• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kötüyüm kocamla bosaniyoruz:-(

ay okurken şiştim sen hala yuvamız diyosun bana öyle yok soyadımı taşıyosun annenle konuşmam konuşmam dicek sı...mışım soyadına der bidahada arkama bakmam yemin ediyorum kanser olucam bukadar ezdirirmi bi insan kendini kendinize saygınız yoksa annenizedemi yok Allah aşkına o kadın kim oluyorda annenizi arıyor orda ne işi var diyebiliyor :47::47: valla benim annemi arıcak öyle birşey diyecek kaynanam annem onu yerindibine sokar senkimsin dünkü bok diye annenizde sizin gibi ağzı var dili yok heralde çok sinirlendim akşam akşam ya:47::47:

Heheyytt! O ney ole soyadını taşıyormuşsun, kendine halayık mı aldı bu herif neyin kafasını yaşıyor?? Astığı astık kestiği kestik sanıyor heralde. Bana bak bana! Çatır çatır diceksin tmm boşanalım burama geldi zaten, sen ve ailen olmadan daha huzurluyum diye baksın o zaman anlasın astığım astık kestiğim kestik neymiş. Biraz da o çeksin aptallığının cezasını hep sen mi çekicen. Pööfff vallahi bunaldım.
Ailesi de çok komplexliymiş bu arada eşin de onlrın gazına gelecek kadar saf mı diyeyim daha ağır mı bilemiyorum affet.

Efendimiz sav: Ben iki zayıfın; yetim ile kadının hakkına tecavüz etmeyi yasaklıyorum! buyurdu.
Yetim dövüldüğü zaman ağlamasından dolayı arş-ı âlâ titrer ve Allahü teâlâ, meleklerine şöyle buyurur:
- Ey meleklerim, babasını toprağa gömdüğüm yetimi kim ağlattı?
BUnları da onlara aktarı ver azcık Allah korkuları varsa.

Son düzenleme:
mrb cnm sıkıntıdan gezinirken gördüm yazını okudugumda bırak gözlerime hiçbişiyime inanamadım pes diyorum vallahi pes bu nasıl kaynana nasıl insan nasıl bir vicdandırki bu bunları yaptırıyor şokdayım hadi kadını geçelim kaynanadır oglunu paylasamıyor memnuniyetsiz peki o kocan a ne demeli annenin sözleriyle nasıl hayat arkadasından hanımından yoldasından hemde seviyor diyorsun sevdiginden vazgecer aklım almıyor keşke sende evini terk etmeseydin gülüm sabretseydın o kadına madem seviyorsun ya sabır deseydin allaha dua edip beleseydin çocugunuz yok mu sizin hem eşinle hiç oturup sakin sakin güzel güzel konuşmadın mı ki konuşmussundur suyuna gidp soraydın sorunu çözmeye çalışaydın ne diyeyim bilmiyorum şu durumda senin bu sorununa diyecek hiçbişi yok cünkü kaynanla kocan şu duruma aklı basında diyecek bi laf bırakmamışlar gülüm allah yardım etsin sana üzülme belki hakkında hayırlısı budur merak da etme allah mazlumun yanında adaletiyle kimseyi caresiz boynu bükük bırakmaz onlarda sanma mutlu olurlar senden iyiyi bulurlar madem senin yapacagın bişi yok sabırla metanetle bekle derim allah yardım eder

Slm canim cok güzel yorum yapmissin. Üc senedir sabrediyorum hep allahima sigindim susdum yuvam yikilmasin diye.her kavgamizda kapiyi gosterdi ben hep sakin olgun konusmaya calisdim ama anlamadi hep ailem dedi sevmiyorsun dedi.ee sevmediysem nasil üc senedir susuyorum onlari cekiyorum.ben anlam veremiyorum artik cok caresizdim gitdim.ama benim korkum gelen gideni aratir diyorlarya ne biliym. Ama böyle evlide olmak istemiyorum cünkü kuvetim kalmadi annem kardeslerim evime bile gelmek istemiyorlardi onun surat yapmasini cekemiyorlardi.benim kendime guvencimi kayip etdirdiler.hep kendimde suc aradim...ama eger olacaksa mecbur coook deyismeli

canım sen allahtan belanımı istiyorsunya böyle yuvamı olur böle kayınpederve kaynananın istekleri insanı adamdan soğutur be ve onları destekleyen eş.. Canım allahtan çocuğun yok ne kadar şanslısın. Seni sevdiğinide sanma bence. Öle bişey olsaydı senin gitmene izin vermezdi.. Hakkında hayırlısı canım.

