Çok Kötü Birşey Oldu..:(

neden kendini ispatlamıyo aklamıyo öyle bişey yok demiyoda sanada kendinede bunaları yaşatıyo aynı bu tele msj gelme olayı bi arkadaşımın başına geldi eşi dediğin gibi bağırıp çağırıp teli duvara fırlattı kırdı sonrada msj yanlış geldi bilmem ne genel tepkileri bu galiba:S çok sinir bozucu

bu gece hep seni dusunucem mavi
aklimdan cikmiyosun offfffff
allah yardimcin olsun kardesim:çok üzgünüm:

inşallah aldatılma gibi bi olay yoktur ama okuduktan sonra yazıyı şöyle düşündüm,bence eşiniz gece olan olaylardan sonra o bayanla görüşüp neler olup bittiğini anlatmıştır ve senaryo hazırlanmış gibi geldi.eşinizin nosundan arıyorsunuz meşgule basıyor,kendiniz arıyorsunuz öyle.sonra eşiniz telefonu parçalıyor falan.ne bilim hepsi bir oyun gibi geldi bana ama umarım yanlış düşünüyorumdur.inş hakkınızda hayırlısı olur da hayırlı bir şekilde sonuçlanır bu olay

erkeklere zorla empati kurdurmazsak empatik düşünemiyorlar. en sinir oldukları şey ise dürüst oldukları bir mevzuda kendilerine inanılmaması ben kendimi biliyorum ya ispat etmeme gerek yok diye düşünüyorlar. mesela ona ders vermek için kendi cep telefonuna böyle bir msj göndert biz gönderelim aaa yanlışlık olmuş de sonrada bak nasıl oluyormuş gördünmü diye mutlaka ders ver bence. ben yazdıklarından eşinin seni aldatmadığı yönünde çıkarım yaptım en fazla olabilecek olan birisinin ilgisi gururunu okşamış olabilir ve birisiyle msjlaşmış olabilir ama böyleyse bile artık yaptığının ne kadar ciddi birşey olduğunu evliliğinin bu basit ego tatmini yüzünden tehlikeye girebileceğini görmüştür derim. aldatmış olsa anlardın hani derler ya kadınlar anlar diye

Son düzenleme:
cok uzgunum ama sanirim aldatiliyorsunuz bu senaryonun aynisini arkadasimin eside oynamisti.telefonu kirmalar vs...cok bilindik taktikler haline geldi artik

Eşinizle net olarak konuşmanız gerekir.
İnanmadığınız herşeyin cevabı eşinizde.
Ortada yanlış gelen mesajdan daha fazlası var.

Bu kadar sinirlenmenin,telefonu kırmanın vs...iki sebebi olabilir.
Biri telaşmak ki bunu sebebide bellidir.
Diğeri yok yere suçlanmanın tepkisidir.

Eşiniz ile iyi anlaşan birbirini seven ve bu olay haricinde bir sorununuz olmayan durumda olduğunuza göre ve her ikinizinde ilk an öfkesi dindiğine göre;

Daha sakin konuşun.
Açık açık cevap alın.
Ona ister istemez içinizin şüphe içinde olduğunu ve sizi bunlardan kurtarmak için bişeyler yapması gerektiğini hatırlatın.

mavi gercekten uzuldum bu duruma ve inaniyorum atlatacagina.. kalbim bu olayin yanlis ve kotu bir tesaduften olusmasi;;.

ama yorumum su olacak.. O can denen cocugun kizkardesini bulmak..
negatif dusundugum zaman su geciyor aklimdan: esin boyle bir sey yapti ve sinirlenip telefonu kirdi pininide bloke etti korkusundan ve sen ciktiktan sonra kiza boyle soylemesini istedi.. can denen arkadasinida kullandi
canla uzun sohbetler ederken belki kizla ediyordu
ve canla ortak bir tanidikti o kiz..
olumlu pozitif dusundugum zaman ise: esinin soyledikleri tamamen dogru.. sonucta mutluydunuz ve bir puruz yok senin nazarinda. ve kararli bir kadinsin sonucta goze alamaz yada cesaret edemez degil aldatmayi aklinin ucundan bile gecirmiyordur..

Birkaç ay öncesinde burada paylaşılmış bir tabelacı hikayesi vardı, adamın telefonuna güya tabelacı x efendiden mesajlar geliyordu gece yarısı, aynı hikayenin market reyon çalışanı durumunu düşündüm acı bir biçimde.Sadede üzüldüm, hem de çok.

aynılarını yaşadım ve üzmek istemem ama ladatılıyorsunuz öyle kaşarlar varki ewli oldugunu bile bile kabullenıyorlar yuvaları yıkıyorlar eşiniz suçsuz olsa başta telefonu kırmazdı. muhtemelen o kadınla görüştü ve bu yalanı buldular hem senı ınandırdı hemde üste çıktı ve gunahını aldıını düşünüosun ...
bunu birebir yaşadım ben...
hep aynı film!!!

