- 13 Nisan 2007
- 33.094
- 100.348
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Lalecim malesef öyle kadınlar var kii
Offf bu aklıma gelenleri söylemek istemiyorum yaa :gitme:
Artık kafam allak bullak oldu :bbo:
Bu da mantıklı, ama adamların evli olduğunu başından beri bilip bunu kabullenmiş, kendi yoluna bakan ortalık or..... eeeeee kadınlar da var, mevcut gidişattan memnunsa adamın düzenini bozmak istemeyebilir :bbo:
Ya bugün çok paranoyak oldum ben bilmiyorumkismile
hmm bide esinin cep telefonunun dokumunu cikarsan cok iyi olur sms atmismi aramismi gunluk gorusme yapiliyormu falan bunlar aydinlatici olabilir
Ben olsam şu saatten sonra Can denen adamın ağzından çıkacaklara inanmazdım. Biz zaten danışıklı dövüşten şüphelendiğimiz için Can kişisiyle yüzleşme olsun istiyoruz, ama ortada bir şey gerçekten varsa bunlar Salı gününe kadar elli çeşit piyes hazırlarlar, Salı günü de en güzelini karşınızda oynarlar.
Ben de paranoyak bir insanımdır, ve Can beni artk ikna edemezdi :1no2:
Yav kabul öyle kadınlar var...
Ben gönlümü eyleyim adam evliyse evli bana ne diyen?
Peki Maviş'in eşi kadına haber mi saldı bak eşim öğrendi vs. kadın da "aaaa ben hemen yazarım bir senaryo, işi toparlıyayım aşkım aman senin evliliğin bozulmasın" mı diyecek?
Peki Maviş'in eşi kadına haber mi saldı bak eşim öğrendi vs. kadın da "aaaa ben hemen yazarım bir senaryo, işi toparlıyayım aşkım aman senin evliliğin bozulmasın" mı diyecek?
mavi eşinin gerçekten çabaladığına inanıyo musun
ben nedense ikna olmadım buna
sen derbeder olmuş durumdasın huzur yok
belki de yuvanız dağılabilir..
ama eşin senin kadar ciddiye almıyo bunu..
ben böyle bi haksızlığa uğrasam kadın başıma
aydınlatana kadar her yola başvurur o adamı çıkarır karşına
kendimi aklardım..
eşin ya kendine çok güveniyo ondan bu kadar rahat
ya da bilmiyorum artık...
çok fazla acaba var kafam karıştı...
mavi eşinin gerçekten çabaladığına inanıyo musun
ben nedense ikna olmadım buna
sen derbeder olmuş durumdasın huzur yok
belki de yuvanız dağılabilir..
ama eşin senin kadar ciddiye almıyo bunu..
ben böyle bi haksızlığa uğrasam kadın başıma
aydınlatana kadar her yola başvurur o adamı çıkarır karşına
kendimi aklardım..
eşin ya kendine çok güveniyo ondan bu kadar rahat
ya da bilmiyorum artık...
çok fazla acaba var kafam karıştı...
Eskiden faturalı Avea hattı kullanıyordum, dökümlü fatura geliyordu ve hangi numaraya ne zaman mesaj atılmış, hangi numara ne zaman aranmış, kaç dakika görüşülmüş gösteriyordu. Hâlâ öyle mi acaba?
bende bunu diyorum canla konusmaya gidiyor ama onun yanındayken arayımda ikna edeyim demiyor ve can salı gunu bakarım müsait olursam gelirim diyor eşinde tamam diyor ben bayan halimle hayır bugun 5 dknı ayır gece yarısıda olsa gel derim sonucta sen mahvolmussun eşin bunu görüyor canın keyfine bırakmak ne kadar doğru
Bence dersini ne kadar çalışırsa çalışsın karşıdaki, elbette açık verir.
Mutlaka verir.
İnsanların , hele de karşıdaki bir erkekse aynı şeyleri düşünmesi mümkün değil.
Ezber mi yapacak.
Bir yerde açık verecektir.
Tabi teşrif ederlerse.
Adam toptan kapatmış telefonu. Kız arkadaşı kızıyordu hani.
Arkadaşlar hepiniz Can'a yoğunlaşmış durumdasınız ve hepiniz neden aramadı neden geç randevu verdi diye tepkilisiniz Mavi arkadaşımızda öyle ama bence ortada Can diye birisi yok.Can ismi kullanılarak tele kayıt edilmiş bir kadının no'su bu.Gerçekten Can olsaydı ve gerçekten msj yanlış çekilseydi bu kdr uzar mıydı durum bi düşünün o çocuk ne kdr sorumsuz vurdumduymaz olursa olsun işin bu raddeye gelmesi karşısında mutlaka arar ve mavinin karşısına çıkardı ama çıkamıyor neden?Yok çünkü..Can'ın bu durumlardan haberi bile yok bence olsa mümkün değil bu kdr kayıtsız kalamazdı ki bazı arkadaşlar eşin ne kdr çabalıyor bak gibi ibareler kullanmış bence arkadaşımızın eşi hiçte çabalamıyor ilk gün ağlaması yalvarması çaba değil hatasının üzerine örtmeye çalışması ve maviyi kaybetme korkusu ama çabalayan erkek böyle olmaz alır eşini götürür çocuğun yanına ya da çocuğu getirir eşinin yanına görüştürür bir şekilde herşeyi açığa çıkarır.Daha öncede yazdım bu kdrmantıksız tesadüf bir araya ancak Yeşilçam'da gelir.Arkadaşım sen iyiyi düşünmeye ve ona inanmaya çalışıyorsun eşini seven birisi olarak ve Cana kızıyorsun en başta ama can değil o no'nun sahbi bunu bil ve salıya kdr sakın bekleme sadece kurgulayıp oynıcak bunlar.Yarın git çocuğun çalıştığı yere git ve bul onu çık aniden karşısına ben hayatta duramazdım şimdiye kdr durdukça içine düşen kurtlar seni kemirecek bekleme..En iyi ihtimal eşine takılan bi kadın belki ama diğer anlatılanlar çok kötü yazılmış masaldan ibaret maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?