- Konu Sahibi Minuscule9
-
Küçükken cok mu korku fılmı ızledın ya da evde bu tur seylerle korkutuldun ..KOrkutma aracı olarak kullanılmıs ve kalıcı olmus gııbı geldı baan ama bır doktora basvur kı boyle mutsuz olma konusmak da ıyı gelır..Yogun bır guvensızlık var bence sende
canım eğer böyle korkuların varsa mutlaka psikolojik yardım al gidemiyorsan sürekli dua oku yatmadan felak nas özellikle ayetel kürsiyi dilinden düşürme..ayetel kürsiyi okuyana kimse bişey yapamaz bu korkularında gider Allah ın izniyle..devam et hiç bırakma faydası olacağına inanarak oku acaba demeden..göreceksin Allah inşallah yardım edecek
Bende Böyleyim..
Oyuncak Bebek Falan Değil de..
Karanlıktan Çok Korkuyorum..
Eşim Evde Yokken, Duşa Giremem, Yüzümü Sabunlar Yıkayamam..
Elektrik Gitti Gece Evde Tektim, Kafayı Yiyecektim...
Gece Uyurken Yorganı Kapatırım Kafama, Gece Aniden Uyanırsam Bir Şey Görmekten Korkarım..
Sifonun İçinden Çok Korkuyorum..
Aklıma Gelirse Yazarım
Küçükken cok mu korku fılmı ızledın ya da evde bu tur seylerle korkutuldun ..KOrkutma aracı olarak kullanılmıs ve kalıcı olmus gııbı geldı baan ama bır doktora basvur kı boyle mutsuz olma konusmak da ıyı gelır..Yogun bır guvensızlık var bence sende
Sifonun icide ilgincmis
tam da bunlar diyecektim.çok mu korku filmi izledin?
Aç Bir Bak Sifonun İçine Karanlık Taş
Çok Ürkütücü, Açınca Yaz Bana
Evet sorunum korkaklığım. Çocukluğumdan beri var bu. Oyuncak bebeklerden çok korkarım onlarla aynı yerde yalnız kalamıyorum, karanlıktan korkuyorum mesela ışığı kapattım başka bir odaya gidicem koştura koştura gidiyorum sanki bir yerden birşey çıkacakmış gibi yada gece yattığım zaman odanın çoğu yerini görmem lazım arkamı dönemiyorum. Uyumak için gözlerimi kapatınca değişik korkunç suratlar geliyor gözümün önüne. Banyo yaparken gözüm hep banyonun dışında hatta arada duşakabin i aralayıp baktığım bile oluyor. Yüzümü çok hızlı yıkıyorum hemen gözlerimi açabilmek için. Bebeğim birşey yaparken gözümün önünden felaket senaryoları geçiyor film gibi olduğunu görüyorum resmen hemen oradan uzaklaştırıyorum. kimseye anlatmadım bu korkularımı birtek oyuncak bebek olayı bilinir ailem tarafından. Çok etkiliyor bunlar beni ne yapmalıyım acaba nasıl aşabilirim bunu doktorada gidemiyorum cesaret edemiyorum ne olduda gidiyorsun diye çullanırlar üzerime
ailende baskı falan var mıydı ?? korkutulmuşsun kı korkuyorsun yada evden hıç çıkıp insanların arasına karışmıyorsun evde dura dura dış dunyaya kapılarını kapatmışsın
Gece gece sifonu actirdin banabilmem ben urkmedim :) sende ne acip acip bakiyosun sifonun icine:)))
Kız Özellikle Açıp Bakmadım..
Yeni Evlendiğimde Temizlik Yaptım..
İçine Deterjan Sıkım, Sifonu Çekince Güzel Kokar Dedim...
Kaldırdım ve Korktum
Ozellikle kaldirdim ve korktum superdi :))))))
Ayyy guldurme beni balkondayim uyandiricam milleti
bence gitmelisin sokağa tek çıkamamak kötü birşeydir. Denize çorapla gireceğine paletle girsene hem komik olmazsın hemde hızlı yüzersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?