Çok Kötü Birşey Oldu..:(

kesinlikle aldatıyor.mutlaka görüş kimliklerine bak

Bu iki tip erkek modeli gözlemlerinize kesinlikle katılıyorum. Çok doğru tespitler..
Hatta sadece erkek olarak değil de, kadın olarak da böyle tiplerden 2. şıktakine rastladım.
Tanıdığım bir kadın, ailece görüşüyorduk o aralar. Kesinlikle çok mutlu, kusursuz bir çift (özellikle ev ziyaretlerinden gördüğüm kadarı ile). Bu bayan bir dükkan işletiyor. Dışarı çıkıp yanına uğradığım zamanlar elinden telefon düşmüyordu. İçimden diyordum "ne aşk sevgili gibi mesajlar yahu" Daha sonra öğrendim ki bayanın fiziksel olarak görüşmediği sadece telefonda takıldığı arkadaşları varmış. Çok şaşırmıştım kafamçokkarıştı

Mavi'nin eşi umarım bu kategorilere girmiyordur. Hiçbirimiz böyle bir durum yaşamayız umarım (garip(!), gayri ahlaki tepki verenler de dahil), çok zor öyle dışardan bakıldığı gibi değil.

Ben normalde de olayların pozitif yönünü direk gören biri değilim. Bu konuda da öyle.
Yani bir şey var, bana göre en olası ve olumlu senaryo (Mavi'nin eşi/eşinin yapısı hakkında bahsettiği cümleleri baz alarak) onunla ilgilenen birinin olduğunu ama eşinin yüz vermediğini, Mavi'nin de bu durumlara tepkisini tahmin ettiği için konunun buralara gelmiş olabileceği durumu. Yani Can'a sinir oluyoruz, nasıl karakter bu diyoruz ama, bu çok uç bir durum, ne kadar saçma, düşüncesiz biri olsa da bu kadar da düşüncesiz olma ihtimalini düşünemiyorum.:uhm: Mavinin tepkisini geçtim bu duruma eşi de tepki göstermesi lazımdı, çünkü ortada huzursuz bir aile var. Olumsuz senaryolar hakkında zaten yazılı şeyler var, çok eklenecek bir şey yok.:bbo:

bakın buna katılıyorum:))

ama gerçekten bazen sinirleniyor sonuçta ben bile yorum yazmadığım halde sürekli konuyu takip etmeye çalışıyorum sonuçta arkadaşımıza ve konusuna değer verdiğimizi gösterir bu ama insan bi 5 dakika açar şu şu oldu der yine kapatır bizde burda saf saf o sevgilisidir yok değildir diye düşünüyoruz valla bazen sinirleniyorum kusura bakmayın

Arkadaşlar bu tip önemli konularada daha yapıcı olmanızı isterdim,
her zaman konulara yazdığımız uyarılarda özellikle buna dikkat edilmesini rica ediyoruz...
bazıları hemen boşan demiş,bu kadar mı kolay boşanmak,
lütfen eğri oturun doğru konuşun,empati yaparak yorumlarsanız,daha yapıcı olacaktır diye düşünüyorum......

ne oldugunu bilmiyoruz arkadaslar
hem bisey olduysada bizden önce kendi ailesine annesine falan haber verir
hem hic bisey olmadiysada belki kafasini dinliyordur zor bir durum sonucta
mavi gelmemezlik yapmaz ne olduysa mutlaka haber verir anlayisli olalim lütfen biraz

diyorum işte ablam bir konuşur pir konuşuralkisalkisalkis
yine sireniyle geldi umut ışıklarını yaktı ve gitti :asigim:
cansın sen Şeniz

maviyi bende yorumlarından tanıyorum. kendimi ifade edemedim sanırım merak ediyoruz sonuçta nasıl iyimi kötümü eşiyle problemi halledebildimi bunu sadece merak ediyorum ki bu en doğal hakkım sanırım onu yargılamak değil haşaa

insanlar istediği gibi düşünür istediğini sever alakadar olur istediğine olmaz
siz konu sorumlusumusunuz sizemi kaldı insanları uyarmak
bilir kişi gibi sürekli yazıyorsunuz

Lütfen konu sorumlusu arkadaşımın uyarısını dikkate alınız,konu dışı yada uygunsuz yorumlardan kaçınınız.
Birebir alıntılarla birbirinize yorum yapmak yerine yumuşak bir dille konuya yorum yaparsanız daha sağlıklı olur,herkes fikrini belli bir saygı çerçevesinde beyan etmekte özgürdür lakin kavgaya,saygısızlığa,hakarete mahal verecek yorumlar yapamazsınız...

ayrıntılı olarak anlatır mısınız yerimseniben

Telsimde kesin var ama turkcelde de olduğunu duydum yine de denemek lazım.
Kısa msg yoluyla web şifrenizi alıyorsunuz , sonra telsimin anasayfasından tel numaranız ve o gelen şifre ile kendi sayfanıza girebiliyorsunuz. Sağ veya sol köşede geçmiş görüşmelerim bölümü var (ismi farklı da olabilir) oradan son 6 ayın dökümünü alabilirsiniz .

mune hanım,
bu bilgi amaçlı yazdığımız yorumlarda mı yasak.ben bilmiyorumda :kedi:buyrunnnnnnnnn

çok teşekkürler...opuyorumnanaktan
turkcell ve telsimde web şifresini almak için ne yapmam lazım?

inadıma aramadım açmadım falan ne kadar saçma şeyler böle bu canın dedikleri neden ama neden eşine inanmak istediğim halde inanamıyorum nedeen :sm_confused: sanırım artık kimselere güvenim kalmadığından :gitme:

Bunun altından hiç iyi şeyler çıkmayacak arkadaşlar...
Neden hala polyanacılık oynuyorsunuz anlamıyorum

Bunun altından hiç iyi şeyler çıkmayacak arkadaşlar...
Neden hala polyanacılık oynuyorsunuz anlamıyorum
aynen tabiki iyi şeyler çıkmasını isteriz her şey yanlış anlaşılma olsun ama ben de inanmıyorum bu kadar şeyden sonra iyi şeyler çıksın akıl var mantık var yok can tlf nunu unuttu can tlf açmadı görüşmeye gelmedi 3gün sonra falan zaman kazanılıyor bence tabi yenede inş kötü bir şey çıkmaz:Saruboceq::Saruboceq:

canım bence sen kusura bakma da
kızın canı burnunda birde bizimi düşünecek
hayret vallahi
kimbilir ne halde ne yapıyor belki canı parmağını bile oynatmak istemiyor
dizi izlemiyoruz gerçek hayat bu

ssadece ilk yazıyı okudum günahını aldığınızı düşünmüyorum suçsuz olan insan neden hattını bloke etsin telefonunun parçalasın suçsuz olan hakkını savunur kanıt gibi birşeyleri yok etmek yerine. kaldı ki telefona çıkan bayan sabah söylediğinin tam tersini savunuyorsa burda direkt asıl şüphe duyulması gereken andır. eşiniz bütün gün yanınızdamıydı bu kzın fikirleri değişirken? ona ulaşmış bunu planlamış olamazlar mı?

ben bişey demedim sizde okumadınız. tepki almak istemiyorum kendimce kel,me hazmemin yettiği kadar kendimi anlatmaya çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…