çalışanlar da var mesela yeni gelen ferda hanım.çok hanım bir kadın ama emreye birisini bulmak istiyor gibi görünüyor.Onunla yaptılar o izmirli kız muhabbetini zaten..Ben kimim ki kıskandırmak istesin..
Ama Fuatı görünce far tutulmuş tavşan gibi elinde telefonla kalakalması,bana bakması çok komikti

Kıskandırmak için yapmıyorsa bana da Jane demesinler

İzmirden mi bulacakmis izmir yakın ya Rusyadan bulsun

Evet o da bir ihtimal ama mademki sen "kimsinki"sin Aval Aval bakmasın o zaman sana

İntikam istiyor doğru..
Ama beyefendinin profesyonel bir maskesi var yüzünde ne düşünüyor asla anlayamıyorum.
Balık burcuyum canım,yükselenim de yengeç.
Simdi neden bu kadar ortak yonumuz var anladim iste yengec tipik yengec hareketleri :) , bu arada nasil tatli bi insansin Allah bu emreyi napmasin bi kasik suda bogmak istiyorum onu . En bastan beri bu isin olmayacagini tahmin ediyordum cunku kendim birebir aynisi olmasa bile bu dogrultuda ilerleyen bir donnemim olmustu malesef uzulen taraf ben oldum , merak edersen ozelden yazisabiliriz . Bu arada tum sayfalari okudum ve anladigim tahmin ettigim bu saatten sonra emreyle ciddi bir iliski yasamaniz zor cunku rengini coktan belli etmis resmen playboy havasinda takiliyor kucuk bey, asiri simarik ve ozguvenli ama sizin eski sevgilinizin gelmesi guzel bbir soguk dus etkisi yaratmistir kanimca oh olsun . Cok iyi olmus gelmesi ama karsi taraftaki etkilerini Allah kismet ederse onumuzdeki gunlerde gorucez

Jasse bence Fuat'in gelmesi kotu bir durum degil. Sanmiyorum Emre nin hala sevgili oldugunuzu dusunecegini. Ama o Dilber var ya o Dilber ondan uzak dur lutfen hicbir sey anlatma artik ona.

Selam Jasse, benzetmemi yapayım kendimce, seninki kartlarını açık oynamak değil be dostum :) Güzel güzel kart oynayacakken gidip elindeki kağıtlara vurup bir de üstüne masayı devirmek :)) Fuat'ın gelmesi çok güzel bir gelişmeymiş ama yine bir taktik hatası, len o çakala neden soru soruyorsun? bırak merak etsin sorsun sorularını sana, sen de aptal ayağına yat, yaaae bilmiyorum ki neden geldi? de, o gittikten sonra ellerini ovuştur yani, biraz daha poker face ol ya!!! Çakalı sıkıştırmasaydın genel anlamda krizi fırsata çevirmiş olacaktın (çiğdem'e ben de üzüldüm bu arada) Dilberle konuşmamak mesafeyi koyup suratına bakmamak değil, ince eleyip sık doku sadece, bütün gün kafa kafaya verip çalıştığın insanla tabi ki muhabbetini et ama Emre'ye dair merak ettiklerinin cevabı onda değil Emrede yahu. Kadın ne bilebilir de sana ne anlatacak? iki dakkalık heves için bozma şu çıkmış fırsatları bir daha.

O instagram için dönen çarkını ayrıca takdir ettim

Arkadasim inanamadim bu yorumuna. Gercekten Fuat'ın gelmesini guzel bir gelisme olarak mı goruyorsun? Bence simdiye kadarki en kotu durum bu oldu En basindan beri Emre'nin uzak durma sebebinin Jasse'nin hayatinda biri oldugunu sandigini dusunuyorum (tabiki dilberden dolayi) simdi bu olay biber oldu. Isi iyice zora soktu. Emre belki dilberden duyduguna inanmiyorsa da gozuyle gormus oldu Hayatinda baska bi erkek oldugunu dusundugu birine nasil acilabilir. Hisleri karsilikli ise bile artik hersey bi tık daha zor bence

Kriz iyi yönetilseydi diyorum ama sonuçta Fuat'a karşı bir hissi kalmamış Jasse'nin, sosyal medyadaki ben eğleniyorum pozlarından veya fake bir benim hayatım devam ediyor havasındansa işyerinde elinde çiçeklerle kanlı canlı gelen biri daha iyi değil mi? Ki haberi olmadığı için de son derece doğal gelişen bir olay, Dilbere detay vermeyip tamamen sessiz kalsaydı sonrasında, peki Emre benim hakkımda ne düşünüyor? diye üstüne gitmeseydi çakalın, bu eli alırdı. Karşı tarafta ne oluyor? dedirtmek de bir hamle değil mi?, hem de hiç hesapta olmadan. Jasse yine yine ve yine Dilberle konuşmasaydı, Emre'nin zihninde peki hayatında başka biri var mı, yok mu? sorusu oluşurdu. İstenmeyen biri olduğunu zaten belli etmiş Jasse tavrıyla ucuz kıskançlık numarası olarak görülebilecek bir durum da değildi. Şimdi ise Dilber'in Emre'ye o çocuk eski sevgiliymiş ama kızın aklı sende dememesini umucaz Evet, işler bir tık daha zor şimdi bu yüzden.

