• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kötüyüm kocamla bosaniyoruz:-(

Anlamıyorum. Suçlu o. Onun sana mesaj atması barışmak istemesi gerekir.
Onlar nasıl insanlar bahane mi arıyorlar sana bağırmak için?
Şuan sen üstüne gidiyorsun. O iyice ben haklıyım havalarında.
Nasıl dayanmışsın ne sabır varmış sende.
Senin eşinin gururu aşkından önce geliyorsa senin yapabileceğin bir şey yok.

her bölümünü ayrı ayrı şoka girerek okudum
bunlar nasıl bir aile ? eşinin kendi aklı fikri yok belli ki
ya kaç yaşında insanlar bu kadarına hayret ediyorum
eşin seninle aile olamamış ki, seni sahiplenememiş ki , seni mal eşya olarak görüyorlar heralde
eşini sevmene bir şey diyemem elbet ama kendini düşünmelisin...

umutsuzvaka27 ve justitia:) bayılıyorum güçlü insanlara:) inşallah tabii gönül ister bir ömür aynı yastığa baş koymak sevdiceğiyle ama insanın her istediği olmuyor.. eğer ben de bir gün sizinle aynı şeyi yaşarsam güçlü davranmak bana da nasip olur inşallah:)

Bir adını değiştirmedikleri kalmış.Oldu olacak onu da yapsalarmış.

Bu tarz düşünen aileler var ama sizinkiler aşmış.
Yok yüzüne tükür geri gönder filan,hastalıklı düşünceler.
Bunların,senin çocukluk anılarına filan da tahammülü yoktur Allah bilir.

Maalesef eşin değişmez.Ailesi değişmeyeceğine göre,eşinin de değişme şansı yok.
Bugün sana geri gel dese gidecek gibisin ama gidersen 1 haftaya kalmaz eski halinize dönersiniz.
Çocuğun olmadan kurtulma fırsatı bulduğun için şanslısın.

bunlar takacak bir kusur bulamamışlar baktılar kız istedikleri herşeyi yapıyor annesiyle koyduğu resme takmışlar. Böyle bir saçmalık var mı. Sanki başka bir erkekle resim koydunuz. Bence sakın aramayın eşiniz de öyle bir anne ve baba varken hatasını anlayacağını hiç sanmıyorum.

durumun çok zormuş gerçekten ailesi bir yetimi ağlatıp çok incitmişler sanırım onlar kafadan seni silmiş gibi gözüküyolar keşke evinden çıkıp gitmeseydin bunlar seni daha aramaz gibi gözüküyolar.yapman gereken eger vazgeçemiyosan araya büyükleri filan koy yada onları rezil et mahkemede sana bunca zaman yapılanları anlat yada yazılı beyanat ver kayıtlara geçsin maddi manevi tazminat al mutlaka hiçbirinin yanına bırakma.ve o pisliklere hepsine benim gibi bir yetime etmediğinizi bırakmadınız hakkım helal değildir size de ve yaptıklarını herkese anlat ne mal olduklarını herkes ögrensin .böylece biraz yüreğin soğur inşallah Allah yardımcın olsun.Bazı insanlar bu dünyaya kendilerinden zayıf masum insanları kasıtlı olarak üzmeye gelmiş sanki değiştiremzsinki onları çok üzüldüm .

Hangi devir bu yahu o kadar buyuk bi ulkede yasiyorsunuz ne kadar ayip olan biten seyler o zaman oksuz yetim alsalardi seni almasalardi ne kadar tutucu ve kati bir aile saskinim
Valla guzelim senin yapicak biseyin yok kocanda bitiyor isler donersende da kotu olur ha ne yapardin baktin gordun isler bu sekilde uc maymunu oynasaydin herkezi kendini cok yormadan hos tutabilirdinki annene daha rahat git gel esinle annen daha yakinlassin diye ha gerek varmi duruma gore degisir bi cok insan yasarken malesef dusunemiyor bunlari akil edemiyor seni suclu gormuyorum denk geldigin aile boyle kocan iste uyuyor onlara ne diyeyim Allah gonlune gore versin hakkinda hsyirlisi yil 2013 bu isler bu sixin islerdeki mevzular cok geri kafalilik

