- 2 Ağustos 2018
- 2.722
- 7.353
-
- Konu Sahibi La fontaine
Ahh ya kızınızla niye paylaşıyorsunuz böyle bi şeyi. Çocuklar sizin arkadaşınız değil evladıniz. Babaları ve anneleri gözlerinde öyle kalmalı.Bu arada18 yıllıkevlıyız
Daha once hıçç boyle bı aldatma fılan asla olmadı
Oyuzden ıkılemdeyim
Ama gercekten cok zormus
Alalh kımseye yasatmasın
Umarım dedıgınız gıbıdır
Bazen dıyorum anlamıstırcunku ben kac saat cocuk odasınayım gel der kızar normalde ama o gun hıc cagırmadı
17 yasında kızım war bırde 14 onlarda bastan berı anne babam anlamıs baksana yazısından bellı dıyo
Ama ne bıleyım cok kıskanc bı yapım war
Aslan burcuyum burcumun tum ozellıklerını tasıyorum
Buda bende gururumu zedelenmıs hisdi uyandırıyo malesef
Sonunu görmeye cesaret edemediğiniz bir yola çıkıp geri dönmüşsünüz. Bile bile kendinizi üzmek istemişsiniz. Sonunu görseniz de affedecektiniz zaten. Heyecan katmışsınız eşinizin hayatına. Gülüp eğlenmişsiniz ne güzel.Uzatmak ta daha cok uzerdı brnı
Oha veli arkadaşlara da güvenemeyeceğizCocuklarımız aynı sınıfta ıken gorusuyorduk arada dıer velılerle okadar konusmasa da onla konusuyordu
O yazınca cvp ver ıstersen dıyordu
Yanı anladım bı sekılde
Yarabbim nasıl bir dünya kadının fotoğrafıyla yazışıyor başka belki de veli toplantısındaki fotoğrafını yakınlaştırıp bi daha 2.defa atıyor. Hem kadının namusuyla oynuyor hem silip engelliyor kadın suçlu gibi. Siz nasıl kötü niyetli bir insansınız hala yaptım bi hata deyip hafife alıyorsunuzYok cnm zaten bır araya gelmıyoruz o ılkokulda kaldı
Kadını silıp engelledım ve olay bıttı
Yakın zamanda da tasınıyoruz zaten
Yaptığınızı çocuklarınıza mı gösterdiniz?17 yasında kızım war bırde 14 onlarda bastan berı anne babam anlamıs baksana yazısından bellı dıyo
Ay yuh size çocukların bundan haberi mi var? Ne kadar bencil bir annesinizBu arada18 yıllıkevlıyız
Daha once hıçç boyle bı aldatma fılan asla olmadı
Oyuzden ıkılemdeyim
Ama gercekten cok zormus
Alalh kımseye yasatmasın
Umarım dedıgınız gıbıdır
Bazen dıyorum anlamıstırcunku ben kac saat cocuk odasınayım gel der kızar normalde ama o gun hıc cagırmadı
17 yasında kızım war bırde 14 onlarda bastan berı anne babam anlamıs baksana yazısından bellı dıyo
Ama ne bıleyım cok kıskanc bı yapım war
Aslan burcuyum burcumun tum ozellıklerını tasıyorum
Buda bende gururumu zedelenmıs hisdi uyandırıyo malesef
Ama işte yapacak ortamı ve kadını bulduğu ilk an gece 3’lere kadar konuşmuş.Dıyorum cunku esımı cok ıyıd tanıyorum
Ilkkez telefonunu sakladı hep ortada normalde
Bırde esımın kendı ısı hep beraberız neredeyse
Oyuzden dedım
Yapsa da anlardım
Dıkkat edın guvenıyorum demedım yapmadı dedım
Yapacak ortamı olmadı yanı
Kadın konusunda coookk cok haklısınız zaten pısnanımEşiniz siz olduğunuzu anlasaydı sessizce bulunduğunuz odaya gelip sen hayırdır napıyorsun diye sorardı herhalde.
Sizin buna inanasınız gelmiş.
Bir de korkunç büyük bir kul hakkına girmişsiniz. O kadına yazık günah değil mi pis işlerinize nasıl alet ediyorsunuz?
Cocukların haberı war evetAy yuh size çocukların bundan haberi mi var? Ne kadar bencil bir annesiniz
Evet sucBaskasinin fotoğrafını kullanmak suc.
Bu nasil bir sacmalik anlamadim. Esegin aklina zorla karpuz kabuğu sokuyorsunuz.
Lohusayım herseyı yapmm mumkun demedım kı arkadasımCocuklarınıza mı gosterdiniz bir de
Lohusa 4 ay sürer mi yahu arkasına saklanmayın lütfen
Ne yapmmı beklıyorsunuzYaptığınızı çocuklarınıza mı gösterdiniz?
Sürekli aynı eksende cevap veriyorsunuz, muazzam güzel olabilrsiniz, aslan burcu da olabilirsiniz tamamdır. Ancak aldatılmanın uzaktan yakından güzellikle alakalı olmadığını, aldatılanın herhangi bir şeyinin bahane edilemeyeceğini de bilin. Adamın mayasında varsa, gökten inseniz "ama kanat rengin kırık beyazdı" diye bir bahaneyle aldatılırsınız.
Kocanıza gelince gerçekten sizin olduğunuzu anlamış olabilir. Aklınızdaki düşünceleri öğrenmek için konuşmayı sürdürmüş de olabilir bunu bilemeyiz.