mrb cnm sıkıntıdan gezinirken gördüm yazını okudugumda bırak gözlerime hiçbişiyime inanamadım pes diyorum vallahi pes bu nasıl kaynana nasıl insan nasıl bir vicdandırki bu bunları yaptırıyor şokdayım hadi kadını geçelim kaynanadır oglunu paylasamıyor memnuniyetsiz peki o kocan a ne demeli annenin sözleriyle nasıl hayat arkadasından hanımından yoldasından hemde seviyor diyorsun sevdiginden vazgecer aklım almıyor keşke sende evini terk etmeseydin gülüm sabretseydın o kadına madem seviyorsun ya sabır deseydin allaha dua edip beleseydin çocugunuz yok mu sizin hem eşinle hiç oturup sakin sakin güzel güzel konuşmadın mı ki konuşmussundur suyuna gidp soraydın sorunu çözmeye çalışaydın ne diyeyim bilmiyorum şu durumda senin bu sorununa diyecek hiçbişi yok cünkü kaynanla kocan şu duruma aklı basında diyecek bi laf bırakmamışlar gülüm allah yardım etsin sana üzülme belki hakkında hayırlısı budur merak da etme allah mazlumun yanında adaletiyle kimseyi caresiz boynu bükük bırakmaz onlarda sanma mutlu olurlar senden iyiyi bulurlar madem senin yapacagın bişi yok sabırla metanetle bekle derim allah yardım eder
Slm canim cok güzel yorum yapmissin. Üc senedir sabrediyorum hep allahima sigindim susdum yuvam yikilmasin diye.her kavgamizda kapiyi gosterdi ben hep sakin olgun konusmaya calisdim ama anlamadi hep ailem dedi sevmiyorsun dedi.ee sevmediysem nasil üc senedir susuyorum onlari cekiyorum.ben anlam veremiyorum artik cok caresizdim gitdim.ama benim korkum gelen gideni aratir diyorlarya ne biliym. Ama böyle evlide olmak istemiyorum cünkü kuvetim kalmadi annem kardeslerim evime bile gelmek istemiyorlardi onun surat yapmasini cekemiyorlardi.benim kendime guvencimi kayip etdirdiler.hep kendimde suc aradim...ama eger olacaksa mecbur coook deyismeli
Heheyytt! O ney ole soyadını taşıyormuşsun, kendine halayık mı aldı bu herif neyin kafasını yaşıyor?? Astığı astık kestiği kestik sanıyor heralde. Bana bak bana! Çatır çatır diceksin tmm boşanalım burama geldi zaten, sen ve ailen olmadan daha huzurluyum diye baksın o zaman anlasın astığım astık kestiğim kestik neymiş. Biraz da o çeksin aptallığının cezasını hep sen mi çekicen. Pööfff vallahi bunaldım.
Ailesi de çok komplexliymiş bu arada eşin de onlrın gazına gelecek kadar saf mı diyeyim daha ağır mı bilemiyorum affet.
Efendimiz sav: Ben iki zayıfın; yetim ile kadının hakkına tecavüz etmeyi yasaklıyorum! buyurdu.
Yetim dövüldüğü zaman ağlamasından dolayı arş-ı âlâ titrer ve Allahü teâlâ, meleklerine şöyle buyurur:
- Ey meleklerim, babasını toprağa gömdüğüm yetimi kim ağlattı?
BUnları da onlara aktarı ver azcık Allah korkuları varsa.
kusura bakmayında bukadar şey yaşamışsınız ama siz genede size sabredin diyenlere cevap verip kaale alıyosunuz belliki boşanmak istemiyosunuz hoşunuza gidiyor demekki nediyeyim Allah iyilik versin inş.
harbiden sadece sabret geçer diyenlere cevap yazmışın be konu sahibi bizi kaale alan yok, neyse hep bir ağızdan diyelim o zaman seni duvardan duvara da vursalar hergün kapıya da koysalar sabret geçer he birde barışıp sonra burda kayınvalidem kayınbabam eşim bir oldu ağzımdan kan gelene kadar dövdüler çok üzgünüm desen bile sabret geçer dicem çok ciddiyim, hadi iyi akşamlar
Öyle demeyin lütfen okadarda deyil yani sabrim tasdi diye gitdim evden.icimdi bir umut tasiyorum sadece bi umut hani duzelirler diye kocam hatasini anlayip annesi gile rest cekip gelir diye ama ben böyle yasanmicagini biliyorum yanlis anlamayin lütfen
tabi öyle canim ama isde o insandan kopmamakdan korkuyorum.. yoksa kim ceker
arkadaşım sende yanlış anlama buadam kaç senedir düzelmemiş şimdi düzelirmi tabiki boşanmak zor kolay değil üzücü ama böle bi hayatı kimse haketmez lütfen kendinize haksızlık etmeyin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?