Senin koca koca değil ki nesini seviyorsun
hem de babasız büyütcem çocuğumu ve bana böyle davranan söyleyen insaların arasına terkar göndericem
o evlat da gidecek ben o evladı silmeyecem
bu nedir be
kadın değil köle olmaya mı geldi dünyaya bu cins
neden bunlara izin veriyorsunuz
evlendim diye annemle fotoğrafımı koyamayacam
anneme gidemeyecem
koca denen asalak da buna çanak tutacak
töbe aklımı kaybedicem ben yakında

Arkadaslar gercekden bana cok güc veriyor sizin yazdiklariniz...tskler
Böyle insanlari gercekden kimse cekemez heralde.benim gibi zaten bidaha bulamazlar neden oturup sükür etmediler bilmem yani.

Arkadaslar gercekden bana cok güc veriyor sizin yazdiklariniz...tskler
Böyle insanlari gercekden kimse cekemez heralde.benim gibi zaten bidaha bulamazlar neden oturup sükür etmediler bilmem yani.

ya işte bunu de canımı ye yani, Allah tan gelen birşey olsa hastalık, yoksulluk falan bende sana sabret derim, o senin eşin derim ama o senin eşin değil ki annesinin yönlendirdiği bir çocuk bu besbelli, kimse sana git hemen boşan diyemez ama sınırlarını çiz tekrar birlikte olacaksan da bu lafları edemesinler yoksa başka konularla daha beter dertlerle burda olursun o zaman da biz demiştik deriz ve çekiliriz sende pişmanlıklarınla kalırsın öyle, daha ağır şeyler yaşamadan önce koy tavrını demeye çalışıyoruz, onlar seni kaybettiklerini anlayınca farkına varırlar çünkü sen ne yaparsanız yapın gitmem imajındasın onların gözünde ve muhtemelen halen döneceğini düşünüyorlar pişman olup

Son düzenleme:
sen nasıl ozur dılemeyen bır ınsanla halen barısmak ıstersınkı hadı barıstın oncekı yasadıklarının ıkı katını yasamaya gucun varmı

Var kiz kardesi ama evli deyil. dedim hani kiziniz evlenirse yaparsa cok mu kötü. diyorlar ki hayir gelmicek o ozaman kocasinin ailesine ayit.. öyle diyorlar yaaa.. bukadar olmaz beni suclu yerine koyuyorlar

Ne denebilir ki şimdi bu zihniyete.Söylenecek laf yok.Sinirlendim ama maalesef var hala bu tarz insanlar.Bizden uzak olsunlar.
Kusura bakma kendi kızına canına,evlenince eşinin ailesine ait diyen aile, el kızı olan seni asla asla kabul etmez.
Eşinde iannesiyle aynı fikirlere sahip anlaşılan.
Tek diyebileceğim ailen arkanda iyi düşün.

Ana kuzusu olmak böyle bisey demekki... evlendikten sonra hala daha annesinin babasının ... cok ufak bisey icin... lafıyla size kızabiliyosa hic evlenmeseydi daha iyiydi ve bu kadar cabuk kabullenmesi cok garip gercekten bosverin gitsin hayır gelmez artık bu kadar katlandıgınız cok bile :19:

genellemek istemem ama sanirim bu almanyadaki kaynana tayfasi magara devrinden kalma :27:
sanki siz agac kovugundan cikmissiniz evlendiniz ya ailenizi toprak altina gömmeniz lazimdi tevbe yarebbim !

ama sizde de hata var gidip bide özür dilemissiniz, unutma sen egdikce kafani ezen cok olur böyle mahluklar özür diledikce zebanilesirler.

bunlara eli masali cadoloz gelin lazim.