Son düzenleme:

Iste ben de bu yuzden sordum Jasse'ye, sizi ve senin tavrini gordu mu Emre diye. Emre Fuat'i Jasse'yi karsilarken elinde cicekle gormus sonrasinda koridora cikmislar. Fake olarak kiskandirmakla bu durum cok farkli seyler. Ne bileyim arkadas ortaminda vs kiskandirilmak baska bu baska. Benim esim bile 3 yildir calistigim is yerine tas catlasin 5 kere cicek yollamistir. Kaldi ki bu Fuat kendisi de cikip geliyor. Boyle bir durumda da salaga nasil yatilir ben bu adami tanimiyorum bilmem ki niye gelmis mi diyecek

jasse ne yaptın dilberle konuşmanız, hatanın hatası olmuş. hala ağzını ara emre'nin diyorsun ya kuzum. dilber, emre'nin arkadaşı, ağzını aramaz ki, senden duyduğunu ona çarpıtarak iletir, dilber'in en fazla yapabileceği şey bu. dilber'le konuşacağına, emre'ye gidip "seni unutamıyorum" desen bile daha iyiydi bence. artık bu konuya dair bir gelişme çok çok zor olur bence, umarım yanılırım.

Sadece Dilber'e salağa yatmak ama Dilber'in Fuat hakkında "o eski sevgili" olduğunu bilmesine bile gerek var mı? İsmin üstüne bir de kanlı canlı sıfat yapıştırmış bu haliyle, geniş geniş sorar artık Jasse'ye, tipi de fena değilmiş, ay ne romantiik, sen neden geri dönmek istemiyorsun onaaa? vs.

Emre kendi sorsaydı, ona da ayrıca gereken cevap verilirdi,"bana değer veren biri" demek gibi. Jasse, Fuat'ın ayrıca icabına bakardı koridorda zaten ama o gittikten çiçeklerini masasının üstüne koyup bütün gün hülyalı hülyalı onlara bakmayacaktı ki, Emre Bey de anlardı herhalde o kadarını. "Hmm, aralarında bir şey olsa, en azından yüzünde de güller açardı ama şimdi hiç umursamadı?" diye, nasıl olsa anten gibi bakıyor, bakmak istediğinde Jasse'ye doğru.

Canim Dilber konusunda sadece ben mi bu kadar kuruyorum bilmiyorum. Kadin Jasse'yi didikleyidip Emre' yle fısıldaşıyor. Emreye nasıl söylüyor Allah bilir. Böyle bir kadına salağa yatsan ne yatmasan ne. İyi niyetli düşünüyor olsa soruları gizli saklı sorup cevabını aldıktan sonra fisildaşmak yerine arkadaş ortamında açıkça sorar. Çiçekler ne güzel erkek arkadaşın miydi gibi. Jasse de cevap verir, Emre de duyar falan filan. Ama olaylar böyle gelişmiyor. Kesin çirkin bişeyler konuşuluyor

Yok canım kesinlikle yalnız değilsin, Dilber'i ben çakal diyerek geçiştiriyorum ama saymadığım en az 40 olumsuz sıfat var altında Enerji emici vampir resmen kadın, iki dakka olaylara karışmasa olmaz.

Annen nasıl oldu canım?

Pek iyi değil jasse hatta bayağı kötü diyebilirim . zaten dr ağrısı çoğalırsa hemen acile gidin dedi .cuma rontgen çekildi kırık kaynamamış .omuz olduğu için alçıya da alamıyorlar bir şey taktılar eli içinde kalacak şekilde ismini yazamadım belki reklam olur diye iki hafta sonra yine rontgen çekilecek .zor yani bir elini kullanabiliyor onu da kullanınca diğeri ağrıyor . yine de buna da şükrediyoruz daha kötüsü de olabilirdi .birkaç ayı alabilirmiş kaynaması inşallah ameliyata gerek kalmadan kaynar kırığı

Emre de sorsa.. ama sormaz. Sormamakta da haklıdır. Ben olsam ben de sormam. Jasse'nin Fuata hisleri olmadığını ben biliyorum sen biliyorsun fakat dışardan görünen böyle değil. Kaldı ki Jassenin Emreye kötü bi şekilde lanse edildiğini düşünüyorum. Dilber kazanları kaynatiyor.

Görüşlerine aynen katılıyorum canım.
Jasse bence de bu açık oynamak değil, hiç oyuna dahil olmamak. O yüzden bende artık Dilber konusunda bir şey diyemiyorum. Hala sabredemeyen Emre'ye aşık modunda biri oluyorsun onun gözünde. Ki Dilber'in nasıl anlatacağını da bilmiyoruz, daha da fenasını yansıtabilir.
Bence bu süreci atlatmak için uzak dur ikisinden de. Bu durumda sanmıyorum ki Emre seni elde etmeye çalışsın, çünkü hala elde olduğunu düşünecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…