Çok korkağım

böcek,balon korkularımdan bazıları.görünmeyen şeylerden korkuyorsanız bunu sadece kendiniz biliyorsunuz ama ben her defasında rezil oluyorum yanımdakileride rezil ediyorum.yaz geldi böcekler ıyyyy çıkmaya başladı ben ne b.k yiyim.bide hepsi beni bulur.açık havada benim tabağıma kocaman böcek düşer hala kafayı bozuyorum yaşadığım korku dolu anları hatırlamak bile istemiyorum,kulagımın dibinde balon patlar yada gözümün önünde balonu şişirirler.yürüyen merdiven,palyaço,çok yaşlanmak,fakirleşmek,mezarda olduğunu düşünmek asıl ben çok korkağımm

Evlenmeden önce 14 yıl yalnız yaşadım çok korkmazdım ama evlendikten sonra ne zaman yalnız kalsam huzursuz uyurum, bende sürüngen olan herşeyden korkarım.Yürüyen merdivenlere tek binemem ama dediğim gibi en büyük korkum sürüngenler küçücük bir tırtıl bile beni korkutmaya yeterde artar bile.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar,

korkularinizi okudum, her insanin oldugu gibi benimde var korkularim, örnegin bende böceklerden falan cok korkarim, bir arkadasimizin dedigi gibi onlarda gelir beni bulur, ya benim üstüme dogru ucar gelir yada üstüme konar falan... iyi kötü bunlarin cözümü var, fakat görünmez seylerden korkmak o daha da kötü geliyor bana..

Bu korkular aslinda hayal gücümüzün ürettigi seyler, ama seytanda bizimle ugrasiyor olabilir. O yüzden önce tibbi yardim almak gerekiyor. Ayrica felak, nas, ayetel kürsi gibi dualarida sürekli okumak ve seytanin serrinden Allaha siginmak gerekiyor, cünkü seytan insanlara vesvese vermeye bayiliyor..

Namaz kilmiyorsak, namaz kilabiliriz ve dua edebiliriz, vs... bunlar benim acizane görüslerim. Insallah korkular gider, huzurlu günler gelir... sevgiler

:18: kızlar dr luk yani bu durumlar .. bende çok korkarım ve tuhaf bişeydir ki bazende o korktuklarımdan korkmam... çok tuhaf bişey..
eşim bazen uyumaya gider hemen giderim arkasndan yoksa daha sonra asla gidemem.. ama bazende gider yatar umrum olmaz ozaman düşüncelerime hükmedip korkunç şeyleri aklıma getirmediği farketttim ama her zaman böle güçlü olamıyorsun.. ve hiç bi zaman güçlü olamayacağım konular ise
- uyurken biyerimi sarkıtmak..illa sıcaktan patlasam bile başıma kadar örterim..
- kapım kapalı duş alamam ve eşim evde olmalı..
-duş alırken gözümü çok fazla yıkamamyüzümü yıkarken hemen açsam bile bir yüz belircek sanırım karşımda...yüzümü köpükleyemem onedenle..
-sürüngenlerden tiksinir ve bahsedildiğinde yada gördüğümde kaşıntı tutar beni ve çok korkarım..hepside benm karşıma çıkar...1: hepsiyle ilgilide bi anım var hamamböceği öldürmüştüm iki taneydiler biri bazamın altına kaçtı diğeri öldü katil olmuştum o gece diğeri gelip bana zarar vercek diye uyumamıştım...ve ogün sabah olur olmaz amcamlara geçip babama evi 3 gün ilaçlattırmiştm...
-:18: elbiselerimi sirkelemeden iç dış kontol etmeden giymem :18:çünkü bikersinde tam eşimle görüşcez sabah kot pantolunumu giyiyorum ve bişey teprnde dizimin kenarında hissetim ama ufak bişey sanmama rağmen çok tırsmışım..elimle parçaladm onu pantolonla.tabi bacağmda bide pantolon.o pantolonu nasıl çıkardım ve bağırmışm aman allahım.. kocaman bir çekirgeee .işaret parmağımdan büyük..:18:
-idrar torbamın patlayacağını dahi bilsem gece asla wcye gidemem ( bunu başıma gelen i olaya bağlıyorum.. bi keresinde evimize gece hırsız girmiş ve biz bunu sabah farkettk ve ben oakşam wcye gitmiştim. annemler söleynce korkudan öldüm gözüm kapalı gidip geldim yani hırsız tam karşımda bile durmuş olabilir görmemişim.. hep bunun korkusuyla ogün bugündür gece çişe gittiğimi hatırlamam.. anca eşim gelcek kapıya öyle...))
- karanlıkta kapının arkasında bornoz asılı kalmış ise yatak odasında o gece sürekli ona bakar kafamı iyice sokarım yorgan altına..karanlıkta bornoz elbise ve diğer eşyaları çok güzel surat ve insan veya hayalete dönüştürebilirim... bunuda bir olayıma bağlıyorum.. 13 yaşlarımda ike sokakta bir balici gibi yaşlı adam görmüştüm ben bakalla giderken benm nerden çktığı görmüş gitmiş apartmanımıza girmiş.. bi geldm baktım ne çocuk cocuk kalmış sokakta ne balici görünümdeki amca tam apartmana girdim birde hava kararmış az ....apartman karanlık..ışığa yaklaşıyorum ve yaşlı adamın yeşil kazağı yavaş yavaş belirleşiyor gözümde.. lal olup kalmış kendimi nasl dışarı atmışım bilemiyorum yanii.. kaçtım adam çıktı gitti ...))
yazdıklarınızı okyunca ve bunları yazınca anladımki herşeyin bir sebebi varmış.. bunun dışında korku filmlerini çok severdim ve sürekli islerdim özellikle frediyi elm sokağı kabusunu sonra katil bebek çakyi...hatta korkudan bi gece uyumadığımı fredi yüzünden hani uyuynca geliyor ya .ve uyudum kimse sesimi duymuyor diye düşünüp bağırmıştm annem gelmişti kurtardı beni.