ya ben çok sabırsız ve anormal biriyim yada sizde bir sorun var ben bu yazdıklarınızın dörtte biri bile etmeyecek şeyler için kıyameti koparıyorum heryere giderken eşimin annesini arayacakmışım hesap verecekmişim daha neler nasıl bir sabır varmış sizde pes doğrusu hemcinslerimin kendini bu kadar ezdirmesine tahammül edemiyorum ben ne zaman böyle desem herkes ağzında aynı lafları geveliyor herkesin şartları eşit değildir yaşamadan bilemezsin vs vs.... tabiki yaşamadan anlaşılmaz eşinin ailesiyle yaşayanlara sözüm yok aynı evin içinde olunca illaki özgürlüğü kısıtlanır insanın ama sizin gibi olupta bu kadar saçmalığa katlananlarıda anlayamıyorum her seferinde özür dilemişsiniz ipleri ellerine veren sizsiniz hayata karşı insanlara karşı bi duruşunuz olmalı sınırlarınızı çizmelisiniz ayrıca anne ve babanızında arkanızda durması gerekiyordu belliki sizi sahipsiz zannediyorlar kızım mutlu olsunda damadım bana saygısızlık yaparsa yapsan nasıl bir mantıktır bu annem babam ben mutlu olayım diye saygısızlığa göz yumacaklarsa o mutluluk benim boğazıma dizilir zaten