Slm canim cok güzel yorum yapmissin. Üc senedir sabrediyorum hep allahima sigindim susdum yuvam yikilmasin diye.her kavgamizda kapiyi gosterdi ben hep sakin olgun konusmaya calisdim ama anlamadi hep ailem dedi sevmiyorsun dedi.ee sevmediysem nasil üc senedir susuyorum onlari cekiyorum.ben anlam veremiyorum artik cok caresizdim gitdim.ama benim korkum gelen gideni aratir diyorlarya ne biliym. Ama böyle evlide olmak istemiyorum cünkü kuvetim kalmadi annem kardeslerim evime bile gelmek istemiyorlardi onun surat yapmasini cekemiyorlardi.benim kendime guvencimi kayip etdirdiler.hep kendimde suc aradim...ama eger olacaksa mecbur coook deyismeli

kusura bakmayında bukadar şey yaşamışsınız ama siz genede size sabredin diyenlere cevap verip kaale alıyosunuz belliki boşanmak istemiyosunuz hoşunuza gidiyor demekki nediyeyim Allah iyilik versin inş.

Heheyytt! O ney ole soyadını taşıyormuşsun, kendine halayık mı aldı bu herif neyin kafasını yaşıyor?? Astığı astık kestiği kestik sanıyor heralde. Bana bak bana! Çatır çatır diceksin tmm boşanalım burama geldi zaten, sen ve ailen olmadan daha huzurluyum diye baksın o zaman anlasın astığım astık kestiğim kestik neymiş. Biraz da o çeksin aptallığının cezasını hep sen mi çekicen. Pööfff vallahi bunaldım.
Ailesi de çok komplexliymiş bu arada eşin de onlrın gazına gelecek kadar saf mı diyeyim daha ağır mı bilemiyorum affet.

Efendimiz sav: Ben iki zayıfın; yetim ile kadının hakkına tecavüz etmeyi yasaklıyorum! buyurdu.
Yetim dövüldüğü zaman ağlamasından dolayı arş-ı âlâ titrer ve Allahü teâlâ, meleklerine şöyle buyurur:
- Ey meleklerim, babasını toprağa gömdüğüm yetimi kim ağlattı?
BUnları da onlara aktarı ver azcık Allah korkuları varsa.

Bosaniyoruz zaten canim suclu benim ben evden gitmisim daha öyle diyorlar ama neden gitdigimi anlamiyorlar onun icin avkati o ayarladi gitdim diye.ama almanyada bi sene sonra bosuyorlar.canim bu insanlar haca gitmis insanlar annesi babasi gitmisler ama malesef bisey bildikleri yok ne yazikki.

kusura bakmayında bukadar şey yaşamışsınız ama siz genede size sabredin diyenlere cevap verip kaale alıyosunuz belliki boşanmak istemiyosunuz hoşunuza gidiyor demekki nediyeyim Allah iyilik versin inş.

Ne demek Hosuma gidiyor öyle deyil sadece yuva yikilmasi güzel bisey deyil.yani cok savasdim böyle yurutmek zaten istemiyorum ama eger pisma olup gelirse cok sey deyismeli cok.

arkadaşım öncelikle Allah sabır versin. şunu unutma ki bir tek Allah'ın kulusun. evli olmak, eşinin soyadını almak onların malı olduğun anlamına gelmiyor. keşke baştan kendini bu kadar ezdirmeseydin. tabi ki kocanla iyi olmak için fedakarlık yapacaksın ama bunun bir sınırı var. ayrıca fedakarlığı sadece kadın mı yapar? evlilikte evi kadın ve erkek yönetir. maalesef sizinkini anladığım kadarıyla kaynananla kayınbaban yönetiyor.
eminim çok zor bir süreç yaşadığın Allah yardımcın olsun. ama bence bundan sonrası şu yaşadıklarından kötü olmayacak.

harbiden sadece sabret geçer diyenlere cevap yazmışın be konu sahibi bizi kaale alan yok, neyse hep bir ağızdan diyelim o zaman seni duvardan duvara da vursalar hergün kapıya da koysalar sabret geçer he birde barışıp sonra burda kayınvalidem kayınbabam eşim bir oldu ağzımdan kan gelene kadar dövdüler çok üzgünüm desen bile sabret geçer dicem çok ciddiyim, hadi iyi akşamlar :ssz:

Son düzenleme:
benim ençok zoruma gidende kaynananın annene yüzüne tükürüp evine yollayamadınmı demesi :53::53: sanki o doğurmuş onun malı senkimsin be kadın :47: benim bile zoruma gitti diyorum düşün artık :47:

Geçmiş olsun.. insanlar iki üç çocukla boşanıyorlar zararın neresinden dönsen kardır. seviyorum diyorsun ama bu kadar kişiliğini hiçe sayan bir insanı sevmekten vazgeçedebilirsin eğer istersen.. sevgi de biter aşk da biter hayatın gerçeği bu. bir psikologdan yardım al daha güçlü durmaya çalış.. haksız olmadığın konularda özür dileme kendini de suçlama.. hakkında hayırlısı..