kendi şahsi düşüncem dr vereceği ilaçlar düzeltmese bile ,, kendimiz düzeltecek piskolojisi ile düşüneceğimiz için düzelir kullanıldığında ama bu ona bağımlılık yapar bence.. arkadaşların sölediği gibi duaları okuyun ..çok rahatlarsınz inşallah...
Allaha şükür şuanda iyiym ben..böle durumlar yok bi kaç gündür.. dualarımı ettiğim zaman iyiyim..

Son düzenleme:
ben bi de şimdi taktım, gece uyuduğumda ya da bazen otururken kendi kalp atışlarımı sarsıntı sanıyorum. deprem mi oldu diye kontrol ediyorum sürekli. geceleri uyuyamıyorum, kazayla uyansam bi daha geri dalamıyorum... off düşünmek istemiyorum ama çok faydası olmuyor.

arkadaşlar herkesin ne de çok korkusu varmış yahu
bende her türlü küçük böcükten korkarım
belki çok manyakça ama yılandan korkmuyorum köyde bi kaç defa görmüştüm aa bi inceliyim deyip yaklaşmıştım hatta

bende gece yalnız kalmaktan çok korkardım aslında bende hırsızlık fobisi var küçükken yaşadığımız hırıslık olaylarında dolayı üzermde kalan ve hiç yenemediğim bir korku bu.. eşimin işinden dolayı 2 gecede bir tekim ilk zamanlar acayip paronoyalara girmiştim kaç gece eşimi arayıp ekip yollamasını istemiştim :86::86:
saat gece yarısını vurduğunda evi türbe mislai aydınlatıyorum
tv açık pc açık yanımda cep telim ev telim diğer yanımda ışıldağım (her an elektirik kesilebilir düşüncesi ve en çok bunu yaşayınca korkuyorum tekken ) sabaha kadar uyumadan duruyorum
hava ışıyınca yarasa misali uykuya geçiyorum tv karşısında ..
daha yeni yeni atlatıyorum bu durumu sanırım insan herşeye alışıyo zamanla lafı çok doğru bir laf :82:

Son düzenleme:
umarm düzelr zamanla ama tek başınıza halledemoyrsanız doktor yardmı şart. eşinize bu durumlardan gerçekten korktuğunuzu bellii edin o konularda ilgisini çekin bi süre sonra dayanamayıp kendi götürecektr bkz. çocukların en çok istediği şeyleri ağlayarak elde etmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…