Çok mu abartıyorum yoksa haklımıyım

Sapık demek nedır ya arkadasım
Yapmayın lutfen ben pısmanım dedıkce sız elestırı dozunu arttırıyorsunuz
Tamam hatalıyım ama lutfen yapıcı elestırılerde bulunalım
Yaptığınız sapıklık evet niye zorunuza gidiyor bu ?
Başkası sizin fotoğrafınızı bu şekilde kullandığını düşünün, neler dersiniz.
Ayrıca eşiniz gayet o kadınla yazısıyor diye umup konuyu uzattığı için kendini savunmak zorundadır kalmış başka normal bir adam olsa, kadının fotoğrafını kullandığınız için size büyük tepkiler verirdi. İkinizde normal değilsiniz.

Evet ama herhangı bı resım olarak bılıyor kızlar yanı o kadın oldugunu bılmıyorlar
Çirkin oldugunun farkındayım uzgunum
Keşke kizlara anlatmasaydiniz. Babalarına guven azalır. Sizin yaptiginiz gibi ilerde erkek arkadaslarini denemek için bu yola basvururlar falan filan . Babanlarinin aldatma ihtimalini sokmuşsunuz çocukların aklina. Normalde babaya bu kondurulamax akla gelmez ama artik kizlarınız bu potamsiyelin farkında. Baba figüründe sarsılma olmuş malesef. Olmuşa çare yok malesef nasıl telafi edersiniz bilmiyorum

Kendiniz diyorsunuz telefonu sakladı önce diye ve sizi yaninada cagirmamis yorumlarda yazdiginiza gore anladigindan degil kadinla rahat rahat yazismak icin cagirmamis olma ihtimalide yüksek ayrica anlamis olsa sadece dalgasina konusur fotograf isteyip o kadin oldugunuzu kanitlama cabasina girmez diyelim ki anladi size guven vermek icin ben evliyim bidaha yazmayin da demek bi secenekti ama tercih etmemis kocaniz

Oh ne güzel kadının fotoğrafını kullanmış kadını silmiş engellemiş burada yaptığının suç olduğunu söyleyince hesabı silmiş. Tertemiz oldun

Böyle ozel hayatinizla ilgili bir konuyu genc kızlarınıza da mi duyurdunuz?

Üzülerek söylüyorum ama kocanız fırsatını bulsa sizi aldatır. Gece 3 e kadar konuşup fotoğraf istemek ne demek. Eğer siz olduğundan emin olsaydı bir iki msj atar sonra farkettiğini belli ederdi.

Bence üzülerek söylüyorum bunu aldatmış eger bi erkek kadınıyla cinsel ilişkiyi kesmişse başkalarıyla yapiyodur çünkü 9ay boyunca istediği gibi olmuyor çocuk doğduğunda biliyor istediği gibi olacağını eger halen yapmiyorsa başkası tatmin ediyodur onu sende al karşına konuş açık açık şüphelendiğini anlt aka arkasinida boş verme sürekli gözetle al telefonunu çaktırmadan araştır hangi iygulamayi indirmis silmiş kadın profili varmı yokmu diye araştir çok üzücü bir durum bu kendini yipratma çocuklarına yansimasin o kaybeder

Konu sahibi uyelik iptali yapmis yorumunuzu goremez.

18 yıllık eşiyle hala sevişenler var Allahım. Gör halimi Allahım. Maşallah sizede

Hayır.Eşiniz sizi farklı bir kadın bilip baskasiyla aldattı.Sonra da kıvırdı.
Zor bir durum aşıp aşmamak kisiye göre değişir.
Ben kaldıramam.
Potansiyel tehlike o adam bana göre.
Kesınlıkle haklısınız

Hep ayni seyi soylerler ben sen oldugunu biliyordumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…