• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Dilberle konuşma dediniz,biliyorum.
Ama her ne halt söylediyse emreye bunları bilmem gerek :KK43:
Kesin olarak eminim,bunlar "benim hakkımda" konuşuyorlar.

Arkadaşa katılıyorum ya her yerinden ihanet akıyor guvenebilecek bi tip değil
Onu köprü olarak görmekten vazgeç çok itici

Fuat'ı tanımıyorum, onu pek anlatmadın ama yapiskan bi tip oldugu belli. Biraz anlatsan nasıl uzaklastiracagin konusunda yorum yapardım ve kesin ise yarardı :KK53:

Fuat umrumda değil, beni kaybetti.
Ölü taklidi yaparım,gider elbette.
Benim canımı sıkan şey emrenin bunu görmüş olması.
Belki de içinden vay be bana yazıyordu ama sevgilisi varmış falan diye sanması..
O gün olaydan sonra çıkış saatine doğru pek bir neşeliydi beyefendi gülüyor falan ama gözler son zamanlarda hiç olmadıgı kadar benim masaya kaydı.
En son çıkarken kafasını kaldırıp ters ters bana baktı.
Ne bakıyosun diye çıkışmak vardı ama neyse.. :KK45:

Canim bak, bu kadınla konusuyorsun Emreyle nasil konustugu belli degil. Kimbilir neler diyor ne sekilde anlatiyor. Allah askina yapma artik. Hem de kimden hoslandigimi biliyorsun falan demissin. Emre ye gidip senden hoşlanıyorum var misin desen daha iyiydi emin olabilirsin.

Emreyle konuştuklarını sana anlatmayacak boşuna çabalıyorsun. Bilmen gerek falan değil, yanlış yoldasin :KK12:

Aynen resmen dalgasini geçiyor :KK20:

Canim bak, bu kadınla konusuyorsun Emreyle nasil konustugu belli degil. Kimbilir neler diyor ne sekilde anlatiyor. Allah askina yapma artik. Hem de kimden hoslandigimi biliyorsun falan demissin. Emre ye gidip senden hoşlanıyorum var misin desen daha iyiydi emin olabilirsin.
Emreyle konuştuklarını sana anlatmayacak boşuna çabalıyorsun. Bilmen gerek falan değil, yanlış yoldasin :KK12:

Asla ne oldugunu bilemeyeceğim galiba..
Belki de baştan beri jassenin sevglisi var dedi O'na..
Bir garez..bir kötülük..bilmiyorum.
Allahım çizgimi çok güzel koruyordum.Dilbermiş,emreymiş kimseye bir lafım yoktu sormuyordum,söylemiyordum.
Fuat ı Alah bildiği gibi yapsın,ne diyeyim..

Belki de içinden vay be bana yazıyordu ama sevgilisi varmış falan diye sanması..
O gün olaydan sonra çıkış saatine doğru pek bir neşeliydi beyefendi gülüyor falan ama gözler son zamanlarda hiç olmadıgı kadar benim masaya kaydı.

Öyle bakarken heee hoşlanıyorum aşığım sana diyecen var ya :KK6:

Yakandan düşecekse amenna ama böyle olur olmaz karşına cikacaksa sıkıntılı. Gebertirim demiş bi de rahatsız. Gitsin kendini gebertsin.

Asla ne oldugunu bilemeyeceğim galiba..
Belki de baştan beri jassenin sevglisi var dedi O'na..
Bir garez..bir kötülük..bilmiyorum.
Allahım çizgimi çok güzel koruyordum.Dilbermiş,emreymiş kimseye bir lafım yoktu sormuyordum,söylemiyordum.
Fuat ı Alah bildiği gibi yapsın,ne diyeyim..

Ama canım hem böyle diyosun hemde uzak durmuyorsun dilberden

Ama canım hem böyle diyosun hemde uzak durmuyorsun dilberden

Dilber proje arkadaşım,kafa kafaya çalışıyoruz.Dipdibeyiz sürekli.
Ben sormadan kendi sorunlarını anlatıyor,başka konularda yakın davranıyor bana.
İstesem de uzak kalacagım bir pozisyonda değil,hemen yan masamda.
Ama bu meselede..bu meselede çok sinirime dokunuyor :KK62:

Yakandan düşecekse amenna ama böyle olur olmaz karşına cikacaksa sıkıntılı. Gebertirim demiş bi de rahatsız. Gitsin kendini gebertsin.