harbiden sadece sabret geçer diyenlere cevap yazmışın be konu sahibi bizi kaale alan yok, neyse hep bir ağızdan diyelim o zaman seni duvardan duvara da vursalar hergün kapıya da koysalar sabret geçer he birde barışıp sonra burda kayınvalidem kayınbabam eşim bir oldu ağzımdan kan gelene kadar dövdüler çok üzgünüm desen bile sabret geçer dicem çok ciddiyim, hadi iyi akşamlar :ssz:

Öyle demeyin lütfen okadarda deyil yani sabrim tasdi diye gitdim evden.icimdi bir umut tasiyorum sadece bi umut hani duzelirler diye kocam hatasini anlayip annesi gile rest cekip gelir diye ama ben böyle yasanmicagini biliyorum yanlis anlamayin lütfen

Öyle demeyin lütfen okadarda deyil yani sabrim tasdi diye gitdim evden.icimdi bir umut tasiyorum sadece bi umut hani duzelirler diye kocam hatasini anlayip annesi gile rest cekip gelir diye ama ben böyle yasanmicagini biliyorum yanlis anlamayin lütfen

arkadaşım sende yanlış anlama buadam kaç senedir düzelmemiş şimdi düzelirmi tabiki boşanmak zor kolay değil üzücü ama böle bi hayatı kimse haketmez lütfen kendinize haksızlık etmeyin artık

tabi öyle canim ama isde o insandan kopmamakdan korkuyorum.. yoksa kim ceker

öyle ama bende eşimi deli gibi seviyorum ama yapacak bişey yok,benim eşim beni istemiyor.seninkide seni korumuyor.varsa yoksa ailesi.annem ne diyosa öyle yap ne demek kendi evli bi adam artık.kendi sorumlulukları var.sen oyuncağı,kölesi falan değilsin.bende çok mutsuzum deli gibi sevdiğim insansız naşıl yaşarım diye düşünmekten kafayı yicem ama mecburum.kaldı ki benimde bebeğim var.hele de boşanmış bir anne olarak yaşayacağım zorluklarıda düşünmek zorundayım.çok şükür ki henüz bebişin falan yok.ailenin desteğiyle herşeyden sıfırdan başlayabilirsin.he tabii kocan hatasını anlayıp seni korur seni ezdirmezse evliliğin kurtulur ama zannetmiyorum çünkü boşanma davası açmış bile.ahhh bu aileler ne isterler çocuklarının yuvasından anlamıyorumki.kaynananlar karışmasa eşinin aklının ucuna bile gelmez yok annenle resmini koymuşsunda bilmem neyde.hiç birini kötü niyetle karşılamaz ki kötülük bunun neresinde.bi tanecik annen e heralde koyucan resmi ne varmış.dangıl dungul iş yapıp deli ediyolar insanı.allaha yakın sana uzak olsunlar bence

arkadaşım sende yanlış anlama buadam kaç senedir düzelmemiş şimdi düzelirmi tabiki boşanmak zor kolay değil üzücü ama böle bi hayatı kimse haketmez lütfen kendinize haksızlık etmeyin artık

Haklisin canim. Nediyim ben burda güc aliyorum bunlari okuyunca.simdiye kadar hep kendimde suc aradim ama yok.gercekden bunlar nirmal deyil insallah hemen unuturum esimi en zor seyde bu isde

Canim yazdiklarini okudum ama anlamadigim su hala nasil barisma hayalleri kuruyorsun. Evlendin diye anneni kardeslerini atacacakmisin. Nasil bir zihniyettir bu ? Kusura bakma esin biraz hasta annesini ve babasini saymiyorum zaten onlar sana bunu yasatiyorlar ya allahindan bulsunlar. Belkide hata sendedir en basta tavrini koysaydin ne bilim aramasaydin onlara göre hata olan seyde gidip özür dilemeseydin onlarinda beklentileri bu denli yüksek olmazdi. Esinin ailesinin sizin evliliginize bu denli karismasi esininde buna onay vermesi hic normal degil. Belkide senin icin bitmesi daha hayirlidir.

canım ben de seninki kadar şiddetli olmasa da benzer olaylar yaşadım yakın zamanda. 9 aylık çocuğum var, elin memleketindeyim ,yalnızım, ama boşanıyorum. Arkadaşın dediği gibi psikolojik destek çok önemli. 2 aydır düzenli olarak psklg ile görüşüyorum. Şu an kalbinde ve beyninde yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki...
Eşimin beni anlamasını hep umdum hep bekledim. Artık görüyorum ki şu saatten sonra gelse bile kazandığım şey ancak 50 kg ağırlığında plastik bir madalya olacak boynumda. Yönlendirmek değil amacım, boşan diyip vebal alamam ama kendi benliğinden taviz verme... Yoksa zaman sana seni unutturur da fark edemezsin... Sevgiler

Back