çok kırdım onu

Yemin ediyorum esinizin yerine koydum kendimi, cok zor.
O dusunmez mi karisini cocugunu, en iyisini yapmak istemez mi?
Caninizin cektigi bi cilegin armutun lafi degil bu
Dusuk tehlikesi var ve muayeneyi karsilayamiyor..
Allah korusun ya bebeginize bi sey olsaydi esiniz omur boyu kendini suclu gormeyecek miydi.
Gidin ozur dileyin cok buyuk ayip etmissiniz..

Evimi düzenimide özledim. Zoruma giden hamileyim sonuçta ne aradı ne sordu. Ne yedin ne ictin nasil bir sorunun varmi demedi beni dusunmuyorsa kizginsa bebegimiz icin gururu birakabilirdi. Bensizde durabiliyomuş.
Valla biri bana bu laflari soylese yuzune bakmazdim. Gider davayi acardim.
Siz daha minnet bekliyorsunuz.

allah bile insanlara taşıyamadığından daha fazla yük vermezken siz eşinize taşıyamayacağı bir yükü reva görmüşsünüz. yapmayın insanları kırmayın..gücü yetse yapar herhalde...,

Hata yapmışsınız hatanızı zaten kabul ediyorsunuz yerinizde olsam eşinle konuşmanı isterdim kendinizde diyorsunuz elinde olsa en iyisini yapar diye hatalı olduğunuzu eşinizi de söyleyin ve evinize geri gidin

hamilelik döneminde hormonlardaki değişim nedeniyle duygularımızda da dalgalanmaların olması doğal, bunu eşinize hatırlatır ve özür dilerseniz anlayışla karşılayacağından eminim. ancak siz o imzayı kötü günde hatta özellikle kötü günde eşinizin yanında olmak için attınız. ailenizin yanında ne kadar rahat ederseniz edin yine de eşinizle kurduğunuz yuva gibi olmaz, olamaz. hem böyle maddi şeyler için çocuğunuzu şimdiden babasından mahrum bırakmayın, hisseder buna emin olun...

benim arkadasimda hamileyken sizin gibi maddi durumlari kotuydu bana geldi bigun arkadadim canim cok soganli domates salatasi cekti evde yicek hic bisey yok sende vardir diye sana geldim dedi vehasil yaptik salatasi bi guzel yedi helal hos olsun dusune biliyomusun bi sogan bi domatesi bile yoktu evinde ama kimse ona kocani birak demedi kusura bakma ama senin kadar ailende hatali nedemek adam iflas etti diye birsk gel demek.kabul ediyorum cok sıkıntili ve kotu bi surec ama her karanligin bi aydinligi vardir.kocan bunlari atlatir elbet para durumlari iyi olunca kosa kosa gerimi donceksin ozaman bu evlilik degil yol arkadasligi degil maddiyatcilik olur.hic birimiz gulluk gulistanlik icinde yasamiyoruz sahsen ay sonunu getiremeyenlerdencogu seylerdende fedakarlik ediyorum esimde farkinda benim cocugum yasina giricek daha bebek arabasini alamadim neyapalim kocamimi bosiyim bunun yuzunden agzima gelenimi soyliyim evimi terk ediyim bi yola cikildiysa eger kotu huy aldatma yoksa gerisini icinde yasamalisin

O bebeğin yaşayacağı varsa yaşar sen ne yaparsan yap sizi cok bencil gördüm ben Eşinizin yerinde olsam sizi çocuk olmasa affetmezdim

bozuk mesaj

Son düzenleme:
Ailen çok büyük yanlış yapıyor
Normal zamanda yapıp da şimdi dara düşmüş bir adamı yüz üstü bırakmak hainlik
O bebek doğacaksa doğacak zaten, yaşayacak ömrü yoksa annenin yanında da düşürürsün
Kocana büyük haksızlık yapmışsın
Ailene gidip de kocam şöyle böyle ağlarsan tabi ki sonu yok diyecekler duygusallıkla
Kusura bakma sözlerim ağır gelebilir ancak hatalısın, eşini istiyorsan senin araman gerek, hem bu kadar incitmişsin hem de seni nazlamasını mı bekliyorsun.
Madem bebeğini düşünüyorsun, onu babasından mahrum etmeye hakkın yok, sen bu hakkı nereden buldun

Calisiyorum isteklerimi kendim karsiliyorum. Bu tur bir nedeni ben anlayamam acikcasi. Anne baba bile bir zaman sonra okudun kendi parani kazan artik diyor bir sure sonra. Ben anlamiyorum esinin calismasini istemeyen erkekleri ve esim bana bakacak zihniyetinde ki kadinlari.

Kocanızın elinde değilse bu onu bosamanız icin bir neden değil aksine bu durumda yanında olmalısınız.Etraftan ailenizden yardım alın bir süreligine kadar esinizin durumu düzelene kadar vs cünkü bu nedenden bana kalırsa esinizi bırakmamalısınız.Sonucta elinde değil

baştan sona yazılanları oku,kendini düzelt ,ailenle birlikte kibrinizi bir gömün yoksa boşanılacak kadınsın kocan sabırlıymış vesselam...parası varken aslan adam parası bitince ailecek sırt dönen karakterlerseniz vah ki size ne vah.

aileniz karsilasin madrm masraflari. siz yavrunuzu dusundugunuz icin bu duruma dusmussunuz ailenuz de sizi dusunup yardim etseydi esinize. ozur dileyip gonlunu alin adamin haline cok uzuldum belli ki siz de uzgunsunuz aliverin gonlunu donun evinize.

hepsını okumadım ama her evlılıkte olur boyle seyler

Dusuk tehlikesi ne icin var soyleyebilirmisin. Ilaci biloyorum ama Yemekle ne ilgisi var anlayamadım.

maddi sıkıntıyı ben de yaşadım. eşimle beraber çektim, ki çok çok iyiydi durumumuz öncesinde. hamileliğim, çocuğumun ilk yılları çile doldurduk. bu bir imtihan. eğer başka sorun yoksa, bu bir imtihan.sizden kaynaklı bir sıkıntı olduğu zaman eşinizin size destek olmasını mı, yoksa bırakıp gitmesini mi tercih ederdiniz? erkekler için ailesine bakamamak onur meselesi. çok ağır bir şey. çok kırılmış olabilir. zaten sıkıntıda sinirleri de gergin oluyor. başka sorunlar varsa yine iyi düşünün. ailenizin yanınızda olması çok güzel bir şey. yalnız değilsiniz. meseleleriniz çok büyük değilse üzerinde çalışabilirsiniz. ama sevmiyor ve istemiyorsanız, zaten bitmiştir. uzatmaları oynarsınız yalnızca.

diğer mesajları okumadım. ilk mesajda maddi bir sıkıntı anladım ben. ona binaen yazıyorum. şu anda eşimle ben birbirimize çok bağlıyız. çünkü sıkıntıyı birbirimize tutunarak, allah ın yardımıyla aştık bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…