Pardon fuat beyin bu zamana kadar aklı nerdeymis
Ben hala gelmesini olumlu buluyorum
Ama uzamamali doğru
Ya şimdi sen fuata öyle yapmasaydin beklide sevgilisiymis diyecekti emreyle o da var

Bu yönünü hiç bilmiyordum 4 senedir.
Adam resmen sen benimsin,biz ayrılamayız,ben ailemle konuştum he de hemen istemeye gelicez falan..
Off bu mesele de ayrı canımı sıkıyor.
Bir de işyerimde Çiğdemin birkaç hatası oldu işle alakalı.Direktör çıkışını verdi.
Severim kendisini,kafa kızdır işyerinde yakın hissettiğim insanlardan birisi.
Ona da canım sıkkın..herşey üstüste geliyor.

Dilber proje arkadaşım,kafa kafaya çalışıyoruz.Dipdibeyiz sürekli.
Ben sormadan kendi sorunlarını anlatıyor,başka konularda yakın davranıyor bana.
İstesem de uzak kalacagım bir pozisyonda değil,hemen yan masamda.
Ama bu meselede..bu meselede çok sinirime dokunuyor :KK62:

Burdan benim ucasim geliyor dilber
Senin ki çok normal:KK53:

Fuat la konuşmanızı gördüyse sevgilin oldugunu düşüncegini sanmam. Sonuçta beden dili diye bişey var. Sen adamı kovmussun ve negatif bi konuşma olmuş illaki el kol hareketinden anlamıştır durumu. Ama Dilber var ya o dilber o neler anlatır neler söyler hiç bilmiyorum.

Bu yönünü hiç bilmiyordum 4 senedir.
Adam resmen sen benimsin,biz ayrılamayız,ben ailemle konuştum he de hemen istemeye gelicez falan..
Off bu mesele de ayrı canımı sıkıyor.
Bir de işyerimde Çiğdemin birkaç hatası oldu işle alakalı.Direktör çıkışını verdi.
Severim kendisini,kafa kızdır işyerinde yakın hissettiğim insanlardan birisi.
Ona da canım sıkkın..herşey üstüste geliyor.

Ayy üzüldüm cigdeme :110:

Emreden hiç hamle oldu mu bu arada. Fuat konusundan önce. Whatsapptan falan..

Fuat la konuşmanızı gördüyse sevgilin oldugunu düşüncegini sanmam. Sonuçta beden dili diye bişey var. Sen adamı kovmussun ve negatif bi konuşma olmuş illaki el kol hareketinden anlamıştır durumu. Ama Dilber var ya o dilber o neler anlatır neler söyler hiç bilmiyorum.

Emre sadece fuatın elinde çiçeklerle geliş anını,beni karşılamasını gördü.Gerisinde koridora çıktık görmedi.
Anlamak istediği gibi anlamıştır.
Kızlar beni biliyorsunuz, zamanında adamı çekip senin derdin ne,konuş benimle diye sorabilmiş insanım.
O zaman da inkar yoluna gitti,sustu.
Eğer böylesine kartlarımı açık oynamışken dilberden haber ve bilgi almayı seçiyorsa kendi tercihi.
Yapacak birşey yok.

Ama zaten aciklamamis mi jasse ben öyle okudum

Emreden hiç hamle oldu mu bu arada. Fuat konusundan önce. Whatsapptan falan..

Hayır,olmadı.Belirgin hamleleri yok.
Beyefendi umursamaz tavırlardaydı..Hatta olaydan saatler önce yandaki masa arkadaşına "aa izmirden bana da birini bulsanıza" filan diye konuşurken duydum.O anlarda bir masamdaki kolonya şişesine bir emrenin görünen kafatasına baktım ama sonra işime devam ettim..

Emre sadece fuatın elinde çiçeklerle geliş anını,beni karşılamasını gördü.Gerisinde koridora çıktık görmedi.
Kızlar beni biliyorsunuz, zamanında adamı çekip senin derdin ne,konuş benimle diye sorabilmiş insanım.
Eğer böylesine kartlarımı açık oynamışken dilberden haber ve bilgi almayı seçiyorsa kendi tercihi.
Yapacak birşey yok.

Görmemesi kötü olmuş. Bence o Dilberden bilgi istemeden bilgi ona akıyordur.

Yapacak birşey yok.

Açık ve net olman hoşuna gitmedi belki ağırdan alacakti belki hani sana demişti ya sabredemiyorsun diye
Ya arkadaş bu ne liseliler gibi

Hayır,olmadı.Belirgin hamleleri yok.
Beyefendi umursamaz tavırlardaydı..Hatta olaydan saatler önce yandaki masa arkadaşına "aa izmirden bana da birini bulsanıza" filan diye konuşurken duydum.O anlarda bir masamdaki kolonya şişesine bir emrenin görünen kafatasına baktım ama sonra işime devam ettim..

Kıskandırmak için yapmıyorsa bana da Jane demesinler :KK70:

İzmirden mi bulacakmis izmir yakın ya Rusyadan bulsun :KK70:

Back