Çok korkağım

Bende Bendeee
Şu An Bekliyorum Mesela

bir de ben eğer evde teksem duşakabinin kapısın açık bırakıyorum dışarıyı göriyim diye çok tırsıyorum
yani bizim evde duşakabinin hiçbir işlevi yok

aynı şeyler bende de var hiç doktora gitmeyi düşünmedim kendi kendimi korkutuyorum çünkü

benim eşim de asker nöbetçi olduğunda komşularım geliyo ya da ben gidiyorum bıktılar benden

Bende 6 senedir yalnız yaşıyorumm, öğrenci olduğum için. İlk zamanlar aşırı korkuyordum tam bi ana kuzusuyumdur zaten, ama yalnız yaşamaya başlayınca zamanla alışmaya başladım şuan tam bi cesaret abidesiyim Aklıma kötü şeyler gelince 6 senedir bişi olmadı şimdimi olucak diye telkin ediyorum kendimi

ayyy şimdi de korktum valla salondayım eşim yatak odasında yatıyor. sesleneyim de gelsin beni alsın burdan nasıl yürüyecem holde yoksa

ahahahaha benim eşim karşımda koltukta çok ilginç bir şekilde uyuduğu için tırsmadım çok ama yine de tırstım

ayyy şimdi de korktum valla salondayım eşim yatak odasında yatıyor. sesleneyim de gelsin beni alsın burdan nasıl yürüyecem holde yoksa

bu kadarda değilim koştura koştura gidiyorum tek başıma eh bu kadar şeyi okuduktan sonra doktorluk birşeyimin olmadığını düşünmeye başladım

Yok yok kesin kararımı verdim durumum o kadar ciddi değilmiş mesela yalnızken banyoya girmekten korkarım ama girerim. Karanlıkta hızlı olsada yürürüm gece wc ye kalkabilirim yada gidip su içebilirim tek başıma. Evde yalnız olduğum zamanlar sırtımı emniyete alır ve bütün odayı görebilirsem uyuyabilirim. O kadarda korkak değilmişim ya saolun kızlar valla böyle korkularınızı yazmanız çok iyi oldu

tatlım yalnız değilsin hiç telaş etme

benim eşim polis genelde gece nöbetinde hiç korkmuyorum :) bazen arefe günleri bayramlarda buranın yerlisi hep köye çıkar önceden apartmanda bi kaç kisi falan ya var ya yok gene de yalnız kalıyorum :) kalmak zorundayım :))) bekarken hayatta kalamazdım ilk zamanlarda korkuyordum zamanla ışıkları kapatıp mışıl mışıl uyuduğum oluyor kapıyı bile kitlemeden çoğu zaman :)

Cocukken izledigimiz korku filmlerden kaynaklaniyor dye dusunuyorum.Korku filmlerde ne olduysa aynisinda bende korkuyorum.Karanlikta birini cikacagini, banyo yaparken cabuk cabuk basimi yikiyorum gozlerimi aciyorum etrafa bakiyorum kimse var mi diye. Uyurken elimi ayagimi sarkitamiyorum biri kapacak diye karanlikta aynlara bakamiyorum...kisacasi ayni senin gibiyim.Eskiden daha beterdim ama simdi duami okuyorum eskidi kadar korkmuyorum yani...sacma oldugunu biliyorum cunku:78:

Kapini kilitlemeden mi yapma sakiin hirlisi var hirsizi var yaa

Elini ayagini sarkitamama durumu bendede var canim. Bende sacma oldugunu biliyorum bile bile korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…