Çok korkağım

dediğim gibi tek bir filmden bir sahne görmüştüm ama hatırlamıyorum. Annem asla izletmezdi korku filmi çocukların izlemesine karşıdır.

Bu arada eşimle konuştum doktora gitmek istiyorum falan diye anlattım. Ama bana inanmadı "sen bir yerlerde okumuşsundur özenmişsindir diyor"

canım eğer böyle korkuların varsa mutlaka psikolojik yardım al gidemiyorsan sürekli dua oku yatmadan felak nas özellikle ayetel kürsiyi dilinden düşürme..ayetel kürsiyi okuyana kimse bişey yapamaz bu korkularında gider Allah ın izniyle..devam et hiç bırakma faydası olacağına inanarak oku acaba demeden..göreceksin Allah inşallah yardım edecek

kesinlilke doktara gitmelisin canım
ne derlerse desinler gitmelisin
gör bak çok rahatlıyacaksın
sakın ihmal etme olurmuu
yoksa hayatın cehenneme döner bu şekilde
bu normal bi durum değil ...

Bende Böyleyim..
Oyuncak Bebek Falan Değil de..
Karanlıktan Çok Korkuyorum..
Eşim Evde Yokken, Duşa Giremem, Yüzümü Sabunlar Yıkayamam..
Elektrik Gitti Gece Evde Tektim, Kafayı Yiyecektim...
Gece Uyurken Yorganı Kapatırım Kafama, Gece Aniden Uyanırsam Bir Şey Görmekten Korkarım..
Sifonun İçinden Çok Korkuyorum..

Aklıma Gelirse Yazarım

Canim hep okurum okumadan uyuyamam ama olmuyor

Sifonun icide ilgincmis

tam da bunlar diyecektim.çok mu korku filmi izledin?

ailende baskı falan var mıydı ?? korkutulmuşsun kı korkuyorsun yada evden hıç çıkıp insanların arasına karışmıyorsun evde dura dura dış dunyaya kapılarını kapatmışsın

bunların aynıları bendede var gülüm dert etme okadar...
ya doktora gidiceksn yada bunlarla yaşamayı öğreniceksin..
ben ikinci şıkkı tercih ettim..
bi tek oyuncak bebek korkumuz bir değil,geri kalan hep aynı....

Herkese katiliyorum, cok rahatsiz oluyorsan bu durumdan piskolojik destek al bence. Kesinlikle faydasini gorursun bence.

ailende baskı falan var mıydı ?? korkutulmuşsun kı korkuyorsun yada evden hıç çıkıp insanların arasına karışmıyorsun evde dura dura dış dunyaya kapılarını kapatmışsın

Hayir canim hic baski yoktu. Tam tersine annem korktugumda kizardi neyden korkuyorsun diye sokaga cikamayan ben degilim canim baskasi benim sokak konusunda sikintim yok

Gece gece sifonu actirdin bana bilmem ben urkmedim :) sende ne acip acip bakiyosun sifonun icine:)))

Kız Özellikle Açıp Bakmadım..
Yeni Evlendiğimde Temizlik Yaptım..
İçine Deterjan Sıkım, Sifonu Çekince Güzel Kokar Dedim...
Kaldırdım ve Korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…