• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkağım

benim eşim asker çoğu zaman nöbetçi oluyor ve ben evde tek kalmak zorundayım. zaten güneş doğana kadar uyumam genelde yatarsam da arkamı döndüğüm anda fredy gelcek gibi hissediyorum biraz uyumayı denedikten sonra tabiki kalkıp bütün ışıkları bilgisayarı televizyonu açıp eşimin gelemsini bekliyorum...

Bende Bendeee:64::64:
Şu An Bekliyorum Mesela :27:

bir de ben eğer evde teksem duşakabinin kapısın açık bırakıyorum dışarıyı göriyim diye çok tırsıyorum
yani bizim evde duşakabinin hiçbir işlevi yok:1::1:

Evet sorunum korkaklığım. Çocukluğumdan beri var bu. Oyuncak bebeklerden çok korkarım onlarla aynı yerde yalnız kalamıyorum, karanlıktan korkuyorum mesela ışığı kapattım başka bir odaya gidicem koştura koştura gidiyorum sanki bir yerden birşey çıkacakmış gibi yada gece yattığım zaman odanın çoğu yerini görmem lazım arkamı dönemiyorum. Uyumak için gözlerimi kapatınca değişik korkunç suratlar geliyor gözümün önüne. Banyo yaparken gözüm hep banyonun dışında hatta arada duşakabin i aralayıp baktığım bile oluyor. Yüzümü çok hızlı yıkıyorum hemen gözlerimi açabilmek için. Bebeğim birşey yaparken gözümün önünden felaket senaryoları geçiyor film gibi olduğunu görüyorum resmen hemen oradan uzaklaştırıyorum. kimseye anlatmadım bu korkularımı birtek oyuncak bebek olayı bilinir ailem tarafından. Çok etkiliyor bunlar beni ne yapmalıyım acaba nasıl aşabilirim bunu doktorada gidemiyorum cesaret edemiyorum ne olduda gidiyorsun diye çullanırlar üzerime :(

aynı şeyler bende de var hiç doktora gitmeyi düşünmedim kendi kendimi korkutuyorum çünkü:1::1::1:

benim eşim de asker nöbetçi olduğunda komşularım geliyo ya da ben gidiyorum bıktılar benden

Bende 6 senedir yalnız yaşıyorumm, öğrenci olduğum için. İlk zamanlar aşırı korkuyordum tam bi ana kuzusuyumdur zaten, ama yalnız yaşamaya başlayınca zamanla alışmaya başladım şuan tam bi cesaret abidesiyim :D Aklıma kötü şeyler gelince 6 senedir bişi olmadı şimdimi olucak diye telkin ediyorum kendimi :35:

ayyy şimdi de korktum valla salondayım eşim yatak odasında yatıyor. sesleneyim de gelsin beni alsın burdan nasıl yürüyecem holde yoksa:52::52::52::52:

ahahahaha:1::1: benim eşim karşımda koltukta çok ilginç bir şekilde uyuduğu için tırsmadım çok ama yine de tırstım:53::53:

ayyy şimdi de korktum valla salondayım eşim yatak odasında yatıyor. sesleneyim de gelsin beni alsın burdan nasıl yürüyecem holde yoksa:52::52::52::52:

bu kadarda değilim koştura koştura gidiyorum tek başıma :D eh bu kadar şeyi okuduktan sonra doktorluk birşeyimin olmadığını düşünmeye başladım :D

Yok yok kesin kararımı verdim durumum o kadar ciddi değilmiş mesela yalnızken banyoya girmekten korkarım ama girerim. Karanlıkta hızlı olsada yürürüm gece wc ye kalkabilirim yada gidip su içebilirim tek başıma. Evde yalnız olduğum zamanlar sırtımı emniyete alır ve bütün odayı görebilirsem uyuyabilirim. O kadarda korkak değilmişim ya saolun kızlar valla böyle korkularınızı yazmanız çok iyi oldu :D

Yok yok kesin kararımı verdim durumum o kadar ciddi değilmiş mesela yalnızken banyoya girmekten korkarım ama girerim. Karanlıkta hızlı olsada yürürüm gece wc ye kalkabilirim yada gidip su içebilirim tek başıma. Evde yalnız olduğum zamanlar sırtımı emniyete alır ve bütün odayı görebilirsem uyuyabilirim. O kadarda korkak değilmişim ya saolun kızlar valla böyle korkularınızı yazmanız çok iyi oldu :D

tatlım yalnız değilsin hiç telaş etme:1::1::1:

benim eşim polis genelde gece nöbetinde hiç korkmuyorum :) bazen arefe günleri bayramlarda buranın yerlisi hep köye çıkar önceden apartmanda bi kaç kisi falan ya var ya yok gene de yalnız kalıyorum :) kalmak zorundayım :))) bekarken hayatta kalamazdım ilk zamanlarda korkuyordum zamanla ışıkları kapatıp mışıl mışıl uyuduğum oluyor kapıyı bile kitlemeden çoğu zaman :) :9:

Cocukken izledigimiz korku filmlerden kaynaklaniyor dye dusunuyorum.Korku filmlerde ne olduysa aynisinda bende korkuyorum.Karanlikta birini cikacagini, banyo yaparken cabuk cabuk basimi yikiyorum gozlerimi aciyorum etrafa bakiyorum kimse var mi diye. Uyurken elimi ayagimi sarkitamiyorum biri kapacak diye:55: karanlikta aynlara bakamiyorum...kisacasi ayni senin gibiyim.Eskiden daha beterdim ama:68: simdi duami okuyorum eskidi kadar korkmuyorum yani...sacma oldugunu biliyorum cunku:78:

benim eşim polis genelde gece nöbetinde hiç korkmuyorum :) bazen arefe günleri bayramlarda buranın yerlisi hep köye çıkar önceden apartmanda bi kaç kisi falan ya var ya yok gene de yalnız kalıyorum :) kalmak zorundayım :))) bekarken hayatta kalamazdım ilk zamanlarda korkuyordum zamanla ışıkları kapatıp mışıl mışıl uyuduğum oluyor kapıyı bile kitlemeden çoğu zaman :) :9:

Kapini kilitlemeden mi yapma sakiin hirlisi var hirsizi var yaa

Cocukken izledigimiz korku filmlerden kaynaklaniyor dye dusunuyorum.Korku filmlerde ne olduysa aynisinda bende korkuyorum.Karanlikta birini cikacagini, banyo yaparken cabuk cabuk basimi yikiyorum gozlerimi aciyorum etrafa bakiyorum kimse var mi diye. Uyurken elimi ayagimi sarkitamiyorum biri kapacak diye:55: karanlikta aynlara bakamiyorum...kisacasi ayni senin gibiyim.Eskiden daha beterdim ama:68: simdi duami okuyorum eskidi kadar korkmuyorum yani...sacma oldugunu biliyorum cunku:78:

Elini ayagini sarkitamama durumu bendede var canim. Bende sacma oldugunu biliyorum bile bile korkuyorum.

Back