Bağırma çağırma telefonu kırma atma pın ı kilitleme...
Bunların hepsi savunma mekanizması...Eşiniz bütün savunma mekanizmalarını kullanmış.
Ortada bir şey yoksa,bir adam o mesajdan sonra sizin yanınızda arar sorardı ve sakin bir şekilde...Kendinden emin bir şekilde...Beden dili de ortada bir şeylerin döndüğünü söylüyor.
Önce kızmış sonra baktı olmayacak ayaklarına kapanmış.Sonradan ayarlanmış bir senaryo gibi geliyor.Zaten kız aramış seni.
Benim gözlemlerim bunlar, ki bir çok kişi de benimle aynı fikirde ama eşinizle SAKiN bir şekilde konuşmadan buradan çözüm bulamazsın canım.

hiç yorumları okumadan sadece konuyu okuduğumda bile böyle düşündüm. Klasik erkek beyni. Başta bulamadı, uyduramadı bişey çünkü ince düşünemiyorlar. Yalan söyleyip kıvırabileceği şeyler bulamayınca agresif tavırlarla üste çıkmaya çalıştı. Sonrada mesaj atan kadını arayıp anlattı ve bunu uydurdular. Kadınla eşin konuşup senaryo yazmadan önce kadın sürekli meşgule alıyor yada açmıyordu. Ama eşinle konuştuktan sonra kadın kendi geri aradı "buyrun beni aramışsınız" diye?

Düşünüyorum erkek kardeşimi rahatsız eden çok oluyorsa ve telefonunu evde unuttuysa kapatırım o telefonu? Yada kapatmadımmı eşinize yanlışlıkla "can" yani o numara mesaj attığına göre demekki eşinizin numarası o telefonda kayıtlı. Yani eşinizin telefonundan aradığınızda neden açmadı "X" arıyor yazdığında hadi ilkinde meşgule aldı hadi 2.de aldı e sonrasında ısrarla aranınca açıp "alo X bey can tel.unu evde unutmuş marketten ulaşabilirsiniz" demek ne kadar zordu? Benim kardeşimin telefonu ısrarla çalacak ve rahatsız edenlerden biridir diye düşünücemde açmıcam? Açar bi güzel bidaha arayamayacağı, rahatsz edemeyeceği şekilde konuşurum, neden kaçayım. Yada kaçtıysam neden sonra arayayım. Garip....

Son düzenleme:
Eşin ve karşı tarafın dediği şeylerin hepsi muallak.
Bir kız kardeş niye kardeşinin telefonunu açarda, can ı sorunca, öyle biri yok der ki.
Can bey sürekli rahatsız ediliyor diye mi.
Bu telefon can ın telefonu değil demesi için, arayanın canı sormak yerine, kimle grüşüyorum demesi lazımdı. Arayan can ı tanıyor ki, can ı soruyor. Ama yok can diye biri diyor, bu ne tezatlıktır.
Madem rahatsız oluyor, evde yok ,de geç.
Can ı arayan birine, numarasını bilen birine, yok yok bu can ın telefonu değil denmesi çok tuhaf.
Eş te, sürekli telefonda görüştüğü can ı aramak yerine, mesaj atıyor.
Ve mesajın cevabı bile beklenmiyor.
Verilen tepkiler, sinirle verilmiş olabilir, telefonu kapama vs.
En baştan yanlış yapılmış, ya sessiz kalıp ,sabah aranacaktı.
Ya da o gece olayı çok büyütmeden, hesap sormadan ,biraz daha sakin olup, beraber arayıp konuşacaklardı.
Belli ki bu can beyle eşi bayağı samimi.
Küçük düşecek bir durum yoktu.
Mantıken bakıldığında, hiç te yanlışlıkla gelen bir mesaja benzemiyor.
Çözülmesi çok kolay olan birşey, düğüme dönmüş.
Şimdi ne dese soru işareti.

Mavi,şok oldum ilk mesajını okuyunca.. çok üzüldüm.. yorumlar çok fazlaydı okuyamadım ama umarım ki herşey bir tesadüften ibarettir.. sitede yorumunu gördüğüm an "aa,ne yazmış acaba" diye takip ettiğim,sevdiğim birisin.. inan konu hakkında yorum yapmak bile çok zor..
son durum ne peki? eşinle konuştun mu tekrar?

yarin haber verecek canim bekliyoruz bizde bir gelisme yok sadece telefon numarasi can diye birine ait cikmadi bambaska birinin adina cikmis esiyle konusuyor olmali sun siralar bizde merakla bekliyoruz insallah kotu bir sonuc olmaz

yarin haber verecek canim bekliyoruz bizde bir gelisme yok sadece telefon numarasi can diye birine ait cikmadi bambaska birinin adina cikmis esiyle konusuyor olmali sun siralar bizde merakla bekliyoruz insallah kotu bir sonuc olmaz

teşekkürler nilim opuyorumnanaktan

can muallakta yani kafamçokkarıştı umarım sonuç ne olursa olsun Mavi'nin üzülmeyeceği bişey olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…