La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
- 18
- Konu Sahibi La fontaine
-
Ben olan neyim kiKanunlar var da işte.
Tamam sizsiniz. Açıklamakla uğraşasım hiç yok.
Eger ben olmasam boyle bısey olsaydı tavrım net bellıydı ama sımdı ıkilemdeyımElinize ne geçti.
Hiç bir amaca hizmet etmiyor.
Eşiniz mesajlaşmayı ileri götürseydi siz yine affedecektiniz. Ki hala sizin olup olmadığınızı anlayıp anlamadığı soru işareti.
Millete kızıyorsunuz ama yaptığınız baştan sona saçmalık, bir amaçla yaptıysanız buyurun boşanın o zaman.
Hanımefendi garip garip işler yapana kadar kitap okuyun biraz ortaokul ergeni gibi Türkçeyi katledip duruyorsunuz. W diye bir harf yok alfabemizdeHafıfe almadım kı cok ızgunum
Ustelık resmı velı toplantısından cekıp almadım ınst aldım ksısel blog sayfası war ark
Herkese acık yanı
Oradan aldım
Bunun affı yok haklısınız
Pismanımda hafıfe alsam ne war bında derım ama yok ıcım hıc rahat degıl
Ustelık kadının namusuna bısey olmaz benım bu yaptıgımla
Namus boyle bı kavram degıl
Benım yaptıgım benı baglar onu baglamaz
Bu brnım kendı sucum
Hala koca derdinde...adam sizle 3 e kadar yazışmış sizi sizinle boynuzlamış kendinizi kandırmayınEger ben olmasam boyle bısey olsaydı tavrım net bellıydı ama sımdı ıkilemdeyım
Kendınden emın sen oldugunu bılıyordum dıyor
Boyle oluncada kendı kazdıgım kuyuya kendım dusmus oluyorum
Annelerinin sapik gibi milletin fotolariyla fake hesaplar actiklarini bilmemeleri iyi olmus.Tedavi olun.Normal degil yaptiginiz.Esiniz de normal karsiliyorsa bu durumu onun da tedavi olmasi lazim .Cocuklar bılıyo derken saks yollu vasladı zaten
Ayrıntılı bılmıyorlar
Esımde yanıma gelınce gulerek
Şapsal sen oldugunu bılıyordum dıye
Okadarı a sahıt oldular
Bırde esımın bı kac komık yazısına
Bırakında cocuklarımı bendusuneyım
Annelogome laf edemzsınız haddınızo bılın
Okuma ozamn sana ozel yazmadimHanımefendi garip garip işler yapana kadar kitap okuyun biraz ortaokul ergeni gibi Türkçeyi katledip duruyorsunuz. W diye bir harf yok alfabemizde
Hesabi kapatinca yazismalarda otomatikmen siliniyoKimse kusura bakmasin bunu normallestiremeyiz.Metroda orda burda milletin fotosunu cekenlerden farki yok su durumun.
Esi silmedi diyelim o yazismayi,biri kalkti gordu.Kadinin ne duruma duseceginin farkinda misiniz?Normal normal gulduk diyo bide
Sen bosa ilk aciginda kocaniHala koca derdinde...adam sizle 3 e kadar yazışmış sizi sizinle boynuzlamış kendinizi kandırmayın
Kemalim yapmaz deyin bitsin bu konu
Hanımefendı hıc bır acıklamamda bu normal abartmayın dıyr bı kelıme yazdımmı Allah aşkınaAnnelerinin sapik gibi milletin fotolariyla fake hesaplar actiklarini bilmemeleri iyi olmus.Tedavi olun.Normal degil yaptiginiz.Esiniz de normal karsiliyorsa bu durumu onun da tedavi olmasi lazim .
Kimse kimsenin fotosunu calip hesap acamaz bu sapiklik!
Yapmayın lutfen kalıte derkenOoo kaliteye bak ...
Dediğim gibi pişman değil hafife alıyor hala 'eleştirileri 'o kadın takmaz senin kadar ''diyor .
Başka annenin namusu önemsiz tabii
Evet ama herhangı bı resım olarak bılıyor kızlar yanı o kadın oldugunu bılmıyorlarKizlar da biliyo yani koskoca kizlara örnek mi oldunuz baska kadının fotografiyla sahte hesap açıp ya cok çirkin seyler bunlar bari kızlarınız bilmeseydi
Sapık demek nedır ya arkadasımAnnelerinin sapik gibi milletin fotolariyla fake hesaplar actiklarini bilmemeleri iyi olmus.Tedavi olun.Normal degil yaptiginiz.Esiniz de normal karsiliyorsa bu durumu onun da tedavi olmasi lazim .
Kimse kimsenin fotosunu calip hesap acamaz bu sapiklik!
Normalleştirmedim ki zatenKimse kusura bakmasin bunu normallestiremeyiz.Metroda orda burda milletin fotosunu cekenlerden farki yok su durumun.
Esi silmedi diyelim o yazismayi,biri kalkti gordu.Kadinin ne duruma duseceginin farkinda misiniz?Normal normal gulduk diyo bide
Konu kocamla ılgılı oldugu ıcın olabılır mıHala koca derdinde...adam sizle 3 e kadar yazışmış sizi sizinle boynuzlamış kendinizi kandırmayın
Kemalim yapmaz deyin bitsin bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?