- Konu Sahibi BenmasMavi
-
herseyin kötü ihtimalini düsünmek dikkatli olmak insani daha karli cikartiyor...hayat tecrübem bunu ögretti bana..bi de arkadaşlar hep diyosunuz sen de buna inandın filan ya adamı tanımıyosunuz belki panik bi insandır şaşırmıştır yani oneden bu kadar olumsuz şeyler yaşıyosunuz yapıcı olsanıza biraz
kesınlıkle esım olsa kahkaha atar arardı
nıye panık olsunku
pini de degstırmesı kafa kurcukluyoguclubacismile
bi de arkadaşlar hep diyosunuz sen de buna inandın filan ya adamı tanımıyosunuz belki panik bi insandır şaşırmıştır yani oneden bu kadar olumsuz şeyler yaşıyosunuz yapıcı olsanıza biraz
Şimdi düşündükçe kızın davranışı ilginç geliyor.
Mavi aradığında açmıyor, "Can'ı rahatsız edenlerden biridir" diyor...Aradan biraz zaman geçince "rahatsız eden numarayı" arıyor...Neden? Madem rahatsız ettiğini düşündüğün biri, neden bu kişiyi "buyrun" diyerek arıyorsun :çok üzgünüm:
bi kere can bir erkek olsa hiç bi erkek rahatsız ediyolar die telefonunu yanına almamazlık yapmaz...
arar ve küfür eder zaten
Benim aklıma bir de şu geldi
Eğer gerçekten eşinin böyle bir ilişkisi varsa
Kız büyük ihtimal evli olduğunu biliyordur
Neden gecenin bi yarısı evde olduğunu ve karısının göreceğini bile bile msj atsın?
Amacı aralarını bozmak mıdır bu durumda?
Bu da saçma geldi bana
Fakat en kafa karıştırıcı olay eşinin telefonu kırıp parçalaması
İşte bu durum haklı olsa bile haksız durumuna düşürüyor.:çok üzgünüm:
evet çok doğru evli olduğunu bile bile msj atıyorsa araları bozulsun die yapar ama o zaman da sonra canın teli bu demez hazır arayı bozmuşken neden tekrardan toparlasın mavi bence sen o numarayı bugün tekrar ara ama özelden bakalım yine kız mı çıkacak yine kız çıkarsa o zaman kötü ama çünkü can bu olaydan sonra teli yanına alır gerçekse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?