La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
- 18
- Konu Sahibi La fontaine
-
Hayır.Eşiniz sizi farklı bir kadın bilip baskasiyla aldattı.Sonra da kıvırdı.Kısacası esım benı benımle aldattı
Bu arada18 yıllıkevlıyızHayır.Eşiniz sizi farklı bir kadın bilip baskasiyla aldattı.Sonra da kıvırdı.
Zor bir durum aşıp aşmamak kisiye göre değişir.
Ben kaldıramam.
Potansiyel tehlike o adam bana göre.
Umarım dedıgınız gıbıdırGüzelim tabii ki anlamıştır
Gafil avlanmissin öyle dakika bir gol bir o konuları açmaz ki bir kadın
Haklısınız bende kendıme kızdım zatenHem eşim beni benimle aldattı diyorsunuz yani aldatıldığınızı düşünüyorsunuz hemen üstüne benimle neden sevişmedi diye kırılıyorsunuz. Sizi aldatan adamı hemen kabul edeceksiniz yani? Eşiniz siz olduğunuzu anladı anlamadı bilemem ama yaptığınız hareket çok garip. Kaç yaşında kadınsınız ama ergen gibi davranıyorsunuz
Bende vıcdan azabı cektımAy fotosu kullanılan kadına üzüldüm ben.
Ne kötü ya hiçbir şeyden habersiz onun adına konuşuluyor falan.
Ooffff.
Eşinizin aklında yoksa da artık var konu sahibi
Adama resmen karpuzun kendisini vermişsiniz
Uzatması bnde de soru ısaretı zatenhı hı siz olduğunuzu biliyordu o yüzden gece 3 e kadar konuştu.
Yapmammı lafı soktugu an yedırıyorum ona gerıYapmak istediğiniz şeyi tam olarak yapamayarak kendi lafanızın dahada karışmasına sebep olmuşsunuz. Keşke ya hiç kalkışmasaydınız yada tam inandıracak şekilde yapsaydınız. Kilolarınızı boşverin daha çok yeni doğum yapmışsınız ilerde kendiniz vermek isterseniz verirsiniz. Ama arada sizde eşinize laf sokmayı unutmayın ufak ufak oda öğrenir belki yapmamayı.
Asla olmadı nasıl diyebiliyosunuz halaBu arada18 yıllıkevlıyız
Daha once hıçç boyle bı aldatma fılan asla olmadı
Oyuzden ıkılemdeyim
Ama gercekten cok zormus
Alalh kımseye yasatmasın
Umarım dedıgınız gıbıdır
Bazen dıyorum anlamıstırcunku ben kac saat cocuk odasınayım gel der kızar normalde ama o gun hıc cagırmadı
17 yasında kızım war bırde 14 onlarda bastan berı anne babam anlamıs baksana yazısından bellı dıyo
Ama ne bıleyım cok kıskanc bı yapım war
Aslan burcuyum burcumun tum ozellıklerını tasıyorum
Buda bende gururumu zedelenmıs hisdi uyandırıyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?