Merhaba,
sizle benim buara olan sorunumu paylasmak istiyorum. Ben almanyada kaliyorum. Onun icin türkcemin kötü olduguna bakmayin lütfen. 3,5 senedir evliyim. basdan beli kayinannamla sorunlarimiz oldu. Hep altdan aldim ve istedigi gibi herseyi yapmaya calisdim.
Benden hergün aramami istiyordu biryere gitdigimde haber vermemi istiyordu ve üstelik benim kocamda bana hergün soruyordu annemi aradin mi anneme haber verdin mi diye. bir iki yil yaptim sonra yapmak istemedim artik sünkü ben bir calisan kadinim hergün aramaya zamanim olmuyor. Sonra bende artik iki günde bi aradim falan. Sonra bu kadin hep sorun yapti aradigimda tavir yapti neden aramamisim diye falan hep susdum özür diledim. Esimle paylasmak isteyince bana kendin halet dedi karismam dedi hic arka cikmadi ve annesini karsisina alip konusmadi. Tek sorun malesef bu deyil.
Benim annem simdi 45 yasinda iki Kücük erkek kardesim var. annem 28 yasindan beli bizi babasiz büyütdu hem anne hem baba oldu bizim icin. Onun icin annem bizim herseyimiz.
evlendikden sonra her anneme gitdigimde kaynanama haber vermek gerekiyordum ve bende yaptim ama kadin hep surati deyisiyordu ve tavir yapiyordu hep öyle yapti anneme gitdigimde. ve ben birsey demedim. Kocamla evlenmeden önce 5 sene beraberligimiz vardi annemi cok seviyordu bizden cikmiyordu. Ama malesef evlendikden sonra anneme gitmek istemedi gitdigimizde annemle konusmuyordu yüzüne bakmiyordu. bunlarda ailesinden kaynaklaniyordu. Cünkü benim annem bizim hic birseyimize karismiyordu neden gelmiyorsunuz bile demiyordu yeter ki yavrum mutlu olsun.
neyse hep bu olaylar.
gecen sene evimde mevüt yapmak istedim herkesi davet etdim kaynanama görev verdim teyzelerime falan isde. kaynanam tamam kizim yaparim falan dedi hic sorun yokdu.
Mevlütden bi gün önce annemin oturdugu yere gitdim ve et aldim, annem de dedi ki kizim evde yanliz yapacagina gel bana hemen beraber yapalim. bende tamam anne dedim. anneme gitmeden önce kaynanami aradim ve dedimki anne ben anneme gidiyorum orda eti yapacagiz. tamam dedi baska bisey deyil. neyse anneme gitdim ve bir Saat sonra Telefon caldi annem cikdi ve kim kaynanam.
kadin o günümüzü maf etdi onun yüzünden mevlüt okutduramadim. Neymis de benim orda ne isim varmis, anneme diyor. Sen niye kizinin suratina tükürüp bana göndermedin neden demedin kizim git kaynanada yap diye ben evlenmisim onlarin soyadini tasiyormusun ozaman neden kendi annemde yapiyormusun diye olay cikarti. ben cok kötü oldum annem agladi cok zoruna gitdi. ve o günden beli konusmadilar.
Eve gitdigimde kocama anlatdim herseyi oda hic bisey demedi annem öyle istiyorsa öyle yap dedi ve ben susdum bisey demedim.
bi kac gün sonra esimin ailesine gitdik ben özür dilicekdim. yanlis anasilma oldu diye. iceriye girer girmez babasi öpdürmeden basladi benim yaptigim neymis de ben ne mal oldugumu basdan bilmeli lazimmis. bagirdilar beni aglatdilar ve ben gine susdum oturdum. kocam bu sefer cok sükür arka Durdu ve eve gitdik. Evde basladi senin yüzünden ailemle kötü oldum diye bagirmaya.
anlamiyorum ya arka ciksin ve olay bitsin neden arka cikdikdan sonra bana bagiriyor:-( Neyse bi kac hafta sonra hersey normalesdi ve gidip geliyorduk. ama artik sürekli aramiyordum kaynanami cünkü cok kirilmisdim.
Busefer ki olay cok kötü. iki hafta önce kocamla hic sorunum yokken isden geldim eve. bende isde whatsapp diye bi app var ona annemle benim resmimi yükledim. onuda annesi görmüs kendi cepile. neyse geldim kocam beni kapida karsiladi öptü güldük konusduk falan. Sonra dedim ki ben yemek yapiyorum tamam dedi mutfaga gitdim tam bitdi yemek tabaklara dolduruyordum. Telefon caldi esim cikdi. babasiymis. Adam 3,5 sene bi sefer evimizi aramamisdi. neyse dediklerini duyuyorum. basladi saymaya ben onlarin soyadini tasiyormusum nasil annemin remini koya bilirmisim ozaman hic evlenmeseymisim neler neler sayiyor. Ve esim telefonu kapatdi ve helal olsun sana diye söylemeye ayni babasinin dediklerini bana demeye neden evlendin benimle ozamanda. neden benim annemin resmini koymuyorsun dedi. bende dedimki güzellikle, ya sen yaklasik üc senedir annemle konusmuyorsun yüzüne bakmiyorsun nasil benden senin annen resmini koymami istersin dedim. oda dedi Allah Allah ben senin soy adini mi tasiyorum yüzüne bakmassam bakmam konusmasam konusmam gitmessem gitmem diye. ama sen mecbursun dedi ve ailesinin yaninda gitdi. cok zoruma gitdi agladim ve bütün esyalarimi toparladim. gece vakit eve geldi ve bana bakmadan yatdi. ertesi gün ise gitdi benimle konusmadan ve ben devam esyalarimi toparlamaya basladim. anneme haber verdim annem aksama gelip alacakdi beni evden. neyse esim geldi isden ve dedi herseyini toparliyorsun. bende dedim bana arka cikmiyorsun seninle konusamiyorum cok kiriyorsunuz beni bunun farkinda deyilsiniz bi resim icin yuvamizi yikdilar annengil farkindalarmi. yok hic dinlemedi beni dedigi sen hic sevmedin annemi babami baska bisey deyil. ben orda gidiyorum daha halen ailem diyor...
Sonra annem ve kardesim geldiler ve beni aldilar.

Ailesinin hic umrunda deyil.
suan iki haftadir annemdeyim. bir hafta önce esime yazdim hadi gel konusalim yeniden baslayalim yuvamizi yikmayalim diye 5 sms yazdim uzun uzun onun üstüne sadece avkati aradim pazartesi Saat 15de terminimiz var diye yazdi. baska bisey deyil.
Ve iki gün önce avkatdaydik. cok üzgünüm böyle bisey icin yuvamizin yikildigina inanamiyorum.

Bence kendisi gurur yapiyor esyalarimi toparlayip gitdim diye. ama cok cagresizdim cok arkamda durmadi. ben ailesi yüzünden sevdigimi birakip gitdim. ama insan gelir konusur karisiyla yaa. bukadar Cabuk bosanilmaz ki..

Ne yapacagimi bilmiyorum bana yardim edin lütfen esimi cok seviyorum onunda beni sevdigini biliyorum sadece inat ve gurur....:-(

Kendini kandırmayı bırakırsan daha rahat, huzurlu olursun... Eşin seni sevmiyor,bunu anlamalısın.. Seven insan bunları yapar mı? Yaşadıklarına bir bak lütfen,bunlar herkesin yaşadığı doğal şeyler değil.

Adam seni düşünmüyor bile sen arayıp barışalım diyorsun :37: şaka gibi... Bırak anneciğiyle yaşasın.. İnsanların zihniyeti akıllara zarar.. Soyadını verdiği herkesi köle görüyorlar :53: :ssz:

Kizlar gercekten bu avrupadaki kayinvalidelerin geneli boyle .. bende o kadar cok sahit oldumki konu sahibi arkadasin aileleri gibi ailelere .. ilk geldigimde soka giriyirdum resmen zamanla sasirmamaya basladim cunku nereye giderseniz bu tur olaylarla karsilasiyorsunuz.. en yakin arkadasim tam 7 sene turkiyedeki ailesiyle gorusturulmedi, gonderilmedi nedeni ise kiz artik oglanin ailesine aitmis o evden cikmis bu kadar basit onlara gore ..
Benim kayinvalidem en iyilerinden olmasina ragmen hala koyden geldigi 40 sene onceki cahilligini devam ettirir bir cok seyde ..
Ilk evlendigim zamanlar kayinvalidemin komsulari diyordu senin gelin hayirsiz cikti oglani aldi baska sehire gitti filan diye .. ben cogu zaman cvp bile vermiyordum kayinvalidemin bi kac sefer okumus gelinler alirsan boyle olur dedigine bile sahit oldum .
Bir seferinde birisi hakkinda konusuyorduk bende ne hakla geline bunlari yaparlar ne saniyor bunlar kendilerini dedim .. kayinvalidemin cevabi iste herkes benim gibi degil herkes gelinlerini disiplin eder oyle cikarir ayri eve ben hic yapmadim dedi .. bende ben almam gereken terbiyeyi ve disiplini babamin evinde almam gereken donemde aldim dedim cok sert bi sesle .. bi daha agzini acmadi .. es cok onemli ama malesef burdaki eslerde tam bi ana kuzusu olarak yetistiriliyor .. benim en buyuk sansim esimin ailesinden uzakta 5 sene universite okumasi o zaman koparmis annesiyle baglarini yoksa benim sonumda kesinlikle ayrilik olurdu ..

Köle değilsin sen sakın geri dönme annenle kuru ekmek ye çalış kendı hayatını kur ama sakın onların kölesi olmaya gerı dönüp gitme. O senı sevmıyor yanılıyorsun sadece annesını ve babasını sevıyor. Senı de onlara kölelik yaptıgın sürece sevıyor. Kandırma kendını uzun zaman ayrı kal bak göreceksın ohhhhhh be dunya varmış şükürler olsun Allahım benı kölelıkten kurtardın dıyeceksın. Sakın sakın gerı dönme hemen boşan çocugun da yok çok şanslısın.

Ne demek ya senı doğuran zorluklarla buyuten annenı onlar için sileceksin. Yok oyle bır dunya kusura bakma da sen kendını nasıl bu kadar sene bu sekılde kullandırdın bu ınsanlara. Benım aılemle görüşmeme laf edecek bır eşi ya da ailesini anında silerim suratımı goremezler. Çok şükür öyle insanlarla karşılaşmadım evliliğemde ama senın yerınde olsam 3 seneyı bırak 3. günde resti çekmiştim hepsine.

Back