Çok Kötü Birşey Oldu..:(

mavicim gerçekten çok üzüldüm inşallah her şey bi yanlış anlamadan ibarettir benm aklıma gelende şu madem canın telefonu ablasında kalıyo bunlar beraber kalıyolar eğer beraber kalıyolarsa sende onları evlerinde ziyaret edebilirsin dimi amayerimseniben eşine söylesen bunu eşinide alıp çalsan can ve kız kardeşinin kapısını yani baskın yapsan salı günü planlı programlı bişi değilde hiç ummadıkları bi anda çıksan karşılarına yada telefon kimin adına kayıtlıydı hiç alakasız bir isimdi dimi bu kişiye ulaşamazmısın dersin böyle böyle sizin adınıza kayıtlı numarayı kim kullanıyor diye????

Katılıyorum. Hattâ keşke yanına alabileceğin biri olsa, sen Can'ı köşeye sıkıştırırken o sadece seyretse adamı ve vücut dilinden çıkarımlarda bulunabilse..

offf ya çok zor bi durum...
bende heraya katılıyorum, o can msjı atan can olmayabilir, yani kız ve eşi markette çalışan canı araya sokmuş olabilir bir nevi figüran...
inşallah ben yanılıyorumdur, çünki böyle pis şeyleri yaşayanları biliyorum çevremde...
sevgilisini erkek ismi ile kaydeden erkek müsveddelerini..,
lafım mavinin eşine değil, ama kendini akıllı zanneden akılsızlar o kadar çokki..
kızın lafları o kadar tutarsızki inşallah sonuç tatlıya bağlanır ve mavi başka üzüntüler yaşamazsın,
allah erkeklere akıl fikir versin..

ama zaten bir plan varsa canla coktan konusulmustur böyle böyle olsun diye bence tlf dökümleri daha cok işe yarayacak bide o numaar devamlı aranmalı tabi 2 gun sonra iptal edilmezse

Bak telefon kapalı yazana kadar mavi hep içimden bakalım ne zaman ulaşılamayacak o telefona geçiyordu..Şimdi onu da okudum ya iptal edilmesini bekliyorum,bundan sonra hep kapalı kalacak belki de..

evet portakal_suyu dediğim bu benim de. ama Mavi bunu yapmayı düşünmüyor anlaşılan. Yalnız görüşemem diye düşünüyor olmalı... CADIARZU

9 tane misafir..
hayırdır arkadaşlar kime bakmıştınız..
valla kıllandım ben misaifrlerden..
youthanasia7 paranoyak ettin beni heee

Bak telefon kapalı yazana kadar mavi hep içimden bakalım ne zaman ulaşılamayacak o telefona geçiyordu..Şimdi onu da okudum ya iptal edilmesini bekliyorum,bundan sonra hep kapalı kalacak belki de..

bu adam numarasını değiştiremeyecek kadar sevgilisinden korkuyor peki gun boyu tlf kapalı kalınca sevgilisi sormuyor mu çok şüpheli salı gunune kadar iptal edilir numara ogunde çalındı yada rahatsız edenler vardı değiştirdim yalanı söylenir

Mavicim sadece senin eşinle konuştuktan sonraki ilk mesajını okudum aradaki yorumları okumadım.. eşin doğruyu söylüyor gibi geldi bana.. umarım öyledir..yanlız can pek tekin biri değil gibi..

kızlar dunden beri benimde dikkatimi cekti en az 6 misafir gördüm burada gittikce artıyor

9 tane misafir..
hayırdır arkadaşlar kime bakmıştınız..
valla kıllandım ben misaifrlerden..
youthanasia7 paranoyak ettin beni heee

bir derdim var bölümü beni paranoyak etti canım her ihtimali düşünüyoruz ya
:1no2:
şu misafirler neden üye olmaz anlamam çok zor sanki

kızlar dunden beri benimde dikkatimi cekti en az 6 misafir gördüm burada gittikce artıyor

dün bi ara 58 okuyucu vardı
bende şaşırdım açıkçası akannehir
sanırım mavinin çok sevilen ve popüler biri olmasındnan kaynaklanıyo
eminim çoğu kişi çok üzülmüştür
insan sevdiğine hiç bizaman bi zarar dokunmıycak gibi düşünüyo:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…