- Konu Sahibi BenmasMavi
-
sana ilginc gelebilir..her konuda bu tarz yazıyorsun zaten...adam bir aldatma yapıyor...deliller arasında..bu açık ..en azından...onu bu olayı yaşamaya iten sebepleri öğrenirler anlamında söylemiştim
you_know'cum haklisin belkide böyle düsünmüstürya aslında erkeklerin bir düşüncesi var
şimdi mavi o an arasaydı can çıksaydı deseydi eşime mesaj atmıssın fln belkide iş ortamında hani dalga konusu olacaktı x in eşi aradı kıskanmıs fln tarzında belki eşi ondan istememiştir sinirlenmiştir ama tlf kırması dahada işleri çıkılmaz hale sürüklemiş
gecenlerde eşimin tlf bakarken deniz diye biriyle konusmus daha önce kayıtlı değildi deniz bu kim dedim işyerinden ark dedi kız mı erkek mi dedim napacan dedi tekrar sordum erkek dedi yalan söleme dedim ara konus bakalım dedim sesini duyayım dedim ne söyleyeyim durduk yere çocuga şimdi ya fln dedi ara konuş dedim yoksa ben ararım dedim ara dedi aradım eşimin tlfndan efendim dedi kapattım erkekti
ama eşim tlf elimden alıp kızsa bagırsa aynı seyleri düşünürdüm
ama garip olan ben birine yanlıs mesaj atsam aşk mesajı tarzında bişi o kişi evli olsa bana yanlıs atmıssın dese kusura bakma diye geri dönerim
offf yok konusmcm
mavi gel artık yaaaa
İşte ablam o ani tepki vermeleri malesef bizlerde olumsuz bir etki bırakıyor.
Haklı olarak ama, çünki zaten o an suçlu olan erkek oluyor birde üstüne böyle tutumlar sergiliyorsa bu Mavi olsun başkası olsun şüpheye düşerdi zaten.
Sakince orda anlatsaydı olayı, bak karıcım şöyle böyle deseydi bir şekilde rahatlatabilirdi.
Tabiki hala içimizde bir şüphe kalır bayanız sonuçta böyleyiz,
ama öyle bağırıp tel kırmakla çözümlenmiyor olay malesef.
Suç üstüne suç biniyor ve durum kaçınılmaz bir hal alıyor.
Beynim durdu resmen...
Dua etmekten birşey yapamıyoruz ya beni üzende bu.
Ama sonuna kadar yanındayız arkadaşımızın.
Allahım kimseye yaşatmasın... :Saruboceq:
mavinin eside bu durumda kalmak istememis olabilir
bilyiosunuz erkekler arasinda bu konu daha fazla dalga konusu oluyo
Başta yapmış hatayı zaten böylede olunca mavi iyice şüphe duymaya başladı haklı olarak ilk başta konuşsaydı olay buraya kadar gelmeyecekti..
Aklım almıyor benimde bu erkekler neden böyle yapıyor ya hemen kıvırıyorlar anlatsalar aslında ama onuda yapamıyorlar işte ..
biliyorum cnm tabikide öyle ama insan bazen delice düsünebiliyo:)Canım you knowumun ve senin verdiği örnekler çok doğru haklısınız ama,
yukarda alıntıladığıma katılmıyorum kuzum.
Dalga konusu olursa olsun çok mu önemli,
burda bir yuva var, bir ilişki var, bu mu önemli o arkadaşa rezil olmak mı önemli?
Bu erkekleri anlamak çok zor gerçekten.
Banane elin adamından ister gülsün ister dalga geçsin.
Biz huzurlu olalımda gerisi boş.
vereliniortak vereliniortak
you_know'cum haklisin belkide böyle düsünmüstür
yani ben olsam bende istemezdim sevgilimin/esimin aramasini mahcup oluyo insan bi bakimdan
benimde basima böyle bisey gelmisti bi kiz arkadasimin dogum gününe gitmistim
ertesi günde benimki msnime girmis bi okuldan bi erkek arkadasim dogum günü fotosunu msne koymus
benimki esip gürledi hani X(kiz) in dogum gününe gitmistin Y(erkek)'in dogum gününe gittin demi, ne isin var erkeklerin arasinda neden yalan söyledin fln filan diye
bende Xin dogum gününe gittim askim sacmalama fln dedim istiyosan Y'e sor ama rezil oluruz bosu bosuna inanmio musun dedim, 3lü konusalim sorcam dedi ya rezil olcam sacmalama fln dedim sonra mecburiyetten 3lüye aldim sonra benimki cikti hicbisi konusmadan
sonuc itibariyle mahcup oldum Y'e ohaoldumsmile
mavinin eside bu durumda kalmak istememis olabilir
bilyiosunuz erkekler arasinda bu konu daha fazla dalga konusu oluyo
MAVIM gelmedı mı daha:gitme:
bende yazdığım olayda aynı durumu düşündüm aslında.eşim ara dedi ben aramadım.ben arayım dedi.onada sırf bu sebepten izin vermedim.olurda nebiliyim tanıştığım fakat samimi olmadığım biriyse rezil olurum gibi düşündüm heralde.böylede düşünebiliyor insan.
Canım you knowumun ve senin verdiği örnekler çok doğru haklısınız ama,
yukarda alıntıladığıma katılmıyorum kuzum.
Dalga konusu olursa olsun çok mu önemli,
burda bir yuva var, bir ilişki var, bu mu önemli o arkadaşa rezil olmak mı önemli?
Bu erkekleri anlamak çok zor gerçekten.
Banane elin adamından ister gülsün ister dalga geçsin.
Biz huzurlu olalımda gerisi boş.
vereliniortak vereliniortak
canım işte erkekler bizim gibi düşünemiyor biliyorsun
eşide belki mavinin uzatacagını düşünmemiştir ondan işin huzur bozacak dereceye gelecegini düşünmemiştir
ama hersey şüpheli açıkcası eşinin ayaklarına kapanıp affet demesi bile şüpheli geldi bana ağlaması fln kızıp tlf kıran adam baska